Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä postauksessa nörttimiehet etsivät nörttinaista Itä-Suomesta.

————————————————————————————————

Olen 20-vuotias Joensuussa asuva miespuolinen larppari joka tällä hetkellä opiskelee yliopistossa tietojenkäsittelytiedettä. Harrastan aktiivisesti roolipelaamista ja larppaamista. Miulle nämä harrastukset ovat hyvin rakkaita, koska niissä saan olla oma itseni ja voin toteuttaa itseäni ilman, että kukaan tuomitsee minua. Lisäksi teatteri on miulle lähellä sydäntä, koska olen harrastanut kolme vuotta musiikki-improteatteria Olen hakemassa samanhenkistä nörttiä joka ymmärtää hyvin ettei larppaaminen ole vain pelkästään metsässä hyppimistä haltiakorvat ja vitta yllä. Vaikka se on kyllä joskus sitäkin. Miulle iällä ei ole väliä, vaan sillä on väliä, että on jotain yhteistä.

Mie itse olen aika ujo tyyppi, koska olen tottunut olemaan yksin ja nyt päätin osallistua tähän Nörttirakkautta juttuun ihan mielenkiinnosta. En hae pelkästään parisuhdetta, vaan haen myös uusia ystäviä, koska uusiin samanhenkisiin ihmisiin tutustuminen on mukavaa. Olen hyvin pitkäjänteinen ja mietiskelevä ihminen. Sosiaalisissa tilanteissa olen yleensä se ihminen joka seuraa muiden keskusteluja ja osallistuu siihen, jos tulee jotain sanottavaa. Vaikka olen hyvin hiljainen henkilö, niin se ei tarkoita ollenkaan, että ignoraisin ihmiset täysin. Päinvastoin mie olen hyvin keskittynyt keskusteluun ja pyöritän sitä päässäni huolellisesti, koska tykkään purkaa mentaalisesti asioita kuin asioita.

Mie en tiedä millaista parisuhdetta haluaisin, koska mie en ole ollut ennen parisuhteessa eikä miulla ole juuri millaisia odotuksia sen suhteen. Sitä haluan kuitenkin parisuhteelta, että molemmat osapuolet viihtyvät siinä ja voivat luottaa toisiinsa. Miusta olisi mukavaa jos toisen osapuolen harrastukset olisivat nörtti/geek/larppi/rope luokkaa, koska partnerin kanssa harrastusten harrastaminen on varmasti mukavaa.

Yhteydenotot: markopekkapiipponen@gmail.com

—————————————————————————————————-

jep, oon 25v pelinörtti joensuusta ja sinkku nörtit/geek singles fb sivun admin harrastuksiin kuuluu sarjat, leffat sekä PC:n että shadowrun pöytäropen pelailu, musiikki makuni on hiukan raskaampi sekä elektronisen vivahteinen minut voi myös löytää jotkujen irc kanavalta osittain samalla nimellä kuin facebookista

etin naispuoleista nörttiä iältään 19-27

Yhteydenotot: moradin@hotmail.fi

—————————————————————————————————-

Hei vaan.

Olen 25-vuotias mies Pohjois-Karjalasta. Nörttiyteni on saanut alkunsa jo ihan lapsesta asti ja koen nörttimäisyyden eräänlaisena lapsuuden jatkeena, leikkimistä ei saisi koskaan lopettaa. Nörttiys on minulle kyky käyttää mielikuvitusta ja olisin varmaan monta kokemusta köyhempi ilman sitä. Semmoista akateemista ja loogista nörttiä minusta ei saa tekemälläkään, olen enemmän haaveilija ja taiteilijasielulla varustettu nörtti.

Olen kyllä hyvin kaikkiruokainen, tietokone ja konsolipelaaminen on aina ollut rakkaimpia harrastuksia, tosin nykyään pelaaminen on vähentynyt koska koen että joko pelit ovat muuttuneet erilaisiksi tai sitten mieltymykseni ovat vaihtumassa (en kait ole muuttumassa tylsäksi aikuiseksi?). Lauta- ja kynäroolipelejä harrastan myös, koen että roolipelaamisella voi saavuttaa samanlaisen tunnelman ja tilan missä esi-isämme ovat joskus kertoneet tarinoita, kokoontuen yhteen nuotion äärelle. “Ropettaminen” on minusta kaiku jostain erittäin vanhasta tavasta kommunikoida ja olla ihmisten kanssa.

Anime on tullut takaisin elämääni ja niin sanottu “länkkäriviihde” ei ole kiinnostanut pitkään aikaan: animea, animea joka tuutista. Joskus minusta tuntuu että japanilaisilla tarinankertojilla on enemmän uskallusta ja tajunnanvirtaa kuin meillä totisilla länsimaalaisilla. Monet asiat tuntuvat siinä oudoilta ja jopa järjettömiltä mutta sitten huomaan että tämähän on nerokasta tai että miten tällaisestakinn aiheesta tai asiasta voi tehdä jotain näin mielenkiintoista!

Toisessa ihmisessä arvostan tunteellisuutta, avoimmuutta joka nyt varmaan on jokaisen nörtin perusominaisuus. En itse käytä päihteitä mutta olen asian kanssa ok, jos nörtti omasta mielestään osaa ottaa kyseisiä aineita kohtuullisesti. Pidän itsestäni huolta aika hyvin ja toivon että välität itsekin itsestäsi, itseensä rakastuminen on varmaan koko elämän kestävä projekti. Iältäsi voisit olla siinä 18-30 väliltä, mutta vuosi sinne tai tänne ei minua ahdista. Olisi mukavaa skypetellä, törmätä tuossa oikeassa maailmassa ja ainaisena haaveenani on ollut jakaa nämä samat harrastukset ja kiinnostuksenkohtuut elämänkumppanin kanssa.

Voisin tehdä ruokaa, koska rakastan ruuanlaittoa, parhaat treffit syntyisivät omissa kotioloissa mutta kunnon illallinen jossain hyvässä ravintolassa olisi kanssa ihanaa. Päivät voisivat kulua yhdessä pelaten tai katsoen jotain sarjaa, näitä olisi mukava ajatella yhteisinä projekteina: pelataan tämä yhdessä läpi tai katsotaan tämä sarja yhdessä läpi.

Olen saattamassa ensimmäisiä opintojani päätökseen, en tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu ja se ei minua oikeastaan haittaa, olen pikemminkin utelias ja jännittynyt pitäen mielessäni sanat:

“Kaikki on kovin epävarmaa ja juuri se pitää minut levollisena”.

t. Neuronymous

Yhteydenotot: kasimirm@gmail.com

—————————————————————————————————

Itsestään on vaikea kirjoittaa realistisesti, koska ventovieraalle jos heti kertoo liikaa yksityiskohtia, niin se voi väärin ymmärrettynä karkottaa ja jos ei kerro mitään niin sekään ei toimi 🙂

Olen 31-vuotias, ehdottomasti nörtiksi luokiteltava mies. Nörttiharrastus alkoi 90-luvun alussa PC-maailmaan tutustuen ja nörtteilyn määrän ja laadun kasvu on ollut siitä lähtien exponentiaalista. Nykyisellään olen kyllä silti töissäkäyvä, mutta sain juuri hiljattain irrotettua itseni jatkuvasta työnteosta ja olen nyt yrittäjä terveysalalla. Olen luotettava, tunnollinen ja rehellinen. Tupakka tai viina ei maistu ja toivoisin samaa tulevalta puolisoltakin. Koiria en siedä – se mainittakoon.

Ois mahtavaa viimein löytää joku 20-30-vuotias raittiit ja nörttimäiset elämäntapani ymmärtävä nainen täältä Savon alueelta tai kauempaakin, joka ois kiinnostunut jatkossa asumaan näillä seuduin. Kumppaniltani toivoisin ymmärrystä tietokoneharrastukseen, scifiin, animaatioihin, animeen jne.

Yksin elämiseen on ollut pakko tottua, kun nörtti ei tunnu parisuhdemarkkinoilla kelpaavan nykynaisille… Ja tätäkös tuttavat aina sitten ovat ihmettelemässä, että miksi sinulla ei ole vaimoa? 🙁

Yhteiskunnan normien mukaanhan mun ikäisen omassa asunnossaan asuvan ja varmassa työssä käyvän pitäisi pariutua ja näin kyllä haluaisinkin. Yhdessä oman rakkaan kanssa ois kyllä parempi asua, elää arkea, matkustaa, harrastaa jne. Tälläkin hetkellä suunnittelisin kovasti talven ajalle pitkiäkin etelänmatkoja yms. mutta yksin on ankeaa lähteä matkoille.

Lyhyesti minusta: Leppoistaja, nörtti, AFOL, PC-puristi, päiväunien kannattaja, absolutisti ja yksityisyrittäjä.

Yhteydenotot: jabarcas.erathia@gmail.com

—————————————————————————————————

Hei! 🙂 Olen 23v muotoilun opiskelija Kuopiosta, joka on yhtä nörttiäijää. Harrastan kaikenlaista pelaamista videopeleistä lautapeleihin, tietokoneita, peliohjaimien rakentelua, piirtämistä, airsoftia ja Japanin populaarikulttuuria (anime/manga). Japanin maa on myös lähellä sydäntä, olen vieraillut siellä jo kahdesti ja tulen vierailemaan edelleen jatkossakin. Kieltä myös yritän opiskella. 😛 Olen sosiaalista sorttia ja viihdyn paljon kavereitteni kanssa. Tykkään myös vierailla paljon coneissa, esim. Anime- ja Ropecon, ja muissa nörttitapahtumissa. Tulen toimeen ihmisten kanssa hyvin, mutta uusiin tuttavuuksiin tutustuessa voi ilmetä pientä arkuttaa, mutta se katoaa ajan kanssa. 🙂 Omaan hyvin positiivisen persoonan ja harvoin osaan olla kunnolla vihainen, mutta osaan sanoa mielipiteeni suoraan ääneen. Tykkään puhua ja osaan myös kuunnella. Asiallisena pysyvästä väittelemisestä nautin kovasti. 🙂 Tässä vaiheessa elämää sitä alkaa kaipaamaan jotakuta, kenen kanssa viettää hauskaa yhdessä ja jakaa elämän ilot ja surut. Joten etsin saman henkistä positiivisen persoonan omaavaa nörttityttöä, joka tykkää käydä erilaisissa tapahtumissa ja olisi valmis jopa lähtemään joskus vierailulle vaikkapa ulkomaille. Vastapainoksi kuitenkin nauttii myös koti-illoista kynttilöiden tai näyttöjen valossa. 😛 Myös seikkailut pimeän aikaan iltalenkin muodossa olisivat mieleen. Yhteyttä voi ottaa aivan rohkeasti. Vaikka et aivan Kuopiossa asuisikaan, voi tuttavuutta aina tehdä vaikka skypen kautta. Tykkään myös ajella autollani. 🙂

-Polmer

Yhteydenotot: polmer90@outlook.com

—————————————————————————————

22 vuotias nörttimies Pieksämäeltä etsii tositarkoituksella itselleen nörttityttöä. Yhteydenotot norttimies91@luukku.com.

Hei! Olen kaksikymmentäkaksi vuotias nörttimies Pieksämäeltä. Harrastuksiini kuuluu animen ja elokuvien katselu, kirjojen ja sarjakuvien lukeminen (kauhu, fantasia, tietokirjat, Aku Ankka, Masi, Viivi ja Wagner ja Fingerpori), videokuvaus, videopelien pelailu, kortti ja lautapelit, musiikki, ruuanlaitto ja kesäisin myös sulkapallo ja kalastus. Vapaa-aikani vietän töiden jälkeen harrastusten parissa, projektien (tällä hetkellä oma peli työn alla sekä omakotitalon suunnittelu), kavereiden kanssa tai 3 kissani kanssa leikkiessä. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluu myös historia ja varsinkin keskiaika ja se näkyy omistamissani peleissä ja kirjoissa sekä elokuvissa.

Luonteeltani olen huumorintajuinen, rento, rehellinen, suorapuheinen, siisti, itsevarma, nautiskelija ja oikeudenmukainen. Tästä taitaa saada kuvan pelkästään kaksimielisiä vitsejä viljelevästä miehestä jolla hyvä itsetunto, mutta olen myös taipuvainen pohtimaan syvällisiäkin asioita. Varsinkin talven pimeinä iltoina sitä vain saattaa jäädä nojatuoliin hetkeksi pohtimaan eri asioita monelta eri kantilta kaakao tai teekuppi kädessä. Nautiskelija-piirteellä tarkoitan, että nautin hyvästä ruuasta ja juomasta. Minulla on kattava teevalikoima kaapissa sekä aina pullo hyvää sakea. Vieraita jos on kylään tulossa teen joko itse leivokset/keksit tai käyn ostamassa kaupasta parasta mitä löytyy.

Viihdyn enimmäkseen kotona vaikka tykkään myös matkustella ja käydä tapahtumissa. Kävin tänä vuonna ensimmäistä kertaa conissa (Yukicon) ja ajatuksena olisi käydä tulevaisuudessa useammankin kerran coneissa. Stand upit ovat myös yksi sellainen missä tykkään käydä. Ulkomaan reissuja ei ole tullut tehtyä sitten lapsuuden vaikka mukavaa sekin olisi. Varsinkin Japani ja Hollanti on sellaisia missä tekisi mieli käydä. Suomessa on tullut tutuksi Joensuu, Jyväskylä ja Espoo sillä parhaat ystävät opiskelevat näissä kaupungeissa. Lomilla ovat yleensä täällä Pieksämäellä.

Olen taipuvainen sohvaperunaksi, mutta se johtuu lähinnä lenkki ja/tai saliseuran puutteesta. Yksin ei ole niin hauskaa käydä lenkillä, kuin kaverin tai kumppanin kanssa. Tanssimista en kovin usein harrasta sillä harrastan sitä vain yökerhossa käydessäni ja sitä teen harvoin. Olen nautiskelija eli juon harvoin ja silloinkin vähän ja sivistyneesti. En myöskään tupakoi ja myönnän, että en voi sietää tupakan hajua. Yleisimpänä liikuntamuotona on pyöräily sillä en omista autoa vaan pyöräilen töihin, kauppaan, kavereiden luo jne. Kuljen usein julkisilla jos olen menossa jonnekkin reissuun yksin.

Pukeudun aika normaalisti rentoihin mukavalta tuntuviin vaatteisiin vaikka kaapista kyllä löytyy myös hullutteluun tarkoitettuja asusteita kuten eurokakkulat ja myös kokin vaatteet opiskelu ajoilta.

Etsin itselleni tasaveroista kumppania jonka kanssa jakaa arki ja harrastukset. Eläinallergiaa ei saisi olla kissojeni takia. Hyvää päivänjatkoa!

Yhteydenotot: norttimies91@luukku.com

—————————————————————————————————-

Tietokone/animenörtti etsii 20-28 vuotiasta naista

Olen itä-suomessa asuva 26 v mies ja työskentelen it-alalla. Vaikka elämässäni on pääosin asiat kunnossa, niin jotain puuttuu. Kavereita, erityisesti naispuoleisia. Ja jos hyvin sattuu niin miksei kyseeseen voisi tulla enemmänkin kuin kaveruus. Mennään vaikka elokuviin, animetapahtumaan, huvipuistoon, geokätköilemään, lautapelailemaan, kiipeilemään, pyöräretkelle, ehdota lisää! Olen lievästi seikkailunhaluinen ja useita harrastuksia omaava (joita en tässä kaikkia julkisesti luettele), ja toivoisin että sinullakin olisi ainakin joku harrastus/mielenkiinnon kohde. Tietenkin välillä on myös mukavaa viettää päivä sohvan nurkassa tai tietokoneella, mutta toivottavasti baarit eivät lukeudu tärkeimpiin harrastuksiisi, sillä en käytä alkoholia.

Omaan hieman tee-se-itse miehen vikaa, erityisesti pidän puuhastelusta tietotekniikan tai elektroniikan parissa, mutta välillä minut saattaa löytää myös auton alta. Elämänkatsomukseltani olen avoin ja luonteeltani ujo. Kaipaan kuitenkin elämääni määrätyn verran sosiaalisuutta. Sopivassa seurassa on mukava keskustella vaikka syvällisemmistäkin asioista. Ulkoiselta olemukseltani olen “nörtti”, suht lyhyt ja hoikka. Toivoisin että sinunkin ruumiinrakenne olisi samansuuntainen.

Mikäli edelläolevan kuvauksen perusteella tunsit että meillä saattaisi löytyä yhteistä tekemistä tai keskusteltavaa, niin laita sähköpostia tulemaan.

Yhteydenotot: jkturon@hotmail.com

—————————————————————————————————-

Terve,

Kohta 28- vuotias miespuolinen INTJ, HSP nörtti haluisi jakaa elämäänsä nörttinaisen kanssa enemmän tai vähemmän syvällisesti. Pituutta löytyy 180cm ja massaa sen 90kg (10kg tippunut 1½vuoden aikana ja toiset 10kg vielä jäljellä ainakin). Olen ollut nörtti suuremman osan elämästäni, joten se on iso osa minua. Pääasiassa nörtteilyyni kuuluu PC:llä pelaaminen (viime aikoina tosin vähemmän), elokuvien kerääminen/katseleminen ja tv-sarjat. Satunnaista nörtteilyä myös kortti/lautapelien äärellä, kun sattuu sopivaa seuraa olemaan. Suosikki genre peleissa on rpg eli roolipelit. Hyvällä juonella varustettu peli antaa mukavasti immersiota, johon voi uppoutua lumoutuneena. Elokuvia ja sarjoja tulee pääasiassa katseltua scifi, fantasia ja thrilleri genrejä, mutta menee myös muutkin. Musiikki maku on tällä hetkellä elektronistamusiikkia ambient, house jne esim Bonobo, mutta maku vaihtelee aika usein. Vakituisessa työsuhteessa olen ja tulen toimeen omillani ihan mukavasti. En siis ole kotona koko päivät makoileva nörtti.

Toivoisin sinun olevan noin 22-32 vuotias nörttinainen. Kriteerejä ei niin paljon persoonan ja ulkonäön suhteen ole muutakuin että olisit ylpeä nörttiydestäsi. Pinnalliset seikat eivät kovin syvää suhdetta saa aikaan ja persoonia on niin monia yhdistelmiä, että mahdoton sanoa mikä loppujen lopuksi toiseksi persoonaksi suhteeseen sopisi. Sinun olisi tosin hyvä pitää kissoista, koska omistan yhden karvapallon ja pidän kissoista itse. Myös rauhallinen ilta kotona olisi suositeltavampi vaihtoehto sinulle kuin esim baareissa juoksentelu.

Aloitin juuri valokuvauksen, joten jos sattuisit harrastamaan sitä niin siinä voisi olla yksi tapa tutustua hiljalleen toisiimme. Myöskin elokuva/peli iltamat voisi olla mukavia. Tosin eipä ilta pelkästään toistemme läheisyydessä ole huono vaihtoehto. Maastopyöräily on yksi omista harrastuksistani, joten sitä voisimme myös yhdessä kokeilla. Uusia harrastuksia olisi myös kiva löytää ja kokeilla sinun kanssasi.

Parhaat treffit olisivat sellaiset missä molemmat nauttisimme vietetystä ajasta suuresti. Ja normaali arki vuorostaan voisi esimerkiksi olla läheisyyttä, mutta myös omaa aikaa, rauhallisia sekä intoa täynnä olevia hetkiä. Kun sopivan kumppanin kanssa alkaa parisuhteeseen niin arki siitä muokkautuu hiljalleen sellaiseksi,kuin molempien persoonat sen siihen muokkaavat.

Ennakkoon voi arvailla ja unelmoida kaikennäköistä tulevasta parisuhteesta ja kumppanista, kuitenkin kun parisuhteen aloittaa jonkun kanssa niin arvailut ja unelmoinnit jäävät taka-alalle. Niin en näe paljo hyötyä käyttää aikaa niiden luettelemiseen ja rajamaan persoonia ulos ennakkokäsitysten takia, minkälaisia muut voisivat olla, kun ihmiset ovat kuitenkin kaikki erinlaisia ja loppujen lopuksi ei voi sanoa minkälainen on itselle se oikeanlainen persoona.

Imagination is more important than knowledge

Ystävällisin Terveisin ScifiStranger

Yhteydenotot: scifistranger@gmail.com

—————————————————————————————————-