Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä osassa nörttimiehet etsivät miehiä ja naisia muualta Etelä-Suomesta.

—————————————————————————————-

Heipähei ja hellät tunteet, kun on jo melkein kevättäkin ilmassa.

Olisi nörttinainen haussa. Sellainen ihanan sorttinen, jonka kanssa voisi joku päivä jakaa yhteiset käyttäjätunnukset ja rootin salasanan. Jottei nyt heti liian vakavalta kuulostaisi, niin tutustun mielelläni myös ihan kaverina tai nettituttavuutena tai mitäpä nyt keksitäänkään. Seuraanne täällä kaipaa 33-vuotias mörökölli Lahden lähimaastosta.

Ihanan nörttitytön kanssa tahtoisin viettää aikaa yhteisten harrasteiden parissa ja olisi myös hienoa, jos vaikka kokisimme molemmat jotain uuttakin. Jos ei muuta, niin vietetään kivoja viikonloppuja kokkaillen jotain hyvää ja katsellaan vaikkapa sormusten herrojen extented editionit putkeen. Nukutaan pitkään, jos nukuttaa ja kutitellaan toisiamme. Tai mennään Lahdessa vaikka Haraldiin syömään jotain viikinkimäistä ja suunnistetaan siitä elokuviin tai Sibeliustalolle musiikin pariin. Ensi kesänä on taas Hollolassa keskiaikamarkkinat, joten lähtisithän mukaani sinnekin.

Oma nörttiyteni painottuu kaikenlaiseen tietokoneella puuhasteluun ja pelailuun sekä elokuviin ja sarjoihin. Kirjojakin luin paljon joskus kauan sitten. Elokuvista, sarjoista ja kirjoista suosikkejani on kaikenlaiset scifi- ja fantasia-aiheiset jutut. Olisikin aivan huippua löytää sellaistakin leffaseuraa, joka ei pidä minua jotenkin outona, kun innostun uudesta Star Trekistä. Seurailen myös paljon kaikenlaisia tiede- ja luontodokumentteja. Poliittisesti en ole vihreä, mutta arvostan suuresti luontoa ja sen suojelua sekä pidän luonnossa liikkumisesta. Kamerakin tulee pidettyä mukana ja näppäilen kuvia, jos näen jotain jännää. Hieman epänörtimpiä mielenkiinnon kohteitani on rock- ja hevimusiikki sekä autot. Mökkeilykin tietyssä mielessä, koska mökilläni ei ole sähköä muuta kuin kannettuna ja erähenkisesti se sijaitsee saaressa, johon pääsee vain veneellä. Matkustelu on muutenkin kivaa. Pahimpia turistirysiä välttelisin, mutta vaikkapa Azoreilla olisi kiva käydä joskus. Ahvenanmaakin on mukava paikka.

Luonteeltani olen rauhallinen introvertti pohdiskelija. Etenkään vieraassa suuressa joukossa en viitsi pahemmin pitää ääntä, mutta tutussa porukassa tai kahden kesken saatan höpöttää ihan liikaakin. Maailmankatsomukseltani olen agnostikko. Alkoholi ja tupakka eivät kuulu elämääni, tosin en pidä sellaisia ihmisiä huonompina, jotka niitä käyttävät. Rehellisyys, reiluus ja yleinen luotettavuus sekä hyväntahtoisuus on sellaisia asioita, joita arvostan hurjasti muissa ihmisissä ja joita noudatan itsekin. Elämässä pitää olla myös roimasti huumoria mukana.

Kaikkea mukavaa toivotellen ja nörttityttöjen viestejä odotellen, Bombur

Yhteydenotot: holodeckengineer@hush.com

—————————————————————————————————-

Örkkien on kuoltava! Ja koska niitä pirulaisia riittää, kaipaisi tämä Kouvolalainen 26 vuotias sota maagi vierelleen velhottaren, iältään mielellään 18-30.

Kuten yllä olevasta tekstistä voi päätellä, olen pelinörtti. Tämän harrastuksen olenkin vienyt niin pitkälle, että koodailen omaa peliä. Muulla tavoin ei tulekaan nörtteiltyä, mutta olen kyllä valmis kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja. 🙂

Tulevaisuuden haavenani olisi muuttaminen omakotitaloon ja perheen perustaminen. Ja ensimmäinen askel olisi tietenkin löytää vierelle oma kulta, joku joka jakaisi arvomailmani ja viihtyisi kainalossani. Mainittakoon vielä, että muissa ihmisissä arvostan leikkimielisyyttä, ystävällisyyttä, rehellisyyttä ja luotettavuutta.

Mutta millainen minä olen?

Pituus: 175 cm Paino: 70 kg Silmät: ruskeat Hiukset: kalju

Shakespearin sanoin: All the world’s a stage, and all the men and women merely players . Se millainen olen riippuu täysin siitä, mikä rooliasu minulla on päällä. Alkuun saatan vaikuttaa hiljaiselta, kylmältä ja jopa tylyltä. Tämä on valitettava virhe luonteessani, jota en ole vielä saanut korjattua, ja jonka takia minun on hankala tutustua uusiin ihmisiin. Mutta jos maltat odottaa ja tutustua minuun rauhassa, tulet huomaamaan että olen ystävällinen, luova, mukava, toiset huomioiva, luotettava ja iloinen persoona. Pyrin aina pitämään lupaukseni, ja ystäväni tietävätkin, että sanaani voi luottaa.

Tällä hetkellä työskentelen sähkösuunnittelijana, mutta unelma-ammatti on vielä hakusessa. Nykyinen työni on ihan liian tylsää ja säännönmukaista, lennokkaalle ja spontaaniutta rakastavalle mielelleni.

Tykkään: -Tuijottaa tähtitaivasta, ja tarkistaa, onko pohjantähti vielä paikoillaan. Ah, but a man’s reach should exceed his grasp, Or what’s a heaven for?  -Ruoanlaitosta, siinä kun voi kokeilla ja soveltaa.

-Syvällisistä (ja vähemmän syvällisistä) keskusteluista ja väittelyistä. Aiheella ei ole niin väliä, kunhan se on tuttu, niin siitä saa väännettyä niin filosofista pohditaa, kuin turhanpäiväistä höpötystä. Väittelyistä pidän niin paljon, että välillä puolustan omaa kantaani, vaikka tietäisinkin sen vääräksi. Kuitenkin aina faktoihin pohjautuen ja tietenkin lopulta myönnän virheeni.

-Luonnossa liikkumisesta, on mukava tuntea metsän raikas tuoksu, sammalen pehmeys, ja katsoa mitä seuraavan mäen takaa löytyy, tai mihin polku johtaa. -Sadepäivistä, en ole koskaan omistanut sateenvarjoa, enkä aio sellaista hankkiakkaan, antaa sateen kastella.  -Mökkeilystä, kesässä on parasta rentoutua järven rannalla ja nauttia auringosta.

Vapaa-aikaani kulutan pelaamalla (PC, Nintendo, lautapelit), lukemalla (lähinnä historiallisia romaaneja, fantasiaa ja tietokirjallisuutta), tuijottamalla tv:tä tai leikkimällä koirani kanssa. Viikonloput kuluvat nykyisin lähinnä kotona, mutta baari-elämä ei ole jäänyt ihan kokonaan.

Yhteydenotot: thesaukko@gmail.com

—————————————————————————————————-

Hei siellä!

Olisitko kiinnostunut olemaan “Player 1” jos olisin “Player 2”? Olen innokas (v. 1991 syntynyt) PC-pelaaja/metallinörtti .. “single” “player”, mutta Xbox pc-ohjaimia löytyy kaksi. Toinen käsipari olisi ehkä hyvä saada toiselle ohjaimelle? Sounds good, yes? Tehokas läppärikin löytyy! Lähekkäin lanit? 🙂

Jos elämä on peli, eikös pelit ole yleensä helpompia, viihdyttävempiä ja mukavempia co-op modessa? Ajattele kuinka tylsää ja hankalaa olisi esim portal 2 multiplayer kenttien ratkominen ilman sitä toista robottia.

Etsin lämpöä, hellyyttä, kaveripelaajaa, seuraa tapahtumiin ja naiskauneutta yksinäiseen pelaaja-arkeen. Olisitko sinä se jolle käsi sydämmessä lahjottaisin steamissä pelejä tai vaikka murloc pehmolelun? Why not? Kukkiakin saisit!

Devin Townsendia lainaten: “Do not pretend to not be a nerd”. Ollaan rehellisiä maailmalle. Ollaan ketä ollaan. 🙂

Toivottavasti nähdään!

– Heavyline

http://steamcommunity.com/id/heavyline/

Yhteydenotot: hevyline@gmail.com

—————————————————————————————————-

Hei,

Olen 29-vuotias Hämeenlinnalainen IT-konsultti.

Tieteissarjat ja elokuvat ovat usein lähellä sydäntä ja nimimerkissäni paistaa selkeästi viittaus Babylon 5:een. Tietokonepelejä on ollut tapana pelata useinkin, mutta se on nyt viime aikoina jäänyt melko vähäiselle. Pitkäikäisenä harrastuksena on ollut FreeSpace 2-pelin modaaminen. Olen myös katsellut animea ja lukenut mangaa, ne ovat tuoneet hienon kontrastin länsimaiseen viihteeseen. En kuitenkaan niitä erityisemmin fanita, eli julisteita ja muuta krääsää ei löydy.

Viime syksystä asti olen omalla ajallani opiskellut ohjelmointia sekä turvatakseni tulevaisuuteni alalla sekä omasta mielenkiinnosta, tämä onkin vienyt lähes kaiken ylimääräisen vapaa-ajan.

Minulla ei ole rikosrekisteriä, en käytä huumeita, en tupakoi ja nautin hyvin harvoin alkoholijuomia, eli halpaa on tämän poikamiehen arki. Sekä asunto että auto löytyy, mutta liikun mieluummin joko kävellen tai pyörällä kuin autolla.

Toiveissani olisi tavata vakavassa seurustelumielessä se oikea nainen jonka kanssa voisi epäröimättä jakaa elämän. En hae seurustelukumppaniltani mitään tiettyjä nörttiominaisuuksia, kun jokainenhan on oma persoonallinen itsensä. Jos synkkaa niin sitten synkkaa nörttiydestä huolimatta.

Täydellisen treffeistä tekee aitous, luonnollisuus ja toisesta huolehtiminen, siinä jää aika ja paikka toissijaiseksi. Parasta on kun tunteet voi osoittaa toista kohtaan ilman että niiden aitoudesta jää epäilystä. Kun löytää sen oikean kumppanin niin voisin toivoa että tuemme toisiamme arjessa ja elämässä ylipäänsä, oli kyseessä sitten harrastukset, työelämä, ihmissuhteet tai mitä tahansa muuta. Jos löytää sen molemminpuolisen kunnioituksen, rehellisyyden ja hellyyden, niin se tekee jokaisesta yhteisestä päivästä odottamisen arvoisen.

Ja lopuksi vielä se pyydetty kirje/runo/laulu/mitä vain. Pistää miehen vaikeaksi kun pitäisi tällaisia kirjoitella ja vieläpä ihmiselle jota ei edes tunne (vielä?). Analyyttisenä ihmisenä tässä istun ja mietin että miten kummassa sellaisen kirjoitus onnistuu kun en vielä tiedä silmiesi väriä, huultesi pehmeyttä, kasvojesi kauneutta, hiustesi tunnetta sormissani ja kehosi lämpöä kun halaan sinua. En tiedä, mutta sen tiedän että haluan tietää!

Nimim. KeeperB5

Yhteydenotot: keeperb5@outlook.com

—————————————————————————————————-

Hei, olen Tietotekniikan opiskelija “Etelä-Suomen” suunnilta jonka intohimoihin kuuluu nörtteys tietokoneiden parissa ja kun ilmat lämpenee kalastus/uiminen tulee mukaan. Ikää on 26 ja rauhallinen, kiltti ja reilu persoona. Hieman hiljaisempaa sorttia, mutta innostun nopeasti mitä turhemmistakin ideoista ja hiljaisuus kaikkoaa nopeasti. Tietokonepelit; MMO ja muut moninpelit kovasti mieleen, myös tv-sarjat ja elokuvat ovat lempipuuhaa vapaa-ajalla. Hieman animea, mutta se pysyy säädyllisissä rajoissa.

Etsin rinnalleni elämääni piristävää naispuolista persoonaa joka jakaa intohimot virtuaalisesti ja myöskin tuomaan valoa tänne luolaan. Haluan sinut rinnalleni tiimissäni peleihin, hakkaamaan sikoja jotta saadaan max levelit ja illan päätteeksi sohvalle rentoutumaan hyvän elokuvan parissa.

Toivonkin sinulta joka viestiini vastaa, omaavan ripauksen huumorintajua ja olevan ymmärtäväinen. Ja kun tarvitset jotain kenelle puhua, minä kuuntelen.

-Miikarang-

Yhteydenotot: miikarang87@gmail.com

—————————————————————————————————

Mahdollista nörtti-kaunotarta etsii sarjakuvia, elokuvia, pelejä, sci-fi/fantasia/zombie-kirjallisuutta ja minimaalisesti miniatyyrejä harrastava 25-vuotias, savuton Lahtelainen miesnörde.

Normaaliin päivärytmiini fiiliksen mukaan kuuluu töiden jälkeen joko Netflixin leffajonon pienentäminen, käymällä pelaamattomat pelit läpi Backlog-listalta, päivittäisten World of Tanks-expojen kerääminen tai muuten vain netissä surffailu foorumeilla ja Tuubissa möllöttäen. Itse olen enimmäkseen suorittaja-tyyppiä eli jos en saa jotain näistä edes vähän tehtyä pois alta niin se vähän harmittaa jälkikäteen 😀 Viikonloppuisin on onneksi (toistaiseksi) aikaa näiden kanssa puuhasteluun.

Yleensä tämän kaltainen nörtti-poikamies elämä ei varmastikaan niitä keskiverto mammoja houkuta eli meikä nähdään varmasti saamattomana kusihousuna ja ne useimmat neidot ovatkin sitten nostaneet suojakilvet ylös, kun ovat kämpille asti saapuneet ja vähän ympärilleen katsoneet 😀 Näiden “mieltä ylentävien” harrasteiden lomassa jaksan myös käydä säännöllisesti salilla raudan nostossa, mikä varmasti laskee mahdollisia nörtti-pisteitäni jonkin verran. Lihaksikasta nörttiä toivoneet ovat siis tulleet oikeaan paikkaan 😉

Seurassani sen kauniimman nörttipuolen edustajan ei tarvitse hävetä tai vaivaantua, jos mieli tekee avautua viimeisimmästä Walking Dead-kaudesta tai valittaa kuinka naishahmoja ei edusteta tarpeeksi järkevästi pelikulttuurissa yms. Meikää helpottaa huomattavasti myös, jos saan huoletta avautua myös omista jutuistani 🙂 Iän puolesta muutaman vuoden ikäero ei haittaa kunhan vain se erikoinen persoonasi häikäisee ja ilahduttaa samalla, kun juttelemme ja teemme jotain yhdessä.

Kaiken hätäilyn ja kiusallisten tilanteiden välttämiseksi olisi varmasti järkevää aloittaa tutustuminen näin netin välityksellä joko juttelemalla, pelaamalla tai kumpaakin yhtäaikaa 😉 Annetaan sitten ajan hoitaa jutun edistyminen.

Tekstin kirjoitti ja oikoluki -Teras_Kasi

Selfie: http://i331.photobucket.com/albums/l447/Tuikkal/d8b294ad-3bc1-4666-95b2-e33e43686531_zps683dd9f5.jpg?t=1392670066

PS. Tuliko liikaa hymiöitä?

Yhteydenotot: tuikkal@hotmail.com

—————————————————————————————————

Olen tylsähkö 23-vuotias miehenpuolikas hieman helsingin yläpuolelta. Harrastuksiini kuuluu esimerkiksi (tuskin kenellekään yllätyksenä… :P) tietokoneella näpertäminen, animen vahtaaminen ja satunnainen goon pelaaminen. Olen viime aikoina alkanut harrastamaan uudelleen koripalloa, sekä olen aina tykännyt kirjoista, varsinkin fantasiakirjallisuudesta. Sivuhuomautuksena, Read or Die on mielenkiintoinen sarja, asiaan melkein liittyen 😛

Olen hyvin vapaamielinen, joten en oleta sinun tykkäävän tai edes arvostavan samoja asioita. Pidän tosin keskustelemisesta, joten samanlaiset kiinnostuskohteet voivat olla hyödyksi, mutta eiköhän jotain puheenaiheita aina löydy. Siispä en suoranaisesti halua pelkkään seksiin pohjautuvaa suhdetta, mutta näkisin sen olevan yksi osa kokonaisuutta.

Olen ammatiltani ohjelmoija ja mukana muutamassa avoimen lähdekoodin projektissa. Kielistä Ruby on luultavasti lähimpänä minua. En omaa graafista silmää.

Suosisin kumppania (mies tai nainen) läheltä pk-seutua, kutakuinkin 100 kilometrin säteeltä. Minulla on suhteellisen vapaa aikataulu töiden puolesta, joten pystyn matkustamaan myös kauemmaksi tarpeen vaatiessa.

Olen ylpeä hyvin huonosta mielikuvituksestani, joten en lähde kopioimaan mitään hienoja treffikuvioilta muilta. Minulla ei siis olisi mitään sitä vastaan, jos haluaisit tuoda omat ideasi mukaan, saattaisin siitä jopa onnistua keksimään jotain aivan muuta 😉

En omista tv:tä, enkä katso yleensä tv-lähetyksiä. Videomuotoisesta viihteestä katson lähinnä animea. Koska minulla ei ole tv:tä, en ole jaksanut hankkia pelikonsoleita pyörimään jalkoihin, joskin minulla on 3DS muutaman pelin kera. Ja tietysti OpenPandora.

En tule pistämään yhteenkään ilmoitukseen omaa vastausviestiä. Jos jokin ilmoittelijoista pitää ilmoituksestani, kannattaa sinunkin pistää minulle vastausviestiä, mikäli tuntuu ajatukset osuvan yhteen.

Minulla on hyvin suuri mielenkiinto tyyliin kaikkea kohtaan, mutta kunnioitan muiden yksityisyyttä. Eli en lähde utelemaan mitään asioita sinulta. Jos kuitenkin haluat (minun kannalta mielellään 🙂 puhua ties mistä, kenties itseesikin liittyvistä asioista, kuuntelen hyvin mielelläni.

Jos tämä ilmoitus sai edes hieman huulen nykimään, meidän jutusta saattaisi tulla jotain. Tai jos sinulla heräsi mielenkiinto jotain sanomaani kohtaan. Tai jos sinulla on harvinaisen tylsä päivä. Muussa tapauksessa… ehkä kannattaa silti yrittää 😉

– Nyan

Yhteydenotot: hinamoriamu703@gmail.com

——————————————————————————————–

Enpä olisi koskaan tälläiseen uskonut lähteväni, nettiin laittelemaan ilmoitusta siis. No täällä sitä sitten ollaan ja ihmetellään. Toisaalta oman nörttitytön löytäminen olisi melko mukavaa, eipä sellaista löydy edes kaveripiiristä. Olen tosiaankin 25v, 175cm lyhyt ja normaalipainoinen mies, joka pitää majaansa Turussa. Haussa olisi 20-30 ikähaarukkaan osuva kauniimman sukupuolen edustaja tästä Turun seudulta.

Nörttiydelläsi ei ole paljoa merkitystä, kunhan kaikki inkkarit ovat kanootissa niin se on bonus 🙂

No mitäs minusta sitten? Mitä nörtteyteeni tulee, niin pelailen kotona konsolilla ja seuraan pelialaa aktiivisesti. Lautapelejä (Doom, Risk, Arkham Horror, Tide of Iron jne.) tulee tahkottua kaverien kanssa. Sama peliporukka ollut pystyssä jo yli 10 vuotta. Eli ainahan sitä on tullut nörtteiltyä.

Nörttipuoltani kuitenkin tasapainoittaa liikunta mitä on tullut harrastettua hieman vaihtelevasti. Paria extremelajia on tullut harrastettua ja olen onnistunut itseni myös telomaan. Nyttemmin meno on jo rauhoittunut, kun tajusin etten halua viettää koko kesää keppien varassa tai iltoja päivystyksessä. Kaikki tämä laitettuna vielä tälläiseen sosiaaliseen, nauravaan, hulluttelevaan, tolkuttoman itsepäiseen ja sarkastista huumoria viljelevään mieheen niin soppa on valmis.

Tällä hetkellä arkeni täyttää työ, kaverit ja harrastukset. Olisi kieltämättä mukavaa saada tuohon vierelle joku jonka kanssa viettää koti-iltoja, käydä elokuvissa, kahvilla, kävelemässä, retkillä, tuskailla Fantasy Flight Gamesin ohjekirjoja tai ihan vain väitellä kumpi ampui ensin – Han vai Greedo.

Tähän on muuten yllättävän vaikea saada tekstiä aikaiseksi. Tätäkö kirjailijatkin tekevät? Katselevat kun kursori vilkkuu? Olen siis aivan aikuisten oikeasti sosiaalinen ja avoin, jotenkin en tähän osaa nyt itseäni tuon kummemmin kuvailla ja asioista kertoa. Mutta jos jollain kipinää syttyi niin hyvä!

Herra Tamburiinimies

Yhteydenotot: herratamburiinimies@gmail.com

—————————————————————————————–

Kautta aikojen (n 25v), olen vaeltanut tässä synkässä maassa kohdaten tapahtumia suurimmasta juonenkäänteen omaavasta tragediasta siihen järjettömään iloon mitä elämä vaan voi tarjota. Tosin aivan kuten moni muukin. Minä olen elänyt kuten lähes jokainen introvertti elää, nauttien omasta rauhasta, hyvin marginaalisista asioista ja tietysti mielikuvituksen viennistä pelien huikeaan maailmaan! Nykyisin voisin kuvailla itseäni haaveilijaksi joka valloittaa maailman peli kerrallaan. Peleissä en harrasta kovinkaan suuremmin RPG, MMORPG jne lajeja. Strategia, taktiikka, 3rd person hassuttelut ja semmoset kyllä menee syvälle sydämmeen! Elämä on suuri seikkailu joka kuten vaikkapa täydellinen ateria on mukavampi jakaa jonkun kanssa kuin tunkea naama täyteen ja huokaista että olihan siinä. Olen natiivi “lappalainen” etelä-suomen ihmisille ja nyt toista vuotta viedään Tampereen suunnalla. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen yllättäen datanomi, mutta nyt seuraan harrastuspohjaa ja opiskelen kokiksi. Toimin helvetin huonosti tilanteissa jossa ääni pitäisi korottaa lauman ylitse jotta sen joku kuulisi, mutta rauhallisessa tilanteessa osaan olla varsin miellyttävä tyyppi (kait). Pitäisin itseäni filosofin, historioitsijan, rokkitähden ja introvertin epäpyhänä yhtäläisyytenä!

Se joka ymmärtää kanssani elämän hienoudet, osaa niistä keskustella mutta omaa pienen pilkkeen jossain sielussaan muullekin hauskalle, täydellinen.

Yhteydenotot: j.p.laitila@gmail.com