Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä ilmoituksessa ei oltu määritelty hakijan omaa sukupuolta.

——————————————————————————————-

Miau :3 – Minä olen digitaalitaiteilija ja ohjelmistokehittäjä-kissapoika ja pelistudion perustaja Helsingistä. Olen paria kuuta vailla 29-vuotias ja asustelen Kalliossa katsellen kasiratikoiden ohiajoa televisiota kiinnostavammasta ikkunasta. Olen mielestäni varsin empaattinen, hellä ja ystävällinen otus, mutta turhautuneena ja väsyneenä välillä hankala ja kiukutteluun taipuvainen. Olen luontaisesti sellainen joka saa projekteissa muut innostumaan ja puhaltamaan yhteen hiileen; motivaattori, luotsaaja ja ideakaivo, mutta kuitenkin pyrin aina antamaan jokaiselle oman äänensä ja annan sen vaikuttaa yhteisissä tuotannoissa lopputulokseen. Olen hyvä ohjailemaan ja neuvomaan, ja minusta ehkä olisikin pitänyt tulla opettaja. “Nörtteily” tarkoittaa minulle erityisesti tietokonekulttuurin täysimittaista omaksumista oleelliseksi osaksi elämääni, sekä sen inhimillisissä että teknologisissa aspekteissa. Pelaan vanhoilla konsoleilla ja tietokoneilla niillä koodaamisen lisäksi, seuraan tarkasti internet-kulttuurin kehityksiä, ylilyöntejä ja rumia lieveilmiöitä, ja luon sekä oman studion että erilaisten demogrouppien kanssa yhteistyössä kokeellisia demoesityksiä. Luonteeltani (ja usein pukeutumistyyliltäni) olen “hippi”, mitä ikinä se tarkoittaakaan. Lopulta pehmeät, “ei-planeettaa-tai-pieniä-viattomia-nussivat” valinnat ainakin tuntuvat voittavan omassa moraalikäsityksessäni kun teen sekä pieniä että isoja päätöksiä elämässäni. Juuri nyt seurustelusuhteeltani toivoisin sellaista otusta, joka ei pelkää läheisyyttä ja haluaa aidosti olla lähelläni, jakaa elämänsä kanssani ja kiinnostuu siitä millainen olen. Olen ollut ihan liian monelle se jonka syliin tulla itkemään ja lohduttautumaan mutta jonka luo ei jäädä. Sinänsähän siinä ei oo mitään ikävää ja on suuri kunnia olla tuki ja turva läheisille ystävilleen näinkin intiimillä tasolla, mutta lopulta haluaisin sitä mitä he usein antavat muille, sen tunteen että saa edes hetken olla jonkun huomion keskipiste ja viimeisenä ajatuksissa oleva lämmin kuva. Olen parantumattoman romanttinen ja rakastan ajatusta leffa & ravintola & tee-treffeistä. Pidän niistä paljon. Unelmailtani oman rakkaan kanssa olisi kisuäänien päästelyä sohvannurkassa Super Famicomilla huonoja taikatyttöjä pelaten, homejuustoa ja viiniä nautiskellen. Olen hyvin seksuaalinen olento, ja siksi “vakava” suhde aseksuaalin tai vähän seksiä haluavan kanssa olisi hankala järjestely lopulta, kun kuitenkin haluaisin rakastamani olennon kanssa sitä seksuaalistakin läheisyyttä. Olen poly ja panseksuaali. Ajatus monogamiasta on epäyhteensopiva rakkauskäsitykseni kanssa.

Yhteydenotot: vp79799@gmail.com