Nämä ilmoitukset ovat osa Nörttityttöjen treffi-ilmoituksia. Alkuperäisen postauksen (jossa esitettyihin kysymyksiin osa on myös vastannut) näet täältä.

Tässä postauksessa on yhdistettynä sekä miesten että naisten ilmoituksia Pohjois-Suomesta.

—————————————————————————————-

Hei sinä sielä jossain olen 17v poika joka vittää aikansa suurin piirtein lukemalla peli maailman uutisia, värkäämällä tietokonetta ja pelaamalla pelejä. Olen myös kohtuu kova alien ja japani kauhun fani. Harrastan pelien keräämistä ja ehkä kohta niiden tekoa.

Luonteeltani olen varsin kiltti, kärsivällinen, hauska jos sille päälle sattuu ja olen myös välillä täysi idiotti. Toivon että sinä sielä jossain olisit 17 – 24v vanhaa naista joka on kärsivällinen ja tykkäät pelata pelejä/katsoa japanilaisia kauhu elokuvia.

Serustelu no nii hmm se nähdään sitten miten käy mutta toivon et löytys se elämän kumppani. Jaha vai romanttisimmat nörttitreffit no olen surkea romantikko joten varmaan veisin sinut sielä jossain elokuviin sitten johonkin hienoon ravintolaan ja sitten hmm katsotaan sitten kun se on ajankohtaista ja on rahaa. No sohvalla vois katsoa elokuvan pelata viddeo pelejä miten sitten siinä käykään. Fantasioistani en kerro because I am BATMAN.

(ps.Ei tää kirjoittaminen näin vaikeaa voi olla)

Yhteydenotot: torvelo96@luukku.com

————————————————————————————————–

1: Minkälainen nörtti olen ? Varmaan aika iso kun elämä pyörii lähes kokonaan nörtteyteen viittaavien asioiden ympärillä ja siitä saa monelta osalta myös kärsiä. Oli kyseessä sitten oma kroppa tai tuntemattomien ihmisten mielikuvat. Elämäni on täynnä erilaisia intohimoja joihin aikaa kuluu jaksottain.

Listataan nyt ainakin osa: Pelit(rakkaus peleihin syntyi 2000-luvun alussa ja pakotietä ei ole mahdollisesti tulevaisuudessa leipäkin tulee alalta pöytään), Showpaini, penkkiurheilu(Tosimielessä kohta 10 vuotta), leffat/sarjat (isosti diggailen mutta aika on este), youtube (Juutube konkariksikkin kutsuttu katsojana), kamppailulajit( Laji kuin laji niin se kolahtaa. Harrasta en mutta mahdollisesti tulevaisuudessa)… Anime/Manga on monilla varmasti huulilla ja täytyy sanoa että itselle se ei kummempia merkitse. Ei siksi etten pitäisi vaan siksi etten ole tutustunut johtuen ajan puutteesta.

Luonteenpiirteet: Omalla tavallani persoonallinen. Ainakin erilainen. Sosiaalinen tuttujen seurassa mutta randomeille voi olla vaikeasti lähestyttävä. Negatiivisyyttä löytyy, mutta posiviivisuus on alkanut ottaa niskalenkkiä. Ehkä hieman outu (mitä se ikinä tarkoittaakaan :D)

Olenko ylpeä nörtteydestä ?!? Olen.

Ikä ja sukupuoli: 17v(1997) ja mies.

2: Hah hah tämä on vaikeaa 😀 Sanotaanko että avointa erilaisille asioille ja että arvostus myös toisen omiin intohimon kohteisiin ja vapaa-aikaan löytyisi.

Pelit toivottavasti kuuluisivat myös myös intohimon kohteisiin.

Ikä: Koska omasta mielestäni ei tarvise olla aivan samanikäinen, joten suurinpiirtein 15-23

Heteromies olen ja luonnollisista syistä etsin naisia.

3: Juuri tällä hetkellä varmasti oma asuinpaikka ja rahallinen tilanne puhtaasti pakottavat virtuaalideittailuun parilla tapaamisella vuodessa ja hyvin kaverimaisella tutustumis tavalla. Upeaahan se olisi löytää tällä tavalla oma elämänkumppani, mutta hyvin pieni odotuksinen olen sen suhteen ja pelkät vastakkaisen sukupuolen chattalu kaverit olisivat huippu juttu. Mitään en sulje pois.

4: Varmasti riippuisi isosti kumppanin mielenkiinnon kohteista ja unelmista joita mahdollisesti pyrkisin joltain osalta edes auttamaan treffejen merkeissä. Kun molemmat nauttivat eikö se silloin ole aika lähellä täydellistä ?

5: 2 toisiaan rakastavaa henkilöä joilla on jotain yhteistä, mutta myös jotain omaa. Molemmat varmasti kävisivät töissä/koulussa ja vapaa-aika olisi hyvä kombo omaa ja yhteistä vapaa-aikaa.

6: Oulunseutu, on varmasti helpoin mutta ensimmäinen tapaaminen voitaisiin hoitaa vaikka jollain laneilla tai tapahtumassa jossa olisi toinenkin syy raahautua paikalle, jos treffit menisivät vaikka perseelleen.

7: Olen tosiaan 17v miehenalku joka asuu parisataa kilometriä oulun alapuolella. Olen myös ensimmäisen vuoden datanomi opiskelija. Peliala unelmana

Kaikille jotka ovat viestin lukeneet ja miettivät uskallanko pistää viestiä tai onko hän tyyppiäni kun ei osaa kirjottaa edes kunnollista kuvausta itsestään niin rohkeasti vaan viestiä.

-Yökukkuja

Yhteydenotot: whyimnerd@gmail.com

——————————————————————————————-

Hei sinä!

Niin, juuri sinä 21-35-vuotias nainen Pohjois-Suomesta tai Pohjois-Pohjanmaalta. Olen 25-vuotias nörttityttö täältä lumisesta Lapista ja haluaisin oppia tuntemaan sinut. Uskon, että tulisimme hyvin juttuun.

Rakastan uppoutua mielikuvitusmaailmoihin kirjojen ja videopelien avulla. Luen paljon kaikenlaista, erityisesti fantasiaa ja dekkareita. Lukuaddiktioni ylläpitämisessä auttaa työ kirjastossa. Videopeleissä minua kiehtoo mahdollisuus olla hetkeksi joku muu, ja siksi suosikkejani ovatkin roolipelit kuten Skyrim ja Mass Effect.

Kirjoitan myös itse jonkin verran fiktiota, ainakin silloin kun sisäinen muusani ei ole lähtenyt lomalle. Olen feministi, pidän kissoista ja historiasta, varsinkin 1920- ja 30-luvuista. Olisi mukavaa, jos olisit kiinnostunut edes jonkin verran samantyylisistä asioista kuin minä, mutta opin mielelläni aina jotain uutta, joten ei haittaa vaikka kiinnostuksen kohteesi olisivatkin erilaiset.

Jos päädymme tapaamaan, voisimme jutella kaikenlaista mukavaa kupposen äärellä, käydä elokuvissa tai kävelyllä sateessa. Aloitetaan ystävinä ja katsotaan, mihin se johtaa.

Viestiäsi odottaen,

Mymmeli

Yhteydenotot: mymbleslibrary@gmail.com