Nörttitytöt

Nörttitytöt-blogi toteutti ensimmäisen kerran viime toukokuussa suurta suosiota herättäneen kirjoituksen, johon oli koottu rakkautta etsiviä nörttejä ympäri Suomea. Postauksesta on toivottu uusintaa jo pitkään, ja nyt ystävänpäiväviikon kunniaksi julistamme uuden kierroksen nörttirakkaan etsimistä varten. <3<3<3

Nörttitytöt-blogissa vierailee joka kuukausi noin 8000 uniikkia kävijää – ehkä sinun tuleva nörttirakkaasi on yksi heistä! Julkaisemme helmikuun 28. päivä nörttinaisten ja -miesten anonyymeja seuranhakuilmoituksia. Ilmoitusten viimeinen jättöpäivä on 23. helmikuuta.

Ohjeita hakemuksen jättämistä varten:

KIRJOITA KIRJE/RUNO/LAULU/MITÄ VAIN TULEVALLE NÖRTTIRAKKAALLESI

Osallistuaksesi sinun on luotava oma anonyymi sähköpostiosoite (onnistuu kätevästi esim. Gmaililla), johon vastaanotat mahdolliset vastauslähetykset. Osoite julkaistaan ilmoituksesi lopussa. Suosittelemme persoonallista sähköpostiosoitetta, joka kertoo jotakin sinusta.

Ideana on kirjoittaa lyhyt “rakkauskirje” vielä tuntemattomalle tulevalle nörttiystävällesi. Tekstin pituus on maksimissaan 3000 merkkiä, jota ei voi ylittää.

Alla on listattuna apukysymyksiä, joihin kirjeesi voi vastata. Huomioi kuitenkin maksimimerkkimäärä, eli kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Muista kuitenkin pistää parastasi, koska ilmoituksesi pitää kuitenkin erottaa sinut kaikista muista seuraa hakeneista.

1. Millainen nörtti olet? Mitkä ovat nörteimpiä harrastuksiasi, entä luonteenpiirteitäsi? Mitä nörttiys sinulle merkitsee? Suosittelemme, että kerrot myös sukupuolesi ja ikäsi.

2. Millaista nörttiä haet? Mitä nörttiominaisuuksia arvostat muissa? Mitä nörttiaktiviteetteja toivoisit voivasi jakaa elämäsi nörtin kanssa? Suosittelemme, että määrittelet myös, minkä ikäistä ja sukupuolista nörttiä preferoisit seurustelukumppanina.

3. Mitä toivoisit seurustelusuhteelta nyt? Sopisiko sinulle parhaimmin ihan vaan virtuaalideittailu, muu kevyt ja kaverihenkinen tapailusuhde tai ihan vaan puhdas seksisuhde – vai haaveiletko eläväsi onnellisena elämäsi loppuun saakka kuin juuri sinulle luodun nörttipuolison kanssa?

4. Millaiset olisivat romanttisimmat nörttitreffit, jotka voit kuvitella? Mitä siellä tehtäisiin, missä se tapahtuisi, mikä siitä tekisi täydellistä?

5. Millaisesta arjesta fantasioit? Mitä haluaisit tehdä tulevan nörttiystäväsi kanssa illalla sohvalla pitkän ja raskaan päivän päätteeksi? Millaisia haaveilisit ihan tavallisten päivien olevan, jos löytäisit rinnallesi elämäsi nörtin?

6. Millä maantieteellisellä alueella voisit käydä treffeillä mielenkiintoisen nörtin kanssa?

7. Mitä muita asioita haluaisit paljastaa elämäntilanteestasi tai itsestäsi?

Keksi vielä itsellesi nimimerkki, jolla allekirjoitat kirjeesi. Voit myös liittää mukaan jotain mielenkiinnon kohdettasi tai sinua itseäsi tavalla tai toisella kuvaavan kuvan. Sinulla on oltava kuvaan tekijänoikeus. Kuva ei ole välttämätön. Kuvan voi lähettää toimituksen sähköpostiin samasta osoitteesta kuin mihin toivoo saavan vastauksia ilmoituksessa.

Pyri kirjoittamaan niin hauskasti ja mielenkiintoisesti kuin osaat. Tärkeintä on kuitenkin, että teksti heijastaa omaa persoonaasi ja sinulle luontaista ilmaisutapaa.

Oman hakemuksensa voi jättää linkin kautta täältä!

Nörttitytöt ei julkaise (edes söpöysfiltterillä suodatettuna) ilmoituksia, joissa esiintyy kiroilua, uhkailua tai muuta asiatonta kielenkäyttöä. Ilmoitukset julkaistaan editoimattomina eli emme korjaa kirjoitus- tai kielioppivirheitäsi.

Suosittelemme osallistujia lukemaan omaa anonyymiä vastaanottajaosoitettaan ainakin kuukauden ajan sen jälkeen, kun ilmoitus on julkaistu Nörttitytöissä, tai ohjaamaan viestit varsinaiseen sähköpostiosoitteeseensa.

Onnea onnen tavoitteluun!