Kääpiö

Piirros: Mia Meri

Nörttitytöt-blogi on ollut pystyssä vähän yli pari vuotta. Kirjoittajaryhmässä on yli 90 jäsentä, jotka ovat kirjoittaneet jo yli 450 juttua. Blogia on myös kommentoitu ahkeraan, yli 5000 kertaa, joten tiedämme blogillamme olevan lukijoita. Mutta keitä te olette?

Viimeisen vuoden aikana Nörttitytöt-blogi on löydetty yleisimmin hakusanoilla:
1. Nörttitytöt
2. arkeologia taidehistoria
3. steam coffee nörttitytöt
4. tissejä
5. geekgirls

Hakusanoista löytyy myös muuta jännää. Tässä päätoimitusta ihmetyttäneiden hakusanojen top 10:
1. Sorsan penis
2. Nörttitytöt to the moon
3. Kuinka seuraa baarista nörtille
4. Andy Warhol flowers unikko
5. Kurahousut
6. Alastomia nörttityttöjä
7. Foliohattu etymologia
8. Kaikki on nykyään feikkiä
9. Mitä tarkoittaa rumasana
10. Onko koodaus seksikästä

Blogillamme on kuukaudessa keskimäärin 14 000 käyntiä, mutta emme oikeastaan tiedä, ketkä blogiamme lukevat. Nyt olisikin Sinun aikasi kertoa mielipiteesi blogista! Tee se vastaamalla Nörttityttöjen lukijakyselyyn täällä.

Vastausaika umpeutuu 15. helmikuuta. Vastaukset käsitellään nimettöminä ja avoimista vastauksista koostetaan isompia kokonaisuuksia, jolloin kenenkään yksittäiset tulokset eivät näy suoraan tuloksissa. Jos haluat osallistua arvontaan, voit jättää sähköpostiosoitteesi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan hienoja palkintoja.

Julkaisemme lukijakyselyn tulokset 28. helmikuuta ilmestyvässä jutussa, jolloin kaikki lukijammekin saavat tietää, ketkä lukevat heidän kanssaan samaa blogia. Toivomme, että vastaatte kyselyyn, huolimatta siitä oletteko lukeneet blogia viikon tai vuosien ajan.