Nörtitkin lisääntyvät. Järkytys, eikö olekin? Allekirjoittanut pyöräyttää joulun tietämillä maailmaan uuden nörtin roolipelaajan, ja joululahjatoiveet ovat sitten pyörineet sen ympärillä. Joten päätin esittää pari ideaa siitä, mitä voi ostaa nörttien vauvalle.

Ihan ensimmäisenä toiveena on body vauvalle. Eikä mikä tahansa body, vaan aivan hulvaton “Human Level 1” -body. Tässä talossa kun on jo kaksi roolipelaajaa, niin tottakai pienikin altistetaan tähän heti alusta.

 

Seuraavana on Star Trek -lusikka ruokalapun kanssa. Katselin, millaisia ruokailujuttuja on tuolla sivulla, josta body löytyi, ja tästä tuli heti seuraava toive. Tosin saattaa käydä niin, että lusikka ei päädykään juniorin käyttöön…

 

Valitettavasti suomalaisista nettikaupoista (puhumattakaan niistä tavallisista kaupoista) ei löytynyt oikein muuta tätä nörttiä innostavaa. Kuitenkin www.coolstuff.fi ja www.alphageek.fi pelastivat jonkin verran. Kummassakaan ei tosin ole ihan vauvoille kovinkaan paljoa tavaraa, mutta heti vähän vanhemmille (ja niille tosi isoille) löytyy paljonkin jännää.

Ulkomaisilla nettikaupoilla taasen alkoi olla jo ylitarjontaa kaikesta kivasta. Tässä teille ThinkGeek.comista muutama hieno esimerkki siitä, mitä kaikkea voi löytyä.

My Little Geek ABC -kirja, koska on hyvä tietää niiden kissojen ja koirien lisäksi miltä mm. joystick näyttää.

Star Trek -henkiset bodyt, ihan vaan koska.

Experimenting with Babies -kirja. Mitä tapahtuu, kun vauvan jalkapohjaa pitkin vetää kevyesti sormella? Kokeilevaa vanhemmuutta.

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa jaksollisen järjestelmän opettelua.

Batman-yölamppu. Älä turhaan väitä, ettetkö haluaisi tätä itsellesikin.

Tämän myötä toivotan kaikille hyväntuoksuista, mukavaa, rauhallista, iloista, äänekästä, hiljaista, juuri sellaista joulunaikaa kuin toivotte.