Nörttitytöt

Tämä postaus on osa Nörttitytöt Hei Pojat -projektia. Voit katsoa kysymykset, johon kirjoittajia on pyydetty vastaamaan alkuperäisestä postauksesta.

Nörttimiehet hakevat nörttinaisia Lapista

Etsitään 20-30-vuotiasta normaalipainoista tyttöä pääkaupunkiseudulta, Lapista tai jostain muualta, yhteydenotot  startingtheliving(at)gmail.com

1. Olen kohta 25-vuotias solakka, 176cm pituinen kundi. Nörtteyteni tulee lähinnä tietokoneista ja peleistä mutta liikun myös paljon. Nörtein luonteenpiirteeni on alustavasti hiljainen luonne, varsinkin jos sosiaalisissa tilanteissa on paljon uusia ihmisiä ympärillä tai joku asia ei kiinnosta. Tutustumisen jälkeen toiseksi nörtein piirteeni on dorkaileva huumori. En oikein välitä muoti-ilmiöistä. Pyrin antamaan itsestäni hyvän vaikutelman, ilman että panostan siihen enemmän kuin tarvitsee. Nörttiys merkitsee minulle hiljaista vahvuutta. Se voi olla myös ujoutta tai hitaasti lämpenemistä.

2. Etsin nörttiä, joka olisi kykenevä myös ulospäin suuntautumiseen. Arvostan luovuutta ja kykyä ajatella asioita eri kanteilta, avoimesti. Arvostan myös nörttimäistä itsevarmuutta ja aktiivisuutta; “en ehkä ole niinkuin muut, mutta ei tarvitsekaan. Teen asiat omalla tavallani.” Toivoisin että voisin jakaa nörttiaktiviteeteista ainakin pelit ja leffat. Preferoin 20-30 vuotiaita normaalipainoisia tyttöjä, jotka pitävät itsestään huolta niin henkisesti kuin fyysisestikin.

3. Toivoisin joko uusia ystäviä, tapailua, seurustelua tai mitä tahansa, riippuen ihan siitä miten henkilön kanssa tulee toimeen ja mitä sattuu tapahtumaan. Virtuaalitapailukin sopii, mutta suosin oikeaa elämää.

4. Puhuisimme elämästä, peleistä, leffoista, musiikista ja haaveilisimme paremmasta maailmasta. Illastaisimme ja kävelisimme pitkin paikkoja ilman määränpäätä, keskittyisimme hetkeen. Voisimme myös viettää koti-iltaa vaikkapa piirrellen, pelaten tai jutellen.

5. Haaveilen arjesta, jossa näen silloin tällöin maailmaa, uusia tilanteita ja ihmisiä. Olisin hyvin esillä ja minulla olisi vaikutusvaltaa muiden ihmisten asenteisiin. Päivän päätteeksi jakaisimme sohvalla päivän tapahtumat, antaisimme kosketusta, tukea ja hyväksyntää. Kasvaisimme ihmisinä vapaasti omaan tahtiin, antaen toiselle tarvittaessa myös tilaa. Suunnittelisimme silloin tällöin erilaisia aktiviteetteja, kertoisimme haluistamme ja tulevaisuuden unelmistamme. Jakaisimme melkein kaiken.

6. Tällä hetkellä mielellään Lapin alueella ja pääkaupunkiseudulla, mutta paikkakunta ei ole este tutustumiselle. Olisi oikeastaan siistiä matkustella moikkaamaan eri ihmisiä eri kaupungeissa.

7. Virallista tyttöystävää minulla ei ole vielä ollut, mutta on sitä jotain tullut kokeiltua. Opiskelen yliopistossa.

Starting the Living

 

Nörttimiehet etsivät nörttinaisia Etelä-Pohjanmaalla

Haussa 19-25-vuotias nörttinainen, yhteydenotot herrahousu(at)gmail.com

Moro

Oon 25 vuotias mies Etelä-Pohjanmaalta ja etsin 19-25 vuotiasta naista steam/facebookkaveriksi, seurustelukumppaniksi ja vaikka elämänkumppaniksi
🙂

Olen tietokonenörtti ja tykkään pelata paljon. Tällä hetkellä menee cs:go, sc2, tf2, osu! ja paljon muita. Laneja on mukava järjestellä ja niissä on kiva viettää aikaa. Olen eläinrakas ja minun työnikin on eläimien parissa.

Olen aika raamikas (181cm/104kg) mutta eipähän yksinkään kansi ole enää sinulle liian tiukasti kiinni 🙂

Muita harrastuksia minulla on mm. moottoriypöräily, patikointi, keikoilla käynti ja paljon tulee kuunneltua myös musiikkia. Musiikkimaku on aika laaja mutta eniten menee elektronista ja raskaampaa rockia/metallia.

Olisin etsimässä innokasta ja spontaania tydeä joka olisi enemmän menemisen ja tekemisen kannalla kuin että kysyisi aina että “miksi?” 🙂 Sijainnillasi ei ole niin väliä.

Voisin viedä sinut ajelulle autolla tai mp:llä. Voitaisiin käydä festareilla, eri tapahtumissa ja kiertelemässä Suomea. Ottaa matsia Quakessa tai Dotassa. Viettettäis  yö metsässä kuun valossa. Otettaisiin selvää onko heinälatoromantiikkaa olemassa.

Ota yhteyttä ja kytketään koneet samaan aliverkkoon pysyvästi 😛

-yamef

 

Nörttimiehet etsivät nörttinaisia ja -miehiä Oulussa

Haetaan n. 18-34-vuotiasta nörttirakasta, yhteydenotot tavallisentavaton(at)gmail.com

No siis,

nimimerkki olkoon se millä kaikki ystävät minut jo valmiiksi tunnistavat – en ole erityisen huolestunut siitä että joku tuntemani näkisi kirjoittamassa täällä – eli “*Luihu*”. Miespuolinen, biseksuaalinen, vähintäänkin ylimielinen 24-vuotias törkyturpa Oulusta. Kirjoitustaitoni on karseaa, joten kestä minua hetkinen. Olen puheseurana parempi, lupaan. Olen väliin ylisosiaalinen, väliin yliherkkis (ehkä jopa maaninenkin) repale blondeine keskipitkine hiuksineni, lakkaan kynteni mustiksi koska se on kivaa ja koska et voi estää, plääh (kyllä, olen myös erittäin lapsellinen) ja pidän itseäni jokseenki fiksuna. Se voi olla vain egosta johtuvaa, mutta en oikeasti usko olevani tyhmyri – sen saat toki itse ottaa selville, siten saat varmasti tietää.

Olen vähän joka-paikan-nörde, katson jokikistä leffa- ja telkkusarjagenreä, liveä, animaatiota ja animea, luen sarjiksista kaiken minkä saan käsiin ilman suurempaa ponnistusta (kertomakirjallisuus tosin valahtaa sormien välistä jatkuvasti Pratchettia ja Adamsia lukuunottamatta), mutta suurin intohimo on pelaaminen. Mikä tahansa peli, jos se on koneella lerpuilla, jos se on pöydällä korteilla, jos sitä pelataan kynällä ja paperilla tai jos sitä pelataan tonnin kalustolla niin minä joko pelaan sitä tällä hetkellä tai mangun sitä tulevaa hetkeä kun saa taas pelata. Eikä edes ole pakko itse pelata. Muiden pelien katsominen on itselle kuin katsoisi mitä tahansa viihdettä.

Olen todella puristinen roolipelaaja, ja en osaa olla katsomatta Babylon 5:ttä ja Frasieriä loopilla uudelleen ja uudelleen. Ja jos joku ei pidä Frasierin katsomista nörttinä, niin ei ole katsonut sitä tarpeeksi. Hertsumarepale, tunnen itseni jo täysnyhveröksi asiasta kirjoittaessanikin.

Kun minulta kysytään millainen kumppani saa pupillit laajenemaan itsellä, niin vastaus on aina hyvin tökerön rehti: “Yks hailee.” Minä olen tavannut jos jonkinlaista ihmistä lolita-tyyppisistä pitempiin ja uhkeampiin enkä ole kiinnostunut pahemmin muusta kuin heidän Cave Story-läpipeluustaan.

Nainen tai mies, tärkeämpää on että henkilön kanssa pystyy tuntemaan itsensä halutuksi muuallakin kuin vällyjen alla. Mutta jos jokin piirre olisi ehdottomasti löydettävä, niin se on tämä: Ei mitään pitkäaikaista ujostelua ja kainoutta. Vietin monta tuskallista vuotta entisen parisuhteeni kanssa karmeassa ahdistuksessa sillä hän ei koskaan uskaltanut
ilmaista mitään halujaan. Jos tunnet tarvetta pitää seksuaaliset ja henkiset tarpeet itselläsi tai kieltäydyt syömästä tekemääni ruokaa vain koska et halua minun näkevän syömistäsi, en kestä sitä pitkään. Kyllä, osaan laittaa oikeaa ruokaa. Varaudu tuliseen.

Arvostan muissa nörteissä kriittisyyttä ja äänekkäitä mielipiteitä, laajoja kiinnostuksenkohteita (että sitten todellakin katsotaan ja pelataan kaikki mitä kumpikin ehdottaa yhdessä), “poikamaista” asennetta naisilta ja “tyttömäistä” käyttäytymistä miehiltä. Mutta niin kauan kuin kykenet vain ilmaisemaan avoimesti rakkautta ja omia tarpeitasi, ei ole syytä väheksyä millainen muutoin olet. Iäksesi saat heittää joustavan +/- 10 vuotta omaan ikään nähden. Aina kannattaa kysyä.

Vedetään vielä tiiviimmäksi mitä haluan sinun olevan: Hengittävä, sykkivä, mediahimoinen peli- ja ropefriikki joka ei pelkää kirota kuin merimies tai tarrautua kun tahtoo pusertaa, mielellään Oulun lähellä asuva (mutta hei, junatkin joskus jopa kulkevatkin) joka haluaa kokeilla josko vaikka kaksi pirullisen veikeää nörttiä voisi viettää aikaa yhdessä. Ehkä jopa todella pitkänkin aikaa. Lupaan katsella pelaamistasi jos sinä katselet minun. Vaikka sitten koko ikäni jos rollataan yhdessä hahmot.

– Critaten D20:lla sydämeen, odottaen sinun character sheettiäsi: Luihu

 

35-vuotias puuseppä (ent. akateemikko) etsii 25-35-vuotiasta naista Oulusta ja sen lähialueelta, sekä muilta järjesteltävissä olevilta alueilta, yhteydenotot glamdring.vainovasara(at)gmail.com

Sinä 25-35 vuotias nainen, sinua etsii satayhdeksänkymmentä senttiä pitkä, 35-vuotias mies jonka mielenkiinto leviää laajalle alalle nörttimäisiä harrastuksia ja haluaisin jakaa ne sinun kanssasi. Haen suhdetta, joka toivottavasti kestää hyvinkin pitkään. Toivoisin, että asuisit Oulussa tai lähialueilla, mutta en pidä muitakaan paikkakuntia esteenä, lähinnä järjestelykysymyksenä.

Mitä nörtteys on minulle elämäntapana ja asenteena, niin olen samaa mieltä Simon Peggin kanssa: “Being a geek is all about being honest about what you enjoy and not being afraid to demonstrate that affection.”

Harrastuksistani pelit kaikissa muodoissa ovat hyvin suuressa osassa, sen mitä kaikelta muulta kuten töiltä, ehtii. Ja peleistä etenkin roolipelit, niin live- kuin pöytäpelit, ovat minulle tärkeä mutta nykyään valitettavan harvakertainen harrastus. Korvaankin sitä pelaamalla sitten pelikonsolilla erilaisia RPG-pelejä. Mutta ei pidä myöskään unohtaa genrenörttiyttä, joka jakautuu tasaisesti scifi- ja fantasialinjalle, kun puhutaan kirjoista ja audiovisuaalisista tuotoksista. Joskus aikoinaan olin animen suurkuluttaja. Kovimmin kolahtaa Conan kimmerialainen, Doctor Who ja Batman. Jos ne tappelis, niin en tiedä kuka voittas, luultavasti ne menis oluelle.

Luonteeltani olen avoin, mutta aluksi vain tiettyyn pisteeseen saakka. Ihmisiin tutustuessani voin olla paljon äänessä ja puhua itsestäni aika pinnallisia asioita, mutta se lähinnä johtuu siitä, etten halua udella. Muiden asioihin olen aina suhtautunut niin, ettei ne minulle kuulu, ellei henkilö itse sitä halua kertoa. Samasta syystä minulla on paljon tuttuja, mutta vähän ystäviä.

Olen tietyissä asioissa hyvinkin pragmaattinen ja jopa inhorealistinen. Olen myös ateisti ja vaikka kunnioitan muiden mielipiteitä ja uskomuksia, niin silti epäilen kovasti pystynkö elämään henkilön kanssa, joka uskoo johonkin jumalaan, menninkäisiin, homeopatiaan tai muuhun vastaavaan.

Pidän hauskoista, kieron huumorintajun omaavista, naisellisista, älykkäistä, särmikkäistä, päättäväisistä ja helposti innostuvista naisista. Jos ollaan samalla viivalla huumorintajun kanssa, niin minun kanssa pärjää pitkälle. Normaalit kliseet voidaan lisätä tähän luonteenpiirteistä. Kukapa pitäisi valehtelevasta nalkuttajasta, oli sitten kyseessä mies tai nainen.

Mahdolliseen tulevaan arkeen voisi kuulua coop-pelaamista, leffojen katselu, lautapelit hyvässä seurassa tai vaikka kirjan lukeminen teekannun kera. Pitkiä kävelyretkiäkin voisin harkita, jos siihen on hyvä syy, joka voisi olla vaikka sitten toisiin tutustumista. En pidä varsinaisesti lenkkeilystä, vaikka liikuntaa toki harrastan kuntoilun ja oman hyvinvoinnin vuoksi, mutta ympyrän juokseminen tai punttien nostelu ei ole minun juttuni. Liikkumisessa pitää olla jokin tavoite.

Ensitapaaminen ei varmasti tule olemaan ne kaikkein romanttisimmat treffit, nehän vain veisivät aikaa tärkeimmältä eli toisiin tutustumiselta. Mitä ne sitten sisältävät ja milloin ne olisivat saa jäädä salaisuudeksi.

Entisessä elämässäni olin akateemikko, nykyään ammatiltani olen puuseppä ja käsin tekeminen sekä käsityöläisyys on minulle tärkeä asia. Arvostankin suuresti, jos henkilö osaa ja pystyy tekemään jotain itse. Mutta se, ettei osaa tehdä käsillään mitään, ei ole syy jonka takia kannattaa jättää ottamatta yhteyttä. Pidän siitäkin, että saan tehdä jotain nörttimäistä juuri sinulle.

Glamdring

 

27-vuotias nörttimies etsii, yhteydenotot waltzedur(at)gmail.com

$GREET

Tällä puolella ilmoitusta näppäimistöään barbaarisesti takoo Oululainen 27v nuori nörttimies! Ilmoitus sen vuoksi, että oma suhtautuminen maailmaan on kuitenkin sieltä introverttisemmästä päästä. Olen pohjimmiltani ujo, kiltti, älykäs, humoristinen, hieman eksentrinen ja kykenen tarkastelemaan ja suhtautumaan asioihin monesta perspektiivistä. Olen akateemisesti ansioitunut, ja voittanut ainakin yhden kauneuskilpailun puettuna tytöksi. Olen rationaalisempi kuin tunteellinen, ja lapsuus opetti minut pitämään ilmeeni kurissa.

Lienen Gamergeek tällä hetkellä eniten, koodaamisen opettelu on alkumetreillä, mutta toivottavasti etenen silläkin saralla. Harrastuksiin kuuluu siis ne perinteiset tietokoneilut, mangailut, animeilut, pöytäpelailut ja hyvin vähän ponittelua. Nuorempana tuli lueskeltua paljon kirjallisuutta, mutta nyttemmin se on jäänyt vähemmälle, kuten myös Karate.

Haenko ymmärrystä? Oikeutusta? Seuraa? Ehkä toivon, että johonkuhun tämä ilmoitus kolahtaa ja hän ottaa yhteyttä. Ehkä toivon, että jonkun muun ilmoitus kolahtaa minuun ja minä rohkenen ottaa häneen yhteyttä. Ehkä sitäkin enemmän toivon, että kommunikaatio on toimii – että viesteihin vastataan, vaikka edes yhden sanan mittaisella ”Ei”:llä.

Haa! Ehkäpä haenkin tällä sitä imaginääristä mukavaa isotissistä pitkähiuksista blondityttöä, mutta ymmärrän toki että loton voittaa helpommin. Tietenkin tuollaisen julkean hakukriteerin kirjoittaminen ilman nonverbaliista viestintää on nyt täysin omiaan antamaan minusta täysin hyvinkin tulkittavissa olevan kuvan, vaikka totuus voi olla toista. Ihmissuhteissa samankaltaisuudessa on etunsa, mutta erilaisuudessa kenties sitäkin enemmän. Minulla itselläni on pitkät hiukset, ja katsoisin eduksi jos joskus pariudun,että kumppanillanikin olisi. Ylimääräisten lävistyksien suhteen joudun toteamaan että korvakorut vielä menee, mutta muut ”korut” ovat silmissäni kammotus joita en voi ymmärtää. Sinänsä harmi, sillä niiden suosio tuntuu kasvaneen.

Olen itse yöeläjä, enkä pidä aamuista. Arkisin uni on vähissä, mutta lomilla sängyssä tuleekin vietettyä aikaa lähemmäs 12 tuntia vuorokaudessa – nukkuen tietenkin, sinä irstas ihminen! 😀

Näen itseni lojaalina. Elämä on opettanut minulle kärsivällisyyttä, ja kyvyn käyttää aikaa miettimiseen. Tarvin myös omaa aikaa akkujen lataamiseen. Väkijoukot, melu ja kreisibileet eivät ole minun juttuni. Minulla on sosiaaliset taidot, muttei tilaisuuksia käyttää niitä niin usein kuin haluan – tunnen itseni lähes aina ulkopuoliseksi tapahtumissa. Voisi kärjistäen sanoa, että minulta ei löydy aikaa ihmisille, joilta ei löydy aikaa minulle, olen siis reaktiivinen, enkä proaktiivinen. Vaikka olen pohjimmiltani Hyvä Ihmisenä, niin se näyttäytyy vain tutuille. Harmaat ja nimettömän kasvottomat ihmiset lähinnä ärsyttävät. Olen käynyt vapaaehtoistöissä ulkomailla.

Ihannetapaamisessa olisin valmis pelaamaan C64:en Bubble Bobblea, istumaan lähekkäin, keskustelemaan asioista maan ja taivaan välillä ja nauramaan! Ehkä jopa katsomaan silmiinkin! Niin, ja ehkä hymyilenkin vähän, ja ritarina tietenkin saatan kotiovelle asti, jos se sallitaan. Minua saa toki yrittää korruptoidakin, mutta aikaahan se voi vaatia. J

En lähtökohtaisesti luota ihmisiin, joten defenssieni laskeminen vaatii aikaa ja olosuhteita, mutta puhuminenkin auttaa. Toisinaan vihaan itseäni, mutta eikös se ole normaalia?

Ota yhteyttä.

PS. Luin aluksi ilmoituksen suosituspituudeksi 2500-3500 SANAA, enkä merkkiä, joten tämä on isommasta tekstistä saksittu kasaan. >_>’