Tämä postaus on osa Nörttitytöt Hei Pojat -kampanjaa. Tässä osassa nörttinaiset ja naiselliset nörttikulttuurin fanit hakevat rakkautta pääkaupunkiseudulla.

Haetaan 30-40-vuotiasta nörttipoikaa pääkaupunkiseudulta kaveriksi ja deittiseuraksi, muttei välttämättä vakisuhteeseen, yhteydenotot osoitteeseen tricrusher(at)gmail.com

Hei!
Olen 35-vuotias nörtähtävä sinkkutyttö ja etsin sinua 30-40 –vuotias nörttipoika pääkaupunkiseudulta joka et välttämättä hae vakituista parisuhdetta. Ensisijaisesti haen ystävää ja satunnaista deittiseuraa.

Seksiä myös, jos nyt näin suoraan saa sanoa.
Nörtit asiat jotka saavat sydämeni läpättämään ja varpaat kipristelemään, ovat kaikenlainen scifi ja fantasia. Uusimman Trekin trailerin olen katsonut puhki, että siitä lähdetään. Quenyaa opettelin joskus nuoruudessani mutta nyt sen on korvannut hoitoalan jargon, ikävä kyllä. Klingonia ei tullut koskaan opiskeltua muutamaa peruskäsitettä enempää.

Larpit ja roolipelit ovat jääneet ajanpuutteen vuoksi jo kymmenisen vuotta sitten.  Enkä enää mahtuisikaan mihinkään kostyymeihini. Arvostan taitoa osata keskustella ja hyvällä huumorintajulla pääsee myös
pitkälle kanssani. Olen itsekin ujo joten siitä ei ole haittaa.  Ulkonäkö on minulle täysin yhdentekevä, tärkein ominaisuus löytyy korvien välistä, enhän itsekään ole mikään prinsessa Leia. Voisin kuitenkin olla juuri sinun
sadan kilon keijukaisesi, kenties?

Unelmatreffit olisivat varmaankin sellaiset että kävisimme katsomassa uuden Star Trekin (no okei, kyllä joku muukin leffa käy) ja sen jälkeen menisimme lasilliselle hypettämään siitä. Vaihtoehtoisesti leffa- tai tv-ohjelmamaraton kotisohvalla.

Jos kiinnostuit, laita viestiä!

 

Naisellinen 27-vuotias nörtti tai nörttifani etsii rakkautta ilmoituksessa määrittelemättömän sukupuolisista nörteistä, yhteydenotot osoitteeseen helmivene(at) gmail.com

Hei Rakas!

Niin, rakastan Sinua jo ennen kuin olemme tavanneetkaan, jollakin tavalla, ainutlaatuisena ja arvokkaana ihmisenä. Tämä on viesti Sinulle, vielä tuntemattomalle nörtille. Nörtit vievät maailmaa eteenpäin. Nörtit katsovat rohkeimmin tulevaisuuteen ja tutkivat vaihtoehtoja. Nörttien älyä ja taitoja on aivan pakko ihailla ja arvostaa.

Joskus joudun kysymään tuntuiltani olenko ollenkaan itse nörtti vai vain nörttikulttuurin fani.

Miten sen kiteyttäisin… Kirjastosta tuli lempipaikkani heti kun opin lukemaan. Kasvoin lukutoukasta kympin tytöksi, kieli- ja kulttuuri-ihmiseksi. Opiskelin yliopistossa ja aloin äänestää piraatteja. Hakeuduin mieluusti nörttiseuraan ja nörttitapahtumiin. Nörttien jutut tuntuvat mielenkiintoisemmilta ja haastavammilta. Joka päivä nörtin seurassa oppii jotain uutta!

Olen nyt 27-vuotias, leppoisasti työssä käyvä ja pyrkimässä jälleen kouluihin. Minua kiinnostaisi ensisijaisesti seksuaalinen kaveruussuhde, mikäli välillemme kehittyy jonkinlainen yhteys. Riippuu paljon meistä ja siitä mihin virtaus vie, oi Tuntematon! Tutkailen parhaillaan polyamorista elämäntapaa, mutta en ole ihan menettänyt uskoani monogamiaankaan. Olen todella naisellinen, eihän se haittaa?

Voisimme mennä yhdessä teelle tai kahville pääkaupunkiseudulla. Voisimme vierailla lähikirjastossasi tai kantakapakassasi, Kiasmassa tai laneilla, tähtitornissa tai Orionissa. Voisimme lukea saman scifin ja keskustella siitä. Mitä Sinä tahtoisit tehdä? Olen yleensä innokas koittamaan kaikkea ainakin kerran.

Ehkä myöhemmin voisimme leikkiä kotia ja oikolukea toistemme tekstejä. Piirtääkin voisimme: minulla on paljon värikyniä. Tykkäisin, jos Sinulla olisi paljon kirjoja, jotka tahtoisin lukea tai elokuvia, jotka tahtoisin katsoa.

Romanttisimmat treffit, jotka voisin kuvitella, alkaisivat runsaalla aamiaisella. Mentäisiin vaikka museoon tai kasvitieteelliseen puutarhaan ja sen jälkeen puistoon istuskelemaan. Kaivettaisiin läppärit, pokkarit ja eväät kesäkassista. Täydellistä olisi kiireettömyys, se että saisin jutella ja ihmetellä kanssasi, loikoa hetken nurmikolla kun pilvet purjehtivat. Illalla katsottaisiin vaikka pari TED-talkia ja pussailtaisiin.

Ota yhteyttä, jos elämä on mielestäsi pohjimmiltaan absurdia. Jos mielestäsi köyhäkin voi elää rikasta elämää. Jos totuus on kaikesta nördäämisestä huolimatta rivien välissä.  Jos olet avomielinen. Voit olla mitä sukupuolta tahansa, nuori tai vanha, ujo tai supersosiaalinen. Olen itse yleisesti ottaen ekstrovertti, mutta en meinaa enää jaksaa turhanpäiväisyyksiä. Ottakaamme siis rohkea asenne, jotta voisimme sukeltaa syvemmälle.

Toivoo,

Helmivene

 

Nelikymppinen historianörttinainen etsii rakkautta, yhteydenotot neitiseinaruusu(at)gmail.com

“Aikuinen nainen mä oon…” Juu no kohti 40 kuljetaan, mutta älä anna sen hämätä. En ole uraputken huipulla liitävä, lapsiperheen kodinhengetär, jolla sisustus on kuin lehden sivuilta repäisty ja jonka uuman ympäri kätesi yltävät heittämällä. Ei, minun uraputkeni rakentuu pätkistä sekä keikkatöistä, sisaren tytön hemmottelu on saanut riittää ja kotini taas edustaa minua ja minun elämääni. Se mitä taasen ulkoiseen kuoreen tulee, niin voisi sanoa, että tekijällä taisi livahtaa hieman liikaa hiiva taikinaa tehdessä.
Okei, nyt kun suurin osa on siirtynyt lukemaan seuraavaa ilmoitusta niin paikalle on saattanut jäädä joku joka osaa katsoa ihmistä silmiin ja nähdä kokonaisuuden eikä vain ulkoisen olemuksen. No seuraava voi sitten olla sinulle. Olen historiaan hurahtanut lukutoukka-nörtti. Yöpöydällä pino kasvaa ja käsilaukussa kulkee mukana aina jokin pokkari,  “hukkahetkiä” varten.

Ajallisesti voisi sanoa, että keskiaika ja siitä viime vuosi tuhannen alkuun on aika väli joka kiinnostaa, mutta ehkä tärkeimpänä on kuitenkin juuri keskiaika. Vapaa-aikani käytänkin pitkälti lukemiseen ja käsitöiden tekemiseen, mitä nyt välillä pöllyttelen jauhoja keittiössä, kun löydän jonkin reseptin jota haluan testata. Suurin osa ystävistä on vakiintunut joten välistä sitä tuntuu yksinäiseltä.
Siksi etsin ehkä juuri sinua. Iälläsi tai sukupuolellasi ei ole merkitystä ystävyyden kannalta, vain se merkitsee, että uskot löytäväsi jotakin yhteistä kanssani. Ja ystävyydestä voi kasvaa myös hyvä kumppanuus (mutta huomioithan, että minä en usko vapaisiin suhteisiin). Toivoisin sinun kuitenkin asuvan jossakin pääkaupunkiseudulla, jotta välimatka ei kasvaisi liian suureksi. Ja jos silmäkulmassasi elää se pieni pilke, joka tekee elämästä hieman siedettävämpää, niin pystyt paremmin ymmärtämään minua, sillä huumori on osa minua ja elämääni. Huomioithan myös, että luottamus on minulle äärimmäisen tärkeä. Luottamuksen voi saada vain kerran. Mitä sitten voisimme tehdä? Olisi ihanaa jos saisin sinusta seuraa kesällä Turun keskiaikamarkkinoille tai miksei vaikka Loviisan muinaismarkkinoille.

Ehkä toteuttaisimme pitkäaikaisen haaveni ja osallituisit kanssani Ropekonin tanssiaisiin. Jos olet kokeneempi tapahtuman kävijä, voisit ehkä näyttää minulle sinua kiinnostavia kohteita siellä. Tai voisimme pitää lautapeli-illan ja käydä läpi pelikokoelmaani. Mitä sinä haluaisit kanssani tehdä? Jos luettuasi tämän jäit miettimään, niin mikset heittäisit meilillä? Tutustutaan ja katsotaan löydämme toisistamme sen mitä etsimme. Emmehän häviä siinä, kuin pienen hetken aikaa, mutta voimme löytää jotakin pysyvää.

 

Etsitään 20-35-vuotiasta miestä (?) tositarkoituksella, yhteydenotot kimmernau(at)gmail.com

Hei nörtti!

Olen kolmeakymmentä lähestyvä opiskelijanainen. Vaikken ole vuosiin liikkunut anime-, keskiaika- ym. piireissä, olen edelleen hengeltäni nörtti. Olen jatkuvasti koneella ja harrastan lauta- ym. seurapelejä sekä elokuvia, tv-sarjoja ja sarjakuvia. Olen käytännöllinen, kiltti ja huolehtiva (nörtti ei jätä) sekä hyvin sosiaalinen – tosin mieluiten tuttujen, enemmän tai vähemmän erikoisten otusten seurassa.

Minulla on vahva oikeudentaju, taistelen oikeudenmukaisuuden, rehellisyyden ja heikompien puolesta. Olen itsekin tietyillä tavoilla heikko, joten tiedän millaista se on, vaikka olenkin iän myötä tullut vahvemmaksi ja rohkeammaksi. Tiedän, millaista on elää mielenterveysongelmien kanssa, ja haluan auttaa niistä kärsiviä läheisiäni (onneksi osaan myös sanoa ei, jos en jaksa). En kuitenkaan jatkuvasti mieti näin syvällisiä, vaan viihdyn myös kevyiden nörttiaktiviteettien, kuten tiedeaiheisten huumorikuvien ja pilkun hyväksikäytön, parissa 😛 Nautin älykkäästä, kaksimielisestä ja toisinaan mustastakin huumorista.

Nörtit ovat aina vähän erikoisia ja usein hieman elämässä kolhiintuneita (liekö syy vai seuraus). Siksi heiltä löytyy tervettä nöyryyttä ja myötätuntoa. Nörteissä arvostan älykkyyttä, hellyyttä, avarakatseisuutta ja erilaisuuden hyväksymistä. Meidän sekalaisessa sakissamme on esimerkiksi paljon epätyypillisiä seksuaali- ja sukupuoli-identiteettejä sekä ihmissuhteita (poly ym.). Itse olen tylsästi (ja elämää helpottavasti) selvästi nainen, joka todennäköisesti päätyy yhden miehen (?) kumppaniksi,
mutta vapaus olla hieman vino sekä muiden vinouden kunnioittaminen on minulle hyvin tärkeää.

En viihdy sinkkuna, olen luotu parisuhteeseen. Haluaisin jo asettua aloilleni ja perustaa perheen. Haluan rinnalleni tällaisen samanmoisen, kiltin ja sosiaalisen, kotona perheen parissa viihtyvän. Selkärankaa ja itsekunnioitusta pitää kuitenkin löytyä – en halua itsesikään takia, että suostut muille ovimatoksi. Unelmakumppanini voisi olla 20-35 v. Nuori olisi kypsä ikäisekseen, itsensä kanssa sinut ja perheen perustamiseen suuntautunut, vanhempi vielä kalkkiutumaton. Kumppanini olisi melko suoraviivainen – en ole itsekään Hankala Nainen enkä osaa olla kovin dramaattisten ihmisten kanssa.

Viihdyn hyvin kotona, arjessa.  Mieluummin matkustan vain harvakseltaan. Minulle riittää yksinkertainen elämä, joka sisältää paljon välittämistä. Istutaan koneella, pelataan pelejä, laitetaan ruokaa, keskustellaan, joskus harrastetaan kulttuuria tai viihdettä. Tavataan usein ystäviä, välillä juhlitaan. Jos saamme lapsia, kuluu arki pitkälti heidän ehdoillaan: leikkien, valvoen, opastaen, kiukkukohtausten ja oivaltamisen ilon merkeissä. Nörttien lapsista kasvaa usein nörttejä, hyvässä ja pahassa.  Yritetään kannustaa heitä myös sosiaalisuuteen ja liikunnallisuuteen.

Olen itse sohvaperunan tapoihin taipuvainen mutta niistä pois pyrkivä, joten toivottavasti et paheksu liikuntaa. Hyötyliikunnan lisäksi lenkkeilen, käyn salilla ja ennen kaikkea tanssin. Jos sinullakin tanssijalka vipattaa, se on mahtava bonus. Koska nautin myös herkuista, en ole ulkonäöltäni ihannenainen. Onneksi en murehdi asiaa jatkuvasti, vaan osaan heittäytyä nauttimaan ja arvostaa sitä, että kehoni on terve ja toimii.

Treffit … Vaivaantunutta. Mitään suureellisia puitteita en tarvitse, eikä minuun tarvitse käyttää paljoa rahaa (ei myöskään parisuhteessa), muunlainen huomaavaisuus on tärkeämpää. Onnistuneimmat treffit ovat sellaiset, joilla juttu luistaa ja vaivaantuminenkin pian hälvenee. Helpoiten minua voi tavata Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla, vaikka saatan kyllä muuallakin toisinaan reissata.

Olen emo. En mustatukkainen viiltelijä, vaan huolehtiva äitihahmo – kohdistuu se lapsiin, epävarmaan outolintuun tai umpihumalaiseen kanssajuhlijaan. En kuitenkaan ole sinulle äiti, vaan seksikäs, kunnioitettava nainen ja tasaveroinen kumppani, jonka kanssa välillä nautitaan elämästä täysin rinnoin ja välillä vain yritetään jaksaa maailmaa. Yhdessä.

Iloa päivääsi toivoen,
Vaskitsa

 

26-vuotias Tolkien-nörttinainen Helsingistä etsii treffiseuraa, yhteydenotot goreyist(at)gmail.com

Olen 26-vuotias nainen ja vietän suuren osan ajastani geekkailemalla Tolkienia sekä akateemisesti nördäillen että *Sparkly Thranduil* -meemeille innokkaasti nauraen. Huumorintajustani kertoo parhaiten ehkä Edward Goreyn töiden fanittaminen (ja *kröh kröh* yritelmäni tuottaa itse samaa tyyliä) sekä kaikenkieliset sanaleikit, joita mieluusti kuulen ja itse viljelen.

Tulemme todennäköisesti hyvin toimeen, jos koet omaksesi feminismin, vihervasemmiston arvot sekä hupsun huumorin. Kaikenmoinen geekkailu on toki mitä suotavinta lisää 😉 Voit puolestani olla sukupuoleltasi mikä tahansa (tai sukupuoleton). Iältäsi voisit olla suurinpiirtein +/- 10 vuotta omasta iästäni (…tai ehkä täysi-ikäinen olisi hyvä olla), mutta asialla ei ole järisyttävän suurta merkitystä.

Ensisijaisesti etsin treffiseuraa. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä myös kaverimielessä, mutta ilmaise tämä mieluusti heti ensimmäisessä yhteydenotossasi. Kirjoittele minulle osoitteeseen goreyist[at]gmail.com!