Nörttitytöt

Tämä postaus on osa Nörttitytöt Hei Pojat -kampanjaa Tässä osiossa nörttinaiset etsivät rakkautta Pirkanmaalla

32-vuotias nörttinainen etsii nörttirakkautta Tampereen seudulla. Yhteydenotot: klaudia.pukki(a)gmail.com

Hei kaikki!

Täällä kirjoittelee 32-vuotias kieli-, tilasto-, joukkoliikenne- ja karttanörtti ja maaginen kaupunkiopas Tampereelta. Ja nörttiydellä tarkoitan tässä sitä, että ihastun asioihin itseensä, yksityiskohtiin, kokonaisuuksiin, tiedonmurusiin, aistihavaintoihin — ahmin näitä kaikkia niiden itsensä ja niistä saamani nautinnon vuoksi, ja välinearvo on toissijaista, jos sitä onkaan.

Mutta minä niin haluaisin nörtteillä näitä asioita yhdessä jonkun toisen kanssa, ja siinä välissä sitten käpertyä syliin kehräämään. Ja milloin emme kiehnäisi sylikkäin tai seikkailisi öisillä ratapihoilla, voisimme pelailla vaikka lautapelejä. En ole sukupuolesi tai ikäsi suhteen niin hirveän nuuka, mutta helpoimmin huomaan tulevani toimeen suunnilleen samanikäisten naisten kanssa. (Älköön tämä lannistako ketään silti lähestymästä minua!) Ja kaikkein mukavintahan toki olisi, jos sinäkin asuisit Tampereen
suunnalla.

Minulle seurustelusuhteessa tärkeintä on läheisyys ja kiintymys, sekä fyysinen että henkinen. Silloin kun olemme yhdessä, niin silloin totta vie olemme yhdessä. Mutta on minulla myös erakkopäiväni, ja ymmärrän kyllä jos sinullakin on. Siksi myös arvostan sitä, että minulla on oma koti, mutta ei sen tarvitse jäädä sinulle vieraaksi paikaksi. Samoin haluan voida kokea olevani kotonani sinunkin kotonasi. Minulla on kolme lasta, jotka suurimman osan ajasta asuvat toisella puolella Suomea, mutta sinun on hyvä oppia pitämään heistäkin, sillä he ovat kuitenkin aina kaikessa etusijalla.

Saattaisin pitää erittäin romanttisina sellaisia treffejä, joihin sisältyisi ajelua eksoottisella rautatiekalustolla, keinumista kesäyössä ja sen jälkeen hidasta ja päämäärätöntä kävelyä kaupungissa auringonnousuun asti, kunnes vihdoin rohkaistuisit tekemään lähentymisehdotuksen esimerkiksi nenienhieronnan ja tiukan rutistushalauksen muodossa, ja se tuntuisi juuri oikealta… Ah!

Sen jälkeen suhteemme kehittyisi kiintymykseen, joka pitäisi meidät yhdessä niinä kaikkina päivinä, jotka osoittaisimme toisillemme hellyyttä, ja hellyydeltä liikenevän ajan voisimme käyttää ahmimalla kaikenlaista uutta ja vähän tarpeetontakin tietoa, kuljeskelemalla katselemassa kaupunkimaisemia, pelailemalla lautapelejä ja harrastamalla kaikkea ihanan pöhköä, kuten sirkusakrobatiaa, kadulla tanssimista tai ihan mitä tahansa.

Mutta kaikesta tällaisesta yhdessä tekemisestä sen rakkaimman kanssa olen jäänyt paitsi, koska olen lemmen asioissa kömpelö ja aloitekyvytön enkä osaa ääneen pukea sanoiksi sitä, mitä ajattelen ja haluan, ja siksi on se rakkainkin jäänyt vielä löytymättä. Vaan ehkä näin kirjallisessa muodossa meidän on helpompi lähestyä toisiamme. Joten kirjoitathan unelmiesi nörtille, sinä unelmieni nörtti!

Rakkaudella
Klaudia Pukki

 

26-vuotias nörttinainen etsii nörttimiestä Pirkanmaalta Etelä-Pohjanmaalle saakka, yhteydenotot thisstrayitaliangreyhound(at)gmail.com 

Hei!

Saatan etsiä sinua.

Olen 26-vuotias nainen Pirkanmaalta. Sinä olet suunnilleen ikäiseni miespuolinen nörtti akselilta Pirkanmaa–Etelä-Pohjanmaa. Oikeastaan sinun ei tarvitse edes olla kovin nörtti. Ikäkin on, kuten sanotaan, vain numero, mutta samalla vuosikymmenellä syntymisestä tuskin on haittaa. Voit olla vielä koulussa tai siirtynyt jo työelämään, kunhan teet jotain, mistä oikeasti pidät.

Minulla on työ, jossa viihdyn, ja keskeneräinen gradu, jonka aihetta en itsekään enää oikein muista. Vapaa-aikani vietän suurelta osin hevosten parissa. Olen niin kutsuttu paluumuuttaja, joka ei enää haikaile takaisin kaupunkiin, paitsi silloin kun tekisi mieli mennä kahvilaan. Täällä niitä kansoittavat lähinnä eläkeläiset.

Kavioeläinten ohella sydäntäni lähellä on työn ja koulutuksen puolesta Itä-Aasia kaikkine epämääräisine lieveilmiöineen. Pystyn keskustelemaan auttavasti myös Game of Thronesista, ja BBC:n Sherlockin kolmatta kautta odotan enemmän kuin pienenä odotin joulua. Saatat ehkä olla kiinnostunut näistä asioista, mutta saatat olla jotain muutakin. Jos saat hengenahdistusta heinän tuoksusta etkä ole koskaan kuullutkaan Hayao Miyazakista, meitä ei ehkä ole tarkoitettu toisillemme. Tai ainakin tarvitset vahvat lääkkeet.

En kaipaa mitään MacGyveria, mutta myönnän olevani heikkona ihmisiin, joilla pysyvät työkalut kädessä. Olen myös aika hyvä keksimään niille käyttöä. Lähden mieluummin yhdessä lenkille kuin tunnelmalliselle kynttiläillalliselle. Karaoke on mielestäni paras mahdollinen syy lähteä ulos tuulettumaan, enkä aio koskaan kasvaa niin aikuiseksi että lakkaisin katsomasta piirrettyjä. Haaveilen päivävaelluksista luonnonpuistoissa ja pidän aamuista. Mistä sinä pidät?

Elämä on aika hyvää näinkin, mutta olen alkanut ajatella, että se voisi olla vielä parempaa, jos olisi joku, jonka kanssa istua laiturilla väittelemässä, seikkailla kauniissa kesässä, ja ehkä joku päivä jakaa arjen pienet hetket. Jos ajattelet samalla tavalla, laita sähköpostia ja kerro itsestäsi esimerkiksi seuraavat asiat: Kuinka paljon siedät sarkasmia? Kuka on lempikirjailijasi? Ärsyttävin Stark? Suosikkisi Ghiblin animaatioista?

Sana on vapaa, so what do you do with this?

Viestiäsi odottaen,
Koi