Nörttitytöt

Tämä postaus on osa Nörttitytöt Hei Pojat -kampanjaa. Tässä osiossa nörttimiehet etsivät nörttirakkautta Turun seudulla 

Etsitään 24-32-vuotiasta nörttityttöä, jolla on pilkettä silmäkulmassa, yhteydeonotot osoitteeseen quitetheorc(at)gmail.com

Hyvää iltaa, päivää tai huomenta kelle ikinä tätä lukeekaan.

En ole koskaan ollu hyvä kirjoittamaan mitään itsestä, joten kirjoitan ne asiat joissa jotain pointtia on omalla tavallani, itsestäni.

Olen turkulainen 29-vee mies ja hieman pyöreä. Turha sitä on kieltää tai kaartaa mikä totta on. Nörtti asteeltani olen moniasteinen, roolipelit, lautapelit, sarjakuvat, anime ja WoW ovat ehkä kovimmat ja vahvimmat osa-alueeni nörttiydessä näin äkkiäpäin miettien.

Luonteeltani testin mukaan olen: “Olet hiljainen, vakava, vastuuntuntoinen, kärsivällinen, konservatiivinen, lojaali ja vankkumaton. “Olet hiljainen, vakava, vastuuntuntoinen, kärsivällinen, konservatiivinen, lojaali ja vankkumaton.” Osa tuosta totta, osa noh, niin noh sinnepäin. Tuo oli kuitenkin tulos hienon facebook testin jälkeen. Koska sellaisten kauttahan tämä käydään lävitse.Haen sellaista nörttiä vierelleni, jonka kanssa voisin nöyryyttä tovereitani, nauraa voitossa yhdessä lautapeleissä ja omata täysin random faktoja täysin random asioista joilla ei välttämättä ole mitään muuta kuulijakunta kuin kämmenellinen ihmisiä koko Suomessa.

Minusta se taas olisi vain kiinnostavaa ja hienoa. Jos pitää kuitenkin merkitä tarkemmin kuten kai pitäisi, haen nörttityttöä iältä 24-32 sanoisin, jolla on se pilke silmäkulmassa, virne suupielessä ja sarvet päässä. Koska sarvia ei pidä koskaan unohtaa.

Mitä haen muuten, on aluksi hidasta tutustumista jonka sitten voi nähdä mihin suuntaan etenee. Tiet vie minne tiet vie.

Parhaat nörttitreffit saisi aikaiseksi tietäen ensiksi, mistä toinen pitää. Sen kautta, luoda tunnelmaa, luoda kynttilöitä, viiniä sekä ehkä, Firefly maratooni. Tai mikä vain sopiva maratooni josta kumpikin pitäisi.

Ihanteellinen päivä nörttini kanssa olis päivä, jossa kumpikin voisi nauttia harrastuksestaan omissa oloissaan, mutta voisi nauttia niistä silti toisen kanssa (koska pienet asiat ovat tärkeitä usein kuin ne isommat). Pitkiä elokuva/tv-sarja putkia sohvalla  katsoen dr. whota, star trekkiä, star warsseja tai mitä vain. Normaalia nörtin elämää +1, jos jotain järkeä on.

Eiköhän tämä tässä ole hitaasti olemaan, toivottavasti tämä jonkun silmään osuu ja en itse tätä unohda myöskään.

T: Nurglen oma Örkki

 

Haetaan 25-30-vuotiasta naisnörtti Turun tai vaikka Helsingin alueelta, yhteydenotot nerdlover1985(at)gmail.com

Moi, nörttityttö.

Täällä olis yks 28v mies, joka kaipais elämäänsä juurikin jotain nörtti-kategoriaa edustavaa naista. Tää nörttitytöt “rakkauskirje” (vaikka en tästä sellaista saanut) -juttu osui silmään FB-kaverin jakamana. Asun Turussa ja voisin kuvitella treffailevani mieluiten 02-alueella, mutta jos olet esim. Helsingistä ja susta homma voisi toimia, niin saa vastata. 🙂

Olen sinkku ja seurustelusuhteita ei ole hirveästi elämän varrelle karttunut. Syitä on kai monia, mutta pääasiassa olen viettänyt paljon aikaa itsekseni ja täyttänyt elämän opiskelulla, töillä ja harrastuksilla.

Ihastuksia on ollut, mutta niistä ei ole seurannut suhteita. Harrastan musiikkia, bändissä soittelua, liikuntaa. Opinnot on takana ja työskentelen it-alalla jo pienenä alkaneeen tietokoneharrastuksen seurauksena.

Nörteimmät harrastukset.. sanotaan vaikka IRCissä ja sähköpostissa roikkuminen, vaikka kummassakaan ei tapahtuisi mitään. Luen, analysoin ja fiilistelen toisinaan myös jo käytyjä sähköpostikeskusteluja uudelleen.

Nörtiksi luen itseni lähinnä elämässä olleen tietokone-elämään syventymisvaiheen seurauksena, sekä tietynlaisen luonteen perusteella, vaikka tiedän että on myös nörttejä, jotka on luonteeltaan ihan erilaisia.

Seurustelukumppanina preferoin noin 25-30-vuotiasta naisnörttiä. Arvostan ainakin tietynlaista rauhallisuutta, toisten ihmisten arvostamista ja ennakkoluulottomuutta. Arkuus ja ujous saattaisi olla jopa ihan toivottuja luonteenpiirteitä, mutta ei välttämättömiä. 🙂

Ne asiat on kai vähän tulkinnanvaraisia. Toivoisin löytäväni tyypin, jonka kanssa voisi puhua ihan mistä vaan, aroista ja oudoistakin asioista. Yhdessä jaettuja nörttiaktiviteetteja voisi olla vaikka ööh… runojen lukeminen, kirjoittaminen ja fiilistely, jos ne sattuu sua kiinnostamaan (itseäni kiinnostaa jonkin verran) ja nörttihenkisissä tapahtumissa käynti. Itseasiassa tosi siistiä ois jos voitais tehdä joskus yhdessä musaa ihan vaan huvikseen. En edellytä mitään soittotaitoja tai rytmitajua, kuhan tuli mieleen. 🙂

Toivoisin seurustelusuhteelta nyt heti mieluusti live-tapailua, vaikka jonkun harrastuksen parissa tai muuta ajanviettoa ja tutustumista. Huono kokemus löytyy nettideittailusuhteesta, jossa nainen halusi seksiä liian hanakasti. Sitä en haluaisi toistaa. Seksuaalisuutta löytyy kyllä, mutta etenisin mieluusti sen asian kanssa hitaammin. Jos natsaa sopivasti, niin tietenkin voidaan jakaa koko loppuelämä.

Romanttisimmat treffit… ajan viettämistä, ei väliä millä tavalla, jonkun ihan spesiaali tyypin kanssa. Luulen, että seura ja ihmisten välille syntyvä kemia tekee hetkistä ikimuistoisempia, kuin kynttilät ja muu oheistoiminta. Voitaisiin pitää toisiamme kädestä… (alkoi mennä ällöks)

Jos elämäni nörtti löytyisi, niin en usko että arki muuttuisi radikaalisti nykyisestä. Tietenkin yhteinen ajanvietto, läheisyys ja arkiasioiden, ilojen ja surujen jakaminen kuuluisi kuvaan. Mulla on oikeastaan liian vähän kokemusta yhteiselosta toisen kanssa, jotta voisin määritellä tätä tarkemmin.

Olen luonteeltani aika rauhallinen, reilu, kiltti ja järjestelmällinen. Proaktiivinenkin osaan olla. Tapana on kuitenkin ollut myös vetäytyä omiin oloihin ja olla kerskailematta omista saavutuksista. Monet tuntee mut varmaankin aika “hiljaisena tyyppinä”, vaikka täysin päinvastaisiakin piirteitä löytyy.

Toivottavasti tästä sai jonkunlaisen käsityksen eikä tullu ihan luotaantyöntävä sepustus.

http://www.youtube.com/watch?v=Wiwct6YBlPc

Terveisin nimimerkki,
“mieluummin liian hitaasti ku nopeesti”

 

Myöhäiskolmikymppinen nörttimies etsii monenlaisia nörttiystäviä, yhteydenotot rannikkolainen(at)zoho.com

Hei nörtti!

Täällä olisi toinen, miespuolinen yleisnörtti Turusta. Nuorekkaana myöhäiskolmikymppisenä olen ollut osana tätä moninaista skeneä ja elämäntapaa jo ennen Internettiä ja Fantasiapelejä. Olen siis hiihtänyt nuoruudessani hakemaan Maameren tarinoita ja mustakantisia scifikirjoja kaupunginkirjastosta kesät talvet.

Nykyään on helpompaa ja vapaampaa, ja otan menneisyyden vahinkoja takaisin joka päivä netin sekä video-, lauta- ja roolipelien parissa. Nykyään on myös vapaampaa olla mukana queer-kuvioissa, joka on ehdottomasti tervetullut muutos.

Saattaa olla tämän lisääntyneen vapauden ”syytä”, etten nykyään itse viuhdo nörttilippua niin vimmaisesti kuin ennen. Raja-aidat ovat vajonneet monilta osin suohon etenkin suurissa kaupungeissa, joten oma fokus on siirtynyt poliittiselle areenalle, jossa itse kannatan vasemmiston humanistista ja tasa-arvoista lähestymistapaa.

En tällä tarkoita että peittelisin omia harrastuksiani, ne eivät vain välttämättä ole se ensimmäinen asia joka lyödään pöytään joka ikisessä keskustelussa. Tässä maailmassa saa tehdä monia asioita, mutta omaa itseä ei ole lupa hävetä.

Haeskelen tämän mainion pop up -treffipalstan kautta lähinnä ystäviä, koska ystäviä voi olla niin monenlaisia, hyvänpäiväntutuista aina intiimeihin tuttavuuksiin saakka. En odota mitään, mutta olen avoin kaikelle, ja kaikkihan riippuu kuitenkin siitä kuinka hyvin meillä lopulta synkkaa. Tämä taas ei selviä kuin ottamalla asiasta selvää henkilökohtaisesti. Haluaisin mieluiten tavata ns. tosimaailman puolella, koska virtuaaliviestintää alkaa olla enemmän kuin omiin tarpeisiin. Tätä voi toki alustaa mailien kautta.

En ole laittamassa tähän ilmoitukseen mitään rajoituksia vastaajien iälle tai sukupuolten kirjolle, koska sellaiset kategoriat tulevat vain ihmisten tielle. Täytyy tosin myöntää, että olen kiinnostunut kuulemaan nuorempien nörttien kokemuksista tähän alakulttuuriin kasvamisesta lähempänä ysäriä ja vuosituhannen vaihdetta. Vastavuoroisesti voin tarjota omia kauhutarinoitani ajalta jolloin vain kuusisivuinen noppa ei ollut saatananpalvontaa.

Olen itse hieman erakkoluonne, eli tarvitsen kohtuullisen paljon omaa aikaa. Tykkään usein olla ”yhdessä erikseen”, eli hengata samoissa tiloissa, joissa kumpikin voi tehdä omia juttujaan ja heitellä välillä kommentteja edestakaisin. Tämä ei tietenkään poissulje yhteistä harrastamista ja läheisempiä hetkiä. Teekupin yli on aina hauska höpistä, ja myös ravintolaseura olisi tervetullutta, siis sellaisiin oikeisiin ravintoloihin, ei niihin joissa on karaokelaitteet.

Itse olen sinkku tällä hetkellä. Käyn duunissa ja keskityn sen ulkopuolella aiemmin mainittuihin harrastuksiin sekä kirjoittamiseen ja matkusteluun. Jos olet Turun suunnalta, ota toki yhteyttä. Tietysti kauempaakin on lupa huudella, mutta silloin kannattaa varautua siihen, ettei tapaamaan päästä heti samalla viikolla.

-Rannikkolainen

 

30-vuotias pitkäsanainen nörttimies etsii Tuntematonta Nörttiä, yhteydenotot artesliberales(at)outlook.com

Tuntemattomalle Nörtille.

– Täällä tyttöystävää etsii 30-vuotias korkeasti koulutettu turkulainen miesnörtti. Olen jo muutaman vuoden ajan kokeillut yksin siipieni kestoa, ja olen jo jonkin aikaa kaivannut vierelleni toista puoliskoani, vaikka yksin elämisessä on monia hyviä puolia. Tuona aikana on kasvutarinaani kirjoitettu luku valmistumisestani maisteriksi, kuten myös vuosi pätkätyöläisen arkea. Olen myös aiemmin joutunut kokemaan elämän nurjia puolia, sillä muutamat ihmiset ovat lyöneet lujaa. En nyt halunnut kirjoittaa tekstiäni tämän paremmin rakkauskirjeen muotoon, sillä olisi ollut suunnattoman hankalaa ilmaista kunnon lemmenlurituksessa kaikkea sitä, mitä tahdon kirjoittaa. Silti olkoon tämä nuotin vierestä laulettu rakkauslaulu minun sydämeni sonaatti.

Ammatiltani olen ala-asteen Jumala, ylä-asteen demoni ja lukion ihminen – opettaja siis 🙂 Jo kolmen vuoden ajan olen häiriköinyt eri Varsinais-Suomen kouluja monia eripituisia sijaisuuksia tehden. Elämä on tuntunut soljuvan rauhallista tahtia eteenpäin ja moni asia on mennyt kohdalleen. Arkeni on tällä hetkellä säännöllistä, työtilanteeni on hyvin epäsäännöllinen. Neljä päivää viikossa kuluu säännöllisiin harrastuksiin, mutta toisaalta en koskaan tiedä olenko seuraavana päivänä töissä vai en. Mulle saatetaan soittaa seitsemältä, että tuutko kahdeksaksi töihin, kun pikkuriiviöt kaipaavat paimenta, ja ainoastaan kerran olen jättänyt menemättä.

Luonteeltani olen hieman ujo, empaattinen, tasapainoinen, rauhallinen ja peruspositiivinen ihminen. Tulen useimpien ihmisten kanssa hyvin toimeen. Kuitenkin vapaisiin naisiin tutustuminen on ollut hankalaa johtuen oman käsitykseni mukaan ujosta ja hiljaisesta luonteestani. Osaan kyllä puhua niin asiaa kuin asian vierestä, mutta varsinkin isommassa joukossa olen loppujen lopuksi enemmän kuuntelija kuin puhuja. Viimeisimmät vuodet ovat muuttaneet minua sosiaalisempaan suuntaan aika paljonkin, ja ujous on alkanut karista, mutta minkäpä sitä koira karvoilleen voi. Joskus 10 vuotta sitten muutamat tuttuni sanoivat minua aivan liian kiltiksi maailmanparantajaksi, jonka yli oli helppo kävellä. Olen joutunut opettelemaan sanomaan ei, ja ajoittain se oli kivulias prosessi.

Suutun todella harvoin ja pääni pysyy useimmissa tilanteissa kylmänä, mutta minulla on omat kipupisteeni ja saatan suuttua lujaa, mikäli toinen ihminen niihin osuu. Sen olen huomannut, että ihmissuhteissa vaadin itse oman tilani, mutta toisaalta annan myös muille ihmisille oman tilansa.  Töihin mennessäni pyrin pukeutumaan huolitellusti ja pidän muutenkin ulkonäöstäni huolta olematta kuitenkaan millään lailla ulkonäkökeskeinen. Fyysisesti 185 cm pitkä tummahiuksinen mies, jolla on sopusuhtainen vartalo. Mulla ei ole muita lapsia kuin oppilaani.

Tärkein harrastukseni on erilaisten roolipelien pelaaminen viikoittain. Tämän lisäksi vapaa-aikaani usein kuluu lautapelien pelaamiseen eri ystäväporukoissa. Tällä hetkellä 2 päivää viikossa kuluu roolipelikampanjoihin, joista toinen on jatkunut muistaakseni kolme vuotta. Lautapelejäkin pyrin pelaamaan aina kun ehdin. Minuun saattaa useinkin törmätä erään lautapeliseuran peli-illoissa. Olen silloin tällöin käynyt pelaamassa Goota ja shakkia, vaikka olenkin Goossa aloittelija. Teen kuitenkin parhaani kehittyäkseni.

Tärkeimpiä harrastuksiani on jo pitkään ollut eräs keräilykorttipeli, jota olen käynyt viikoittain pelaamassa. Surukseni pelaajarinkimme on alkanut pienentyä, kun ihmiset muuttavat pois Turusta. Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kertaalleen olen käynyt eräässä larpissakin, ja viihdyin siellä kyllä, joten jos tilaisuus tulee, niin saatan mennä toistekin. Peliharrastukset ovat lähellä sydäntäni ja toivoisinkin mahdollisen paremman puoliskoni jakavan peliharrastuksen kanssani. Peliharrastus on kai se asia, jonka tähden miellän itseni nörtiksi ja se on tärkein harrastukseni.  Mikäli olen iltaisin kotona, saatan hyvinkin katsella jonkun elokuvan tai lukea kirjaa.  Historialliset elokuvat ovat suosikkejani. Harmi vain, että hyviä sellaisia ei ole ihan kauhean paljon. Komedioita en katso, koska nykyään niiden vitsit eivät ole mistään kotoisin. Jos haluan katsoa komediaa, katselen Jeevesejä.

Lopetin tietokonepelien pelaamisen viitisen vuotta sitten, enkä sen jälkeen ole niihin kajonnut kuin ihan muutaman kerran. Mulla kun on siinä harrastuksessa vain on/off-nappulat, ja oli parempi laittaa se harrastus off-tilaan. Pelasin tuolloin aivan liikaa. Saattaisin silti lähteä esimerkiksi Laneihin seuraksi. Tietokoneen ääressä tulee kuitenkin vietettyä monta tuntia päivässä, sillä netti on täynnä kaikkea kiinnostavaa. Virtuaalideittailu on mulle tuttua puuhaa sillä jo jonkin aikaa olen ollut eräällä deittipalstalla jäsenenä. Sitä kautta tapasinkin muutaman naisen, mutta mikään näistä ei johtanut sen pidemmälle. Tänä aikana huomasin kuitenkin sen, että pidän virtuaalideittailusta ja mulla ainakin toimii hyvin pidemmän kaavan mukaan tapahtuva kirjoittelu ja deittailu. Eräässä näistä keisseistä kirjoiteltiin monta kuukautta ennen kuin tavattiin. Toisen kanssa kirjoiteltiin vain viikko ja sitten tavattiin. Vaikka näin alkuun minulle riittääkin ihan puhdas kirjoittelu/tapailu, sydämeni kuitenkin haluaa löytää sen oikean, jonka kanssa kävellä matka loppuun.

Toisaalta pidän tosi paljon pallopelien pelaamisesta ja juoksemisesta. Salibandyä harrastan nykyään viikoittain ja unelmissani olisi juosta nyt ainakin puolimaraton. Vanhempana olen myös alkanut tykästyä ruoanlaittoon ja tykkäänkin kokkailla kaikenlaista, vaikka taitotasoni ei vielä olekaan ruoanlaitossa kovin korkea. Pyöräilyyn olen myös tykästynyt. Pyöräilen nykyään ympäri vuoden. Vaikka en olekaan musikaalinen, olen tykästynyt musikaaleihin. Varsinkin Les Miserables ja Phantom of the Opera ovat suosikkejani. Kuuntelen niitä usein tietokoneeltani, varsinkin silloin kun tiskaan astioita.

Uraohjusta minusta ei saa tekemälläkään. Pääni hajoaa kyllä, mikäli mulla on pitkiä jaksoja jolloin ei ole mitään mielekästä tekemistä, mutta en vain ole millään lailla urasuuntautunut. Haluan kuitenkin tehdä mielekästä työtä ja ennen kaikkea haluan viihtyä sekä työssä että elämässä. Mielekäs työni voisi olla vaikkapa luokan edessä tai ehkä antikvariaatin pitäjänä. Sen enempää kunnianhimoa mulla ei ole.  Pitkään olen ollut huolissani siitä, mihin suuntaan nykypäivän työelämää ja sen myötä yhteiskuntaa kehitetään. Tuntuu nimittäin siltä, että sitä kehitetään nimenomaan tehokkuuden – ei ihmisen ehdoilla. Ja silloin minun mielestäni mennään päin honkia, sillä se suunta johtaa tehokkaasti saastuttavaan yhteiskuntaan, jossa vain harva viihtyy. Toinen asia mitä en voi ymmärtää, on se miksi ihmisten täytyy autoilla kaupungissa. Turun kokoisessa kaupungissa (jos asuu keskustassa) on kaikki pyöräily- tai kävelymatkan päässä, jopa talvella. En usko, että kesäisin kovin kauan Anne Autoa tai Ulla Uskovaista.

Sen sijaan Tuntematon Nörtti voisi hyvinkin lävistää sydämeni Amorin nuolellaan. Uskon nimittäin, että Tuntemattoman nörttisielun kanssa sielunmaisemani kohtaisi kaltaisensa. Tuntemattoman nörtin kanssa toivoisin saavani luotua arkeeni aspektin, joka siitä on vielä puuttunut; parisuhteen. Toivoisin saavani rinnalleni ihmisen, jonka kanssa jakaa arki. Ylä- ja alamäet, ja tasaisen osuuden. Joka tukisi minua, ja jota minä tukisin arjen murheissa. Jonka kanssa luoda ihana yhteinen elämä.  Mitä kaikkea se yhteinen elämä sitten sisältäisikään, on kuitenkin vielä hämärän peitossa. Mulla ei ole sen suurempia suunnitelmia sen asian suhteen. Aika moneen olisin kuitenkin itse valmis. (Jopa geokätköjen etsintään, jota olen joskus harrastanut erään ystäväni kanssa.) Parisuhteessa kuten muissakin ihmissuhteissa, tulee muistaa ”olen oikeassa, olen yksin.” Kompromisseja on kyettävä tekemään. Omassa arjessani näkyy se, minkälaisesta elämästä pidän. Pelejä ja urheilua on viikoittain, baareissa ja bileissä käyn harvemmin, mutta en minä niille niin allerginen ole, ettenkö voisi niihin lähteä.

Olisi hyvä, että olisit jollain lailla kulttuurista ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut, sillä itse olen suuntautunut sen verran yhteiskunnallisesti, että tykkään keskustella siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Arvostan koulutusta ja toivoisin siksi, että Sinäkin olisit akateemisesti suuntautunut. Ei se nyt välttämätön asia ole, kunhan Sinulla on päässäsi jotain muutakin kuin meikkiä. Arvostan myös sosiaalista luonnetta. Sen lisäksi ikäero ei saisi olla kovin suuri, ja kaukosuhteeseen en ryhdy, joten Sinun tulisi asua Turun lähettyvillä. Ehkä on parempi, etten vietä tässä koneen äärellä tämän suurempaa selitysoperaatiota,

Vastaustasi odottaen

– Savoranola

 

25-vuotias miesnörtti etsii söpöä ja hauskaa nörttineitiä omasta ikäluokastaan, yhteydenotot keksivasara(at)luukku.com

Perustiedot alta pois nyt ensiksi, eli sinkku miesnörtti 25v.

Ja millainen nörtti? Todella nörtti. Nörttiharrastuksia minulla on paljon ja vielä on paljon asioita joita haluaisin tehdä. Kirjoja olen lukenut ala-asteelta asti, parhaillaan(pahimmillaan) on tullut luettua kolmekin kirjaa viikossa. Nörtti kun olen, fantasiakirjallisuus sai minut täysin koukkuunsa. Luin kaikki mitä käsiini sain, suosikkikirjani useaan kertaan.

Ja jep, anime ja manga ovat maistuneet lukiosta asti ja maistuvat edelleen. Enkä uskalla edes arvioida kuinka monta tuhatta tuntia on tullut vietettyä niiden parissa (manwhaa unohtamatta). Japanilainen kulttuuri muutenkin viehättää, kerran Nipponissa jo muutaman kuukauden asuinkin vaihtarina, mutta eihän se nyt mihinkään riittänyt.

Videopelit pitää myös mainita, muksusta asti niitä tullut tykitettyä ja on tuossa muutama pelikin harrastusmielessä kaverien kanssa tullut tehtyä. Suosikkipelejä on paljon, ja melkein kaikista genreistä. Paitsi urheilupeleistä, tylsiä mokomat.

Leffoja ja sarjoja tulee myös töllötettyä suht paljon, leffojen suhteen melkein mikä vain menee mutta sarjoista olen hyvin nirso ja valmis taistelemaan suosikkieni puolesta.

Ja tämä pätkä nyt vaan tuntuu venyvän ja venyvän, eli laitanpa pikaisen listauksen: nautin  tietokoneiden kanssa näpertämisestä, MtG on kivaa, DnD hauskaa, kuten muut tavallisen kylänihmisen veret seisauttavat kirjainyhdistelmät yleensäkin. Lautapelejä tullut koitettua, mukavaa hyvässä porukassa. Haluaisin osata mahjongia paremmin. Unohdin varmasti mainita joitain, muistuta sinä minua. Tai vielä parempaa, näytä uusi hauska harrastus.

Nörtein luonteenpiirteeni… ei mitään hajua. Ehkä viehtymykseni tarinoihin, niiden lukeminen, kuunteleminen ja kertominen.

Enpä ole koskaan pysähtynyt miettimään mitä nörttiys minulle merkitsee, tai mitä on olla nörtti. Ehkä sitä, että turhat ajatukset mukamas ”normaaliudesta” on syytä heittää roskikseen ja olla sitten oma omituinen itsensä. Hällä väliä jos sitten satun olemaan jonkun mielestä jollain tavalla valtavirrasta poikkeava, olenpahan oma itseni. Määritelkööt muut minut sitten vaikka nörtiksi.

Haen tällä ilmoituksella siis söpöä, hauskaa nörttineitiä, jonka kanssa jakaa ilot/surut ja on joku jonka kanssa höpistä omista mielenkiinnon kohteista, ja nauttia yhdessä yhteisistä harrastuksista ja löytää uutta kivaa tekemistä. Mahtavaa olisi myös, jos ikäsi olisi mahdollisimman lähellä omaani. Ja sen verran vanhanaikainen nyt kuitenkin olen, että kyllä se suhde nörttitytön kanssa pitää olla. Pahoitteluni mahdollisille perään kuolaaville nörttipojille.

Nörtissä arvostan ylivoimaisesti eniten rohkeutta tehdä sitä mistä pitää. Pidän ihmisistä jotka uskaltavat tehdä omaa ”nörttiä” juttuaan, esitellä sitä kavereilleen tai lähteä sitten yksin uuteen harrastukseensa, jos nuo oppimattomat houkat eivät sen hienouksia näe. Ihailen kai sitten rohkeutta tai innostuneisuutta, peräänantamattomuutta.

Nörttiaktiviteetit jotka haluan jakaa elämäni nörtin kanssa: kaikki. Mutta ilkeä realismi nostaa tässä kohtaa rumaa päätään, eli siis: mahdollisimman paljon. Ja toivon myös että kumppanillani olisi paljon harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita mitä hän haluaisi jakaa kanssani.

Toivoisin vakavampaa suhdetta, miksei elämänkumppaninkin löytämistä jos näin on ollakseen. Pidän ihmisten tapaamisesta kasvotusten, eli toivoisin tällaista yhdessäoloa suhteeltakin. Virtuaalisuhteista en paljoa perusta. Etäsuhde on tietenkin asia erikseen, kyllähän sellaisenkin suhteen kanssa voisi jonkin aikaa elää.

Täydellisiä treffejä on hankala kuvailla tietämättä mitään toisesta osapuolesta. En osaa kirjoittaa tähän tietämättä mitään [sinusta]. Minulle täydellisiä treffejä ei ole hankala järjestää. Riittää, kun mukana on hyvää ruokaa, kivaa tekemistä ja vielä tärkeimpänä: hyvää seuraa. Kynttiläillalliset, romanttiset kävelyt joen varrella, kuutamouinti unohtuneella metsälammella. Perinteistä romantiikkaa. Mutta miksei vaikka tavallinen illallinen toisen kotona, nörtteilyä yhdessä, syödä yhdessä laitettua ruokaa ja vain nauttia toisen seurasta.

Tavalliset päivät olisivat pysyisivät tavallisina, olisi vain joku piristämässä tuota tavattoman tylsää tavallisuutta. Kotiin tuleminen, ruoan laittamin ja leffan katsominen saisivat paljon enemmän sisältöä kun vieressä olisi joku jonka kanssa tehdä yhdessä nuo asiat nuo asiat. Varsinkin ruoan laittaminen. En ole mikään Michelin-kokki, poltin kerran perunatkin pohjaan niitä keittäessäni. Mutta pidän silti ruoan laittamisesta, muille ja varsinkin muiden kanssa. Arjen pienet asiatkin ovat niin paljon vähemmän arkisia kun ne tekee rakkaan kanssa, ja nuo arkipäivät haluaisin jakaa oman nörttineitini kanssa. Plus tietenkin kaikki pakollinen nörtteily arjen välissä.

Maantieteelliset rajoitukset, eli ikävän inhottava realismi jälleen kerran. Asun Turussa ja toivonkin, että kumppani löytyisi mahdollisimman läheltä. Mutta mikäs siinä, jos kemiat kohtaavat niin kyllä maantieteelliset esteetkin voitetaan. Tässä valmistumisen jälkeen on tullut myös mietittyä muuttoa pääkaupunkiseudulle, eli jos satut sielläpäin asumaan niin mikäs siinä.

Järkyttävän pitkästi tuli taas kirjoitettua ja niin paljon tuntui jäävän sanomatta. Noniin, jos joku on tänne asti jaksanut lukea, niin yhteyttä sitten vaan.

Keksivasara

 

34-vuotias mies etsii nörttityttöä tai naista, yhteydenotot captain_redcoat(at)disposable.com

Kuka minä olen? Onko ‘minä’ muuta kuin ympäristöni synnyttämä konstruktio? Kuka on tämä kokemusvapaa, puhdas ‘minä’? Tällaisten kysymysten lisäksi ajattelen paljon zombeja, avaruusolentoja, ja eniten sitä taustalla hääräävää varjomestaria, ihmistä. Olen lapsenmielinen hölmö joka kummastelee päivänselviä asioita. Silti minua on kutsuttu viisaaksi vanhaksi mieheksi. Fyysisesti olen 34v, mutta näytän kuulemma nuoremmalta. Go figure.

Sairastuin ajatteluun lukiossa, tarkemmin biologian ja maantiedon tunneilla. Tauti ei edelleenkään osoita laantumisen merkkejä, ja erityisesti ihmis- ja eläinoikeusdiskurssit hämmentävät. Tykkään hassutella, mutta osaan myös vakavoitua tarvittaessa, ja vakavia asioitahan riittää… Silti pyrin pitämään niin keveät kuin raskaatkin asiat perspektiivissä, vaikka joskus unohdankin hassutella riittävästi.

‘Sairastelun’ ohessa vierailen erilaisten tietokone- ja roolipelien (joiden pariin haluaisin vuoden tauon jälkeen palata) sekä elokuvien ja sarjojen mielikuvitusmaailmoissa. Scifi ja fantasia ovat lähellä sydäntä, mutta kaikki ajatuksia herättävä (addiktiokin on sairaus!) kelpaa. Saatan kuluttaa ihan ”normaaliakin” viihdettä, vaikka normaali on tylsää. Usein (esimerkiksi selittäessäni jotakin äärimmäisen tärkeää zombeista, avaruusolennoista tai siitä varjomestarista) kuitenkin huomaan ihmisten katseiden lasittuvan, joten olen ehkä itsekin aika tylsä. Omg, olenko normaali?!

Niin, ja käyn filosofisia keskusteluja netissä, yleensä aiheena yhteiskunta, ihmiset, eläimet, tietokonepelit tai musiikki. Joskus jopa jalkaudun kadulle eläinoikeusasialla.
Olen introvertti, joten viihdyn varsin hyvin omissa oloissani, ja keskustelujen tarkkailu on minulle ominaisempaa kuin niihin osallistuminen. Silti usein toivon jonkun tempaavan minut mukaan. 190-senttinen runkoni, hevari-lookini ja (pohdinnasta) kurtistuneet kulmani, saattavat tietysti antaa vaikutelman siitä ettei minua kannata häiritä, mutta oikeasti olen lempeä ja hyvin helpostilähestyttävä.
Pitkään olin tyytyväinen yksinkin, mutta olen melko vakuuttunut siitä, että jakaminen tekee elämästä mielekästä ja merkityksellistä.

Zeniläisenä en usko lokeroihin, mutta kai minut heteroksi lasketaan, kun biologisesti olen mies joka toivoisi löytävänsä rinnalleen ihan pidemmäksikin aikaa jonkun kivan nörttitytön (tai -naisen, Asarikin kelpaa), jonka kanssa voisi harrastaa kaikkea hauskaa, hyödyllistä ja häröä.

Mitään kovin laajaa vaatimuslistaa ei ole, mutta osa on vähän kinkkisiä. Vegaanius tai vähintään siihen pyrkiminen on aikalailla pakollista (voin kyllä kertoa miksi, mutta käännyttämään en rupea :)). Nörtit lienevät yleensä älykkäitä, mutta viisaskin saisi olla. Savuttomuus on lähes ehdoton vaatimus, samoin sellainen rauhallinen zen-asenne.

Alkoholia saa nauttia kunhan ei ördää. Itse käyn mielelläni parilla. Kaikenlainen nörttiharrastus ja höpsö maailmankuva on ehdottomasti plussaa, samoin metallihenkisyys. Nautin myös sarkasmista (kukapa ei?), nokkelasta sanailusta ja toverillisesta kuttuilusta. Itsevarmuus on hottia.

Valtapelit, epävarmuus, epäluottamus, mustasukkaisuus jne. on niin nähty. Olen surkea ajatustenlukija, joten toivon että kanssani puhutaan kiertelemättä ja kaartelematta. Ymmärrän että meillä kaikilla on kolhumme. Osaan kuunnella ja tukea, enkä järkyty juuri mistään.

Haluaisitko valvoa kanssani myöhään katsellen hyviä/huonoja elokuvia, tai keskustellen kaikesta järkevästä ja/tai järjettömästä jonka kosmos sisällään kantaa?
3500 merkkiä ei rii
<nimimerkki ei täytä laatukriteerejä>


27-vuotias satunnaisella naamakarvoituksella varustettu nörtti etsii rakkautta, yhteydenotot laiamssi12(at)gmail.com

1. En aloita tätä tekstiä kehoitukselle hypätä kanssani ratsun selkään ja lähteä elämänmittaiselle seikkailulle tutkimaan galakseja ja uusia maailmoja. Se kuulostaisi mun suusta juuri noin kliseiseltä, sillä en ole mikään hirveän runollinen taikka luova. Luotan enemmän tekoihin ja lupausten pitämiseen kuin taivaanrannan maalaamiseen näissä asioissa. Itse olen omalla tapaani luova. Mielenteoria ja sen kanssa työskenteleminen on usein enemmän taidetta kuin tiedettä.

Oma nörttiys ei ole valtavissa määrin sitä mitä esim. kevyessä populaarikulttuurissa nähdään olevan. Joo, Star Warsit on todella hyviä leffoja, mutta ei niistä nyt jaksa sen enempää vouhottaa kuin muista hyvistä fantasia/scifileffoista. Toisaalta voin sanoa etten ole pelannut tietokoneella vuosiin ja konsolillakin vain muiden kanssa. Ropetusta on tullut aikoinaan harrastettua muttei sitäkään lähes kymmeneen vuoteen. No yksi intohimo löytyy. MtG:tä tulee kaveriporukassa hakattua melkolailla. Pieni tuurielementti yhdistettynä toisen/toisten päihittämiseen hyvässä hengessä yksinkertaisesti toimii.

Olen siis turkulainen yliopisto-opiskelija, 27v. ja helpointahan olisi uusien tuttavuuksien löytyminen tältä seudulta, mutta en millään tapaa poissulje kaukaisempiakaan kontakteja. Jos jonkun kanssa oikeasti klikkaa, ei välimatka ole mikään este, pelkästään hidaste.

Omia kiinnostuksen kohteita ovat mielenterveys, ihmisoikeudet, terveys ylipäätään, yhteiskunnalliset asiat ja oikeastaan melkein mikä tahansa maan ja taivaan välillä unohtamatta mitä niiden takaa löytyy. Olen eksentrinen, mutten yhtä introvertti kuin aiemmin olen ajatellut. Emotionaalinen empaatti ehkä kuvaa paremmin itseä. Tarvitsen myös tiettyyn pisteeseen saakka omaa aikaa ja tilan itselleni. Kaipa sitä pitää jotenkin itseään kuvailla ulkoisestikin, kun ei tässä kuitenkaan mitään henkiolentoja olla. Speksit tota luokkaa 180cm / 70kg ja ainakin vielä löytyy pidempää tukkaa ja vaihtelevasti naamakarvoitusta.

2. Vaikea kysymys. Ei pointtina välttämättä ole se, että toinen on kiinnostunut juuri samoista asioista kuin itse vaan ennemminkin samalla tavalla. Jonkinlainen yleinen ja laaja kiinnostuneisuus yhteiskunnasta, populaarikulttuurista, ihmisyydestä ja maailmasta yleensä on suurta plussaa. Arvostan myös hyväsydämisyyttä ilman liiallista naiiviuutta, halua oppia uutta ja tietynlaista eksentrisyyttä.

Tosin en odotakaan että tätä kautta kontakteja hakevat osuisivat siihen “tavallinen, huumorintajuinen ja romanttisista komedioista tykkäävä” kategoriaan. 🙂 Jos sitten katsotaan toisesta vinkkelistä hommaa, niin henk.koht. preferenssinä toimii keskimäärin pienempikokoiset naiset. Kaipa se on jotain epäitsevarmuutta miehisyyden suhteen tai muuta henkistä helvettiä omalla kohtaa jos nainen on isompi kuin itse.

Tässä sitä negatiivista puolta itsessä. Vaikka kuinka haluaisi ajatella ideaalisti pitäen sisintä tärkeimpänä, en ole sen suhteen vielä täysin kypsä. Ikä ei sinänsä ole kuin luku, henkinen kypsyys on yksilöllistä. Kaikki eivät myöskään kasva aikuisiksi koskaan. Monesti fantasiasta ja muusta vastaavasta eskapismista pitävät “eivät halua koskaan kasvaa aikuisiksi”. Tässä nyt tarkoitan aikuisuutta siinä mielessä että toiminta on tietyllä tapaa johdonmukaista ja ihmisen sanaan voi luottaa.

Toisaalta myös sitä, että vaikka jokainen kaipaa ajoittain eskapismia, eletään silti tässä maailmassa ja välillä joutuu tekemään ikäviä ja tylsiä asioita että pääsee elämässään eteenpäin.

3. Ota yhteyttä, niin otetaan yhdessä selvää. 😉

4. Romanttisimmat treffit eivät vaadi ulkoisilta puitteilta Kilimanjaron huipun näkymiä, kynttilänvaloa ja viini(/rommi)pulloa Karibian yössä, ulvontaa Skotlannin nummilla tai uuden vuoden ilotulitusta Times Squarella. Tarvitaanko muuta jos pääsee kokemaan ne kaikki yhtäaikaa päänsä sisällä ainoastaan katsomalla toista silmiin?

5. Jos oikeasti haluan ajatella pidemmällä tulevaisuuteen, ei arki ole koko ajan yhdessä olemista. Tuleva ammatti tulee viemään kohtalaisesti aikaa ja sosiaaliset piirinikin ovat melko laajat. Eli itsenäinen ihminen vaatii usein toista vastaavanlaista. Silloin yhteinen aika tuntuu paljon arvokkaammalta ja vaalittavammalta.

6. Olen asunut reilu kolme kuukautta Brittein saarilla ja se on paikka mikä vetää aina aika-ajoin puoleensa. En ole saanut tilaisuutta käydä siellä uudestaan, mutta se on ehdottomasti paikka minne haluaisi joskus viedä jonkun ja esitellä monumentteja, historiaa, luontoa ja mytologioita. Tietyllä tapaa jakaa se valtavan hieno kokemus minkä sieltä aikanaan sai. Sisäinen opastaja haluaa päästä valloilleen joku päivä. 🙂

7. Miksi sitten kirjoitan tänne?

Ehkä osittain siksi, että omat kriteerit ovat lähiaikoina tiukentuneet huomattavasti, ehkä osittain sen takia että pitkiä seurustelusuhteita löytyy menneisyydestä ja nyt olen ensimmäistä kertaa ollut pidemmän aikaa sinkkuna. Itsetietoisuus on kasvanut huimasti, sillä ei ole ollut jotain jonka kautta peilata itseään ja toisaalta elämä ja oma tulevaisuus on tällä hetkellä hyvinkin selkeä ja turvattu kaikilla muilla osa-alueilla. Alan myös olemaan siinä iässä että haluaisin lähivuosina löytää jotain pysyvää. Toisaalta koskaan ei voi tuntea liikaa hyviä tyyppejä ja jos tätä kautta tutustuu yhteenkin mielenkiintoiseen ja syvälliseen ihmiseen, niin miksen näkisi tätä pientä vaivaa?

Ink Holtzman

 

Haussa alle 35-vuotias nörttityttö tositarkoituksella, yhteydenotot followthewhitebear(at)gmail.com

Hei sinä nörttityttö!
Valitettavasti en ole tavannut sinua vielä tähän päivään mennessä, ehkä emme ole liikkuneet samoissa piireissä? En edes oikeastaan ole varma, mitä ne sellaiset piirit ovat. Aloin tässä muutenkin pohtia nörtti-identiteettiäni, mutta totesin kuitenkin, että kyllä minusta aimo annos nörttiä löytyy. Ja tykkään nörteistä!

Olen 31-vuotias mies. En pidä ulkonäköä tärkeimpänä tekijänä parinmuodostuksen kannalta ja toivon, ettet sinäkään pidä, mutta koska se ei kuitenkaan ole täysin merkityksetön seikka, niin kerron itsestäni
lyhyesti, jotta päästään eteenpäin. Olen pitkä ja olemustani on kuvailtu nallekarhumaiseksi. Minulla on pitkät luonnostaan vaaleat hiukset ja pitkä pukinparta, muuten olen aika tavallisen näköinen.

Nörttiyteni ilmenee ehkä parhaiten kiinnostuksessani erityisesti luonnontieteisiin ja tekniikkaan (mutta myös muihinkin tieteenaloihin), sekä ”nettiriippuvuudessani”, tietokonepelailuna (myös vähän konsoleita) ja siinä, että pidän paljon scifistä ja fantasiasta. Niin, ja kasaan tietenkin oman tietokoneeni. Tietokonepelien lisäksi seurapelit ovat kivoja hyvällä porukalla. Kavereiden kanssa tulee ajoittain järjestettyä leffamaratoneja.

Vaikka ulkona olisi kuinka kaunis kesäpäivä, saatan silti joskus viettää sen kokonaan sisällä! Joskus taas jään katselemaan sarjoja yömyöhään (tai pelaamaan, tai lueskelemaan kirjaa) herätyksestä välittämättä. Kuuntelen paljon musiikkia – rakastan modernia melodista metallia, joskus laitan soimaan elektronisempaa settiä. Räppiä ja suurille massoille tehtailtua musiikkia taas en voi sietää.

Olen ehkä hieman epänörttimäisesti kohtuu sosiaalinen ja erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta viihdyn hyvin myös yksikseni, ja joskus myös tarvitsenkin sitä omaa aikaa. Olen hyvin rauhallinen ja vakavamielinen tärkeiden asioiden suhteen, mutta en suinkaan tylsä, vaan myös kokeilunhaluinen ja leikkisä hauskanpitäjä. Olen myös avarakatseinen, yhteiskunnallisesti aktiivinen ja liberaali. Maailmankuvani on tieteellinen, enkä usko yliluonnolliseen. Pohjimmiltani olen positiivinen, mutta ajoittain poden maailmantuskaa ihmisten tyhmyyden ja luonnon raiskauksen vuoksi. Tilanteen pelastaa synkän musta huumori ja terve kyynisyys yhdistettynä maailmanparannushaluun.

Suoritan tällä hetkellä töiden vuoksi kesken jääneitä opintojani loppuun, eli taistelen gradun kanssa. En sulje minkäänlaisia suhteita ja tuttavuuksia pois, mutta toiveenani olisi vähitellen löytää se pidempiaikainen kumppani, jonka kanssa voisi ehkä perheenkin perustaa. Sinä voisit olla iältäsi mielellään alle 35-vuotias, mutta henkisesti jo kohtuu kypsä ja kokenut. Asut mieluusti Turussa tai ainakin hyvien kulkuyhteyksien päässä jossakin, jonne ehtii parissa tunnissa. Toivon, että olisit luonteeltasi tasapainoinen ja rationaalinen. Osaat nauttia läheisyydestä, hellyydestä ja seksistä. Sinulla on kutakuinkin samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja arvomaailma, jotta meille löytyy yhteistä tekemistä ja järkevää keskusteltavaa.

Lomalla voisit lähteä kanssani katsomaan vaikkapa eurooppalaisia kaupunkeja, tai sitten paeta kesämökin rauhaan. Kotona voisit (työ)päivän päätteeksi esimerkiksi kokkailla kanssani, kuunnella musiikkia tai keskustella kanssani viereiseltä koneelta irkaten, tai ehkä jopa lähteä lenkille.

Valitettavasti en voi vielä viedä sinua romanttisille ensitreffeille ajelemaan avaruuteen aluksellani, mutta ottaisitko haasteen vastaan, ja tulisit pelaamaan jotain vanhaa kaksinpeliä saman näppäimistön äärelle?

Terveisin

-Follow the white bear