Tämä postaus on osa Nörttitytöt Hei Pojat -kampanjaa. Voit lukea kirjoittajalle esitetyt kysymykset alkuperäisestä postauksesta

Etsitään 20-30-vuotiasta normaalipainoista tyttöä pääkaupunkiseudulta, Lapista tai jostain muualta, yhteydenotot  startingtheliving(at)gmail.com

1. Olen kohta 25-vuotias solakka, 176cm pituinen kundi. Nörtteyteni tulee lähinnä tietokoneista ja peleistä mutta liikun myös paljon. Nörtein luonteenpiirteeni on alustavasti hiljainen luonne, varsinkin jos sosiaalisissa tilanteissa on paljon uusia ihmisiä ympärillä tai joku asia ei kiinnosta. Tutustumisen jälkeen toiseksi nörtein piirteeni on dorkaileva huumori. En oikein välitä muoti-ilmiöistä. Pyrin antamaan itsestäni hyvän vaikutelman, ilman että panostan siihen enemmän kuin tarvitsee. Nörttiys merkitsee minulle hiljaista vahvuutta. Se voi olla myös ujoutta tai hitaasti lämpenemistä.

2. Etsin nörttiä, joka olisi kykenevä myös ulospäin suuntautumiseen. Arvostan luovuutta ja kykyä ajatella asioita eri kanteilta, avoimesti. Arvostan myös nörttimäistä itsevarmuutta ja aktiivisuutta; “en ehkä ole niinkuin muut, mutta ei tarvitsekaan. Teen asiat omalla tavallani.” Toivoisin että voisin jakaa nörttiaktiviteeteista ainakin pelit ja leffat. Preferoin 20-30 vuotiaita normaalipainoisia tyttöjä, jotka pitävät itsestään huolta niin henkisesti kuin fyysisestikin.

3. Toivoisin joko uusia ystäviä, tapailua, seurustelua tai mitä tahansa, riippuen ihan siitä miten henkilön kanssa tulee toimeen ja mitä sattuu tapahtumaan. Virtuaalitapailukin sopii, mutta suosin oikeaa elämää.

4. Puhuisimme elämästä, peleistä, leffoista, musiikista ja haaveilisimme paremmasta maailmasta. Illastaisimme ja kävelisimme pitkin paikkoja ilman määränpäätä, keskittyisimme hetkeen. Voisimme myös viettää koti-iltaa vaikkapa piirrellen, pelaten tai jutellen.

5. Haaveilen arjesta, jossa näen silloin tällöin maailmaa, uusia tilanteita ja ihmisiä. Olisin hyvin esillä ja minulla olisi vaikutusvaltaa muiden ihmisten asenteisiin. Päivän päätteeksi jakaisimme sohvalla päivän tapahtumat, antaisimme kosketusta, tukea ja hyväksyntää. Kasvaisimme ihmisinä vapaasti omaan tahtiin, antaen toiselle tarvittaessa myös tilaa. Suunnittelisimme silloin tällöin erilaisia  ktiviteetteja, kertoisimme haluistamme ja tulevaisuuden unelmistamme. Jakaisimme melkein kaiken.

6. Tällä hetkellä mielellään Lapin alueella ja pääkaupunkiseudulla, mutta paikkakunta ei ole este tutustumiselle. Olisi oikeastaan siistiä matkustella moikkaamaan eri ihmisiä eri kaupungeissa.

7. Virallista tyttöystävää minulla ei ole vielä ollut, mutta on sitä jotain tullut kokeiltua. Opiskelen yliopistossa.

Starting the Living

 

29-vuotias pelinörtti etsii elämänsä pelityttöä, yhteydenotot kaksoispiste3(at)gmail.com

Hei sinä ihana nörtti :3 Olen kiltti ja rehellinen, söpö(ilevä) hoikkavartaloinen pelaajanörtti(mies) toista (naispuolista) kaltaistaan etsimässä. Täytän kohta 29, mutta harva on yli kaksikymppiseksi arvannut ikääni. Pelit ovat osa elämääni ja tulevat varmasti aina olemaan, enemmän tai vähemmän. Olen juuri hakenut opiskelemaan pelialaa ammattikorkeaan, joten muutan luultavasti vähän pohjoisemmaksi syksyllä.

Etsin rinnalleni etenkin tietokone-/konsolipelaamisesta kiinnostunutta (itse pelaan mm. Minecraftia, Skyrimiä, StarCraftia, SWATtia, Civilizationia, Indie pelejä jne.), noin 20-30-vuotiasta naista, joka ei polta ja juo vain kohtuudella (tupakointi ehdoton ei, riittää jos voit lopettaa polttamisen; humalahakuisesta juomisesta en välitä). En myöskään syty lävistyksistä enkä tatuoinneista, muttei niistä nyt sopivissa määrin haittaakaan liene.

Etsin kumppania elämääni tositarkoituksella ja tutustuminen olisi varmaan paras aloittaa jossain pelimaailmassa, tutussa tai tuntemattomassa. En juuri tällä hetkellä pelaa mitään online peliä, mutta minut voi houkutella kokeilemaan mitä vaan. WoWia olen aikoinaan pelannut paljonkin, mutta nyt ollut useamman vuoden pelaamatta. Coopit ovat lähellä sydäntäni ja olisi ihanaa pelata niitä kanssasi.

Romanttisimmat treffit (ei kuitenkaan ensitreffit, ne voi hoitaa alta pois vaikka elokuvissa :P) olisi varmaan jomman kumman luona nauttien hyvää ruokaa ja pelaten sen jälkeen jotain cooppia yhdessä.

Unelma-arkeen, työstä tietty riippuen, kuuluu paljon yhdessäoloa ja -tekemistä sekä läheisyyttä, pelaamista, musiikin kuuntelua ja nurkkiin pyörimään kissa tai pari :3 Raskaan päivän jälkeen vaan sohvalla sylikkäin löhöämistä ja vaikka konsolilla pelaamista. Ja voi sitä välillä käydä lenkilläkin 😀 Ruokaa tykkään myös laittaa itse, tosin innokkuus uuden kokeilemiseen löytyy yleensä vasta yhdessä.

Koska en tiedä missä olen puolen vuoden päästä, en tiedä mistä sinun olisi paras löytyä. Yhdistäähän netti meidät kauempaakin enkä pelkää tulla pitemmänkään matkan päästä luoksesi 🙂 Musiikkimakuni on lähinnä elektronista, joten hyvä olisi jos tykkäisit esim. dubstepistä tai dnb:stä.

Ja lisää selviää tietysti kysymällä 🙂

 

Etsitään 18-36-vuotiasta henkisesti kypsää nörttityttöä Hangosta Petsamoon, yhteydenotot inssinortti(at)hotmail.com

1. Millainen nörtti olet?Olen 29 vuotias miesnörtti, 184cm pitkä perusnörtähtävä kuikelo.Työ on tärkein harrastukseni (kellokortissa viime heinäkuusta lukien 253.4h), sisältäen elektroniikkasuunittelua, 3d suunittelua&tulostamista, laskemista, mittailua ja koodaamista. 😀 Loppu vapaa-aika meneekin yleissivistävän digiviihteen, tietokonepelien,wikipedian, ylilaudan ja youtuben parissa. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri (TKK). Ja koulutusohjelmana oli tietenkin se kaikista aspergerein eli teknillinen fysiikka.

2.Millaista nörttiä haet?Iältänsä 16v-36v, henkisesti kypsää naista joka osaa suhtautua maailmaan realistisesti. Meiltä voi löytyä yhteinen sävel jos syöt lihaa, et polta, siedät ydinvoimaa ,et harrasta tatskoja/”tramp stamp”:jä ja etkä saa hysteeristä kohtausta vaikka miehellä olisikin hieman perusnörttiä kovemmat arvot.

Oikeiden nörttityttöjen paras piirre ei ole nörttiys itsessään vaan se että nörttityttö näkee mieheyden toisin. Normaali nainen ymmärtää miehekkyyden yleensä väärin  tyhmyytenä, bodariutena, matalana koulutuksena, päihteiden käyttönä, tribaalitatskoina, jääkiekkoiluna, ulkomaalaisuutena ja rikollisuutena. On selvää että kaltaisellani dippainssinörtillä ei ole mitään saumaa normaaliin naiseen. Taas yhtä nörttityttöä kohden on Otaniemen tapaan tyrkyllä yli kymmenen poikaa.

3.Mitä toivoisit seurustelusuhteelta nyt?Dahdoisin vain baijjata  ;-( Olen liikkeellä avoimin mielin, kaikki vähänkään friendzonetusta vakavemmat tapaukset ovat tervetulleita.

4. Romanttisimmat nörttitreffitAi siis mikä romantiikka? Olen luultavasti tietämättäni hyvinkin romanttinen henkilö, mutta olen ymmärtänyt että naiset käyttävät sanaa “romantiikka” lähinnä moittimistarkoituksessa, kuinka (suomalaiset)miehet eivät osaa olla romanttisia.

5. Millaisesta arjesta fantasioit?Ei kannata pitää peijaisia ennen kuin karhu on kaadettu.  Pidän arjen fantasiointia on ennakko-odotusten rakentelua joka johtaa pettymyksiin. Asioiden fantasiointi on kuitenkin eri asia kuin asioihin varautuminen tai etukäteissuunittelu, joka sinällänsä on fiksua.

Realistinen fantasia olisi varmaan se, että töistä tullessa tyttöystävä pelailisi pelikonsolia tai PC:tä…  murahdan.. “onko ruokaa”… vastaus “eilistä lohipiirakkaa on jääkaapissa”. Lämmitän piirakan, otan kokista… ja menen seuraamaan peliä. Ruuan jälkeen kaksinpeliä, pelin jälkeen “jälkiruokapiirakan” lämmittelyä.. loppuillasta sitä voikin lukaista tuoreimmat slashdotit ja hackadayn tabletilla sängystä käsin, kultsi kainalossa 😀

6. Millä maantieteellisellä alueella voisit käydä treffeillä mielenkiintoisen nörtin kanssa?Kaikki käy “aina Hangosta Petsamoon”. Asun työn takia syrjäisellä teollisuuspaikkakunnalla ja täältä poismuutto ei tule olemaan vaikeaa.

7. Mitä muita asioita haluaisit paljastaa elämäntilanteestasi tai itsestäsi?En ole tyytyväinen elämäntilanteeseeni, vaikka syytä olisi. On vakituinen työpaikka, mielekäs työ,palkasta jää kuukausittain säästöön(toisin kuin ikäisilläni ylivelkaantuneilla perheellisillä), aikaa jää myös nörttäilyyn kun ei ole parisuhdeongelmia eikä lapsia, terveyskin on kunnossa vaikka ikää on kohta jo 30v.  Tätä voisi verrata siihen että olen katkerasti kateellinen 1890-luvun lopun nörttimiehille, jolloin naisia sai helposti teslamuuntajalla… mutta silti en osaa olla tyytyväinen 2010-luvun hyvinvoinnista.

Minua on verrattu Kyösti Pöystiin (pasila), MacGyveriin, Dr Strangeloveen ja Mr Beaniin.  Mitä tämä vois kertoa persoonastani? Minä en tiedä, otatko sinä selvää?

 

26-vuotias hienopartainen nörttimies etsii 18-30-vuotiasta nörttityttöä, yhteydenotot peglegnerd(a)engineer.com

Mo,

Olen NULL, 26-vuotias nörttimies. Valitsin yhdyssanan jälkimmäiseksi osaksi sanan mies, koska minulla on hieno parta. Nörttiys ilmenee minussa intohimona pelata, halukkuutena koodata, kiinnostuksena tieteeseen ja uuteen PC-rautaan, nokkelan puujalkaisena ja välillä absurdinakin huumorina sekä konstikkaan (proge)metallin kuunteluna. Hoidan edellä mainittuja puutteita mm. Natural Selection 2:n pelaamisella, satunnaisella koodaamisella ja Dream Theaterin kuuntelulla sekä oman musiikin säveltämisellä. Minussa on myös nörttiyden ilmentymiä, joihin ei maalliset keinot tepsi kuten ujous ja Doom-pelisarjan kahden ensimmäisen osan huijauskoodien muistaminen ulkoa. Nörttiys merkitsee minulle olemista omana itsenäni ja kuulumista ihmisryhmään, joka (toivon mukaan) ymmärtää maailmaa paremmin kuin “tavalliset ihmiset”.

Haen nörttityttöä ja olkoon se kuuluisa ikähaitari 18–30v. Nuorempikin käy, mutta… Ominaisuuksissa arvostan huumorintajua (jos suupielesi nousivat edes hieman ylöspäin edellisen virkkeen jäljiltä, hyvältä näyttää!), älykkyyttä ja kiinnostuneisuutta musiikkiin edes sen verran, että erottaa ABBA:n Lady Gagasta. Kuitenkin samansuuntainen musiikkimaku on ehdoton plussa. Arvostan myös epämaterialismia ja tupakoimattomuutta, koska en itsekään polta.

Mahdolliselta seurustelusuhteelta toivon loppujen lopuksi yhdessäoloa. Suhteemme voi tottakai alkaa näin Internet-aikana virtuaalimaailmassa ja siellä vietetyn ajan pituus riippuu ainakin asuinkuntiemme fyysisestä välimatkasta. Pitkäkään välimatka ei siis sinällään ole este vaan hidaste. Jos käy niin onnellisesti, että asumme samalla paikkakunnalla, voimme tavata reaalimaailmassa hyvinkin pian. Ensitapaamisemme voisi olla vaikka kofeiini- tai alkoholipitoisten juomien äärellä. Sen sijaan romanttisimpiin nörttitreffeihin voisi kuulua vaikkapa muutaman 8- tai 9-palloerän pelaaminen ja laadukkaan ruoan sekä oluen nauttimisen ennen suuntaamista elokuvateatteriin katsomaan ennaltakäsin puhki hypetettyä fantasiaspektaakkelia. Olen tietysti avoin ehdotuksille.

Meidän mahdollinen tuleva arkemme voisi olla esimerkiksi ruoanlaittoa yhdessä tai ennenkatsomattomien (klassikko)elokuvien katsomista. Minulla on nimittäin aika suuri aukko sivistyksessä elokuvien kohdalla. Jos minä saan päättää, brittikomediasarjoja ainakin katsoisimme, koska ne sattuvat olemaan yksi suurista intohimoistani. Ulkoilua myös harrastaisimme, vaikka ulkona usein onkin brightness liian isolla, ainakin näin keväisin ja kesäisin. Olen toki avoinna kaikenlaiselle uudelle nörtteilylle.

Rupatellaan enemmän, kun luettuasi tämän haet kupin teetä, istahdat takaisin tuoliin, asetat 10-sormijärjestelmän hallitsevat kauniit kätesi näppäimistölle ja otat rohkeasti yhteyttä.

Odottamaan jäävät: PegLegNerd