Nörttitytöt

Tämä postaus on osa Nörttitytöt Hei Pojat -projektia

Nörttimiehet hakevat nörttinaisia Tampereen seudulla

36-vuotias nörttimies kirjoittaa tuntemattomalle nörttineidolle, yhteydenotot bielobog6(at)gmail.com.

Tuntemattomalle nörttineidolle

Hei. Olen vanhan koulukunnan 36-vuotias nörttimies. Nörtteilyn opin leikkimällä tietokoneella ja kuluttamalla liikaa aikaa kellarissa roolipelien parissa kymmenvuotiaasta lähtien. Asiat ovat muuttuneet sen verran, että nyt tienaan omassa pienessä yrityksessäni (olen osakas) sillä tietokoneella leikkimisellä ja roolipelit ovat nousseet katutasoon. Siinä sivussa ratkon Project Eulerin matemaattisia ongelmia ja kirjoittelen spefi-novelleja örkkien arjesta tai tekoälyllä varustetusta hissistä kriisitilanteessa.

Olen kiinnostunut naisista. Iällä ei niin väliä. Yli kymmenen vuoden ikäero on varmaan ongelmallinen, mutta kokemuksesta tiedän, että nörttien parista löytyy ikään katsomatta mielenkiintoisia ihmisiä. Olen avoin ajatukselle vakavasta suhteesta. Jos päädyn viettämään jonkun kanssa elämäni onnellisena loppuun asti, niin hyvä juttu, mutta en varsinaisesti etsi sitä. Mieluummin löydän seurustelukumppaneita, jotka voin muistaa suhteen mahdollisesti päätyttyä lämmöllä ja hymyillen, kun mieleen juolahtaa jokin yhteinen juttu.

Eniten arvostan seurustelukumppanissa sitä, että hän osaa näyttää minulle juttuja, joita en vielä tunne. Olen saavuttanut elokuvien, musiikin, lauta- ja roolipelien sekä joidenkin tieteiden suhteen sellaisen tason, että tiedän jo mitä en tiedä, mutta maailmassa on paljon opittavaa. Nörtin pitää olla utelias. Kaksi uteliasta nörttiä voivat laajentaa toistensa maailmaa kauniilla tavoilla, sopivaa harkintaa noudattaen myös makuuhuoneen puolella.

Hyvät treffit eivät muodostu pelkästään suunnittelusta, vaan hyvät niistä tekevät se, jos ne lähtevät elämään omaa elämäänsä jostain sopivasta pisteestä, kuten vaikka joku taidenäyttely tai teatteri. Siitä sitten voi katsoa, että päätyykö sitä improvisoimaan dialogia johonkin huonoon toimintaelokuvaan vai ihmettelemään jokilaivareissun jälkeen Hämeenlinnaa.

Olen elämässäni vaiheessa, jossa resurssit riittävät mukavaan elämään ja harrastuksiin. Olen palailemassa matkustamisen pariin joidenkin vuosien tauon jälkeen. Aion hiljalleen tutustua renessanssiaikaiseen Eurooppaan. Viime vuonna kävin Bruggessa, Belgiassa, josta renessanssi tavallaan lähti. Tämän vuoden kohde on vielä auki. Ehkä Mantua Italiassa tai Sagres Point Portugalissa.

Arki koostuu aika pitkälti työstä ja pelailusta kavereiden kanssa. Pari kertaa viikossa lojun antaumuksella sohvalla ja katson elokuvia tai draamasarjoja. Kokkailen myös mielelläni, ainakin viikonloppuisin, mutta repertuaarini on vielä melko suppea.

Asun Tampereella ja olen sieltä tarvittaessa valmis matkustamaan melko laajallekin alueelle. Autoa en omista (enkä suunnittele hankkivani), joten julkisilla olisi hyvä päästä perille.

 

31-vuotias kirjallisuusmies hakee fiksua naista kumppaniksi, yhteydenotot  sokrates81(a)suomi24.fi

Etsin fiksua, keskustelutaitoista ja avarakatseista nuorta naista kumppaniksi. Olen yliopistossa opiskeleva 31-vuotias mies. Luonteeltani olen rauhallinen, kärsivällinen ja pohdiskeleva. En ole bilettäjätyyppiä. En polta, juon joskus lasillisen tai kaksi viiniä  ystävien seurassa. Pidän kokkailusta ja leipomisesta. Useimmiten kokkailen perusruokia, joskus innostun kulinaristisiin kokeiluihin.

Olen kiinnostunut kirjallisuudesta, (mm. filosofiasta, klassikoista, fantasiasta ja scifistä), teatterista, tanssimisesta ja taidenäyttelyistä. Viihdyn hyvin yksin, mutta arvostan myös kiinnostavia keskusteluja. En ole ulkonäkökeskeinen.

Huumorintajuani kuvaavia sanoja ovat ironia, parodia ja sarkasmi. Lasten hankinta ei kuulu suunnitelmiini.

Arvostan naisessa ajatuksia, luotettavuutta, hellyyttä, yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja huumorintajun sekä arvojen samansuuntaisuutta. Toivottavasti asut Pirkanmaalla.

Treffeillä voisimme esim. keskustella järven rannalla tapahtuvan iltakävelyn aikana, tanssia kahdestaan tangoa, laittaa ruokaa yhdessä tai viettää elokuvailtaa kahdestaan.

Arjessa tärkeintä on molemminpuolinen kunnioitus ja rehellisyys. Yhteinen ajanvietto esim. kulttuuritapahtumissa tai kotona asioista keskustellen. Näiden lisäksi molemmilla pitää olla sopivasti omaa aikaa.

T. Sokrates

 

Nörttimiehet hakevat nörttinaisia Satakunnassa

32-vuotias nörttipoika etsii nörttityttöystävää, yhteydenotot coolimous(a)gmail.com

Heipä hei sinä tuleva nörttityttöystäväni,

En o ikin kuvitellu, et voisi löytää näinki samal aallopituudel oleva flika, joka siis kulkee omii polkujaa, ajattelee paljo, tykkää scifist ja pelaa roolipelei. Vautsi, siin vast aika moine yhristelmä!

Oota innol, ku saa tutustuu sinnuu paremmi.

Mä oo ite 32-v. nörttipoika ja asustele satakunnas. Elätä itteni lisäks oma firma avul kaht alle kouluikäst muksuu, jokka o hee äiti kans yhteishuoltajuures.

Oon aina ollu nörtti ja sen o kullonki ympäril olevat immeiset tehnee varsi selväks.

Oon oma tiä kulkija ja mones asias itte-oppinu. Ei kai tätä se nörttiys sitte loppuviimeks tarkotakki? Oma mielikuvitus o rajan mitä voi saad aikaseks ja tehrä, tekniikka aukee ku taikaiskust, ouroist asioist otetaa selvää jos niit ei muute tiä ja uskalletaa yrittää vaik iha varma ei aina mite joku asia toimii. Nii ja sit on viä tää mystine puoli, mist mä ainaski niin kovi paljo tykkää.

Mä oo hyvy rauhalline kaveri. En oo ilkee ja tykkään ajatel, et kaikki ihmiset o loppuje lopuks hyvii eikä pahatahtosii. Sellane sinisilmäne satakuntalaine…

Ei kai kaikki immeiset ny hyvii oo, mut sellane ennakko-orotus mul uusis immeisist o.

Seurustelu tarkottaa mul yhres olemist ja hengaamist. Sellast elämä jakamist. Se onnistuu varmaa parhaite sellaste ihmiste kans jol o tää kummalline tapa ajatel. Sitte yhres voi tehr kaikkee kivaa…mitä ny päähätulee. Mu mielest maailma parhaat rehvit o esimerkiks sellaset mis käyrää kahrestaa koluumas joku Puuhamaa kokone pelihalli ja täytetää vaik pari ristikkoo patteri-lasi ääres. Ei kai sitä ilma ruokaakaa pärjää, jote joku italialaine pitsa vois ol hyvä irea kans.

Ei kai niit leffoikaa tartte vierastaa jos sieäl o joku hyvä oikeesti menos. Eks toi uus trekki oo just ny koht tääl? Se pitää ny muutenki kattoo josai vaihees. Miks ei sit vaik sun kans. 😉

Arki o joka tapaukses kurjaa. Sen kestää varmaa kuiteski paremmi ku o joku jonka kans sen jakaa. Siit mä tykkäisi tosi paljo. Voitas iltasi pelat vaik Catanii tai vaik MTG:t jos vaa kortit o viä josai. En oo sitäkä pelannu nii kauhee pitkää aikaa.

Mut loppuje lopuks, tääl olis tosiaa tällane, joka nii mielellää jakas kaike sun kans jos vaa tykkäät. Eli empä mää ny sit hirveesti muut osaa kertoo. Laita ihmees vastaus tähä “ei nii kauhee puhtaal murteel” kirjotettuu viästii ni katellaa mihi siit päästää.

Palailemisii,
Coolimous

Miesnörtit etsivät naisnörttejä Päijät-Hämeessä

25-vuotias miesnörtti etsii suunnilleen samanikäistä naispuolista henkilöä ystäväksi ja pelikaveriksi, yhteydenotot icmou8(at)gmail.com

Hei Nörttitytöt! Täällää kirjoittelee Päijät-Hämeläinen 25-vuotias töissä käyvä mies. En ole vielä löytänyt virtuaalimaailmasta tai tästä toisesta seuraa pelihetkien ja illan istujaisten iloksi.

Viimeisen parin vuoden aikana pelaamista on tullut vähennettyä, mutta TV-sarjojen ja elokuvien seuraamista tulee vielä harrastettua. Itse olen pääosin PC-henkilö, konsolilla tulee enimmäkseen vain hoilailtua SingStaria hyvässä kaveriporukassa. Sarjoja katson laidasta laitaan, sama pätee elokuvissa.

Töissä olen arkisin ja viikonloput vapaalla, joten niinä viikonloppuina kun en ole töiden uuvuttama tai kelin masentamana, koitan vähän harrastaa pienimuotoista liikuntaa esimerkiksi kävely- tai pyöräilylenkein, frisbeegolfia tulee myös heiteltyä.

Etsin mukavaa, suurinpiirtein samanikäistä naispuolista henkilöä ystäväksi Päijät-Hämeen alueelta, jonka kanssa voisi välillä irtautua arjen normeista ja uppoutua täysin pelien omaan maailmaan. Hakusessa olisi mielellään tupakoimaton versio, mutta ei se mikään ylitsepääsemätön ohjelmointivirhe suinkaan ole.

Romanttisille nörttitreffeille viesin juuri sinut johonkin mukavaan paikkaan syömään, jossa taustalla soisi Game of Thronesin tunnus soitettuna viuluilla. Täydellistä siitä tekisi se, että minun ei tarvitsisi miettiä minkä niistä viidestä eri haarukasta tai veitsestä otan kätöseeni, vaan voisin keskittyä sinun viihdyttämiseen ja siinä sivussa nauttia hyvästä ruuasta.

Normaaliin arkeen kuuluisi töiden jälkeen ruuoan laitto, puolin sun toisin, en suinkaan ole mikään sovinistisika asenteella “Nainen kuuluu keittiöön”, tykkään itse sotkea astioita ja olla myös apuna ruokaa tehdessä, oma ruoka maistuu aina paremmalta ;). Illalla nautiskelisimme toistemme seurasta ja käpertyisit kainalooni televisiota katsellessa.