Nörttitytöt

Hauskaa Vappua kaikille Nörttityttöjen lukijoille!

Julkaisemme vapun kunniaksi Nörttitytöt Hei Pojat -seuranhakukampanjaan saapuneet seuranhakuilmoitukset. Vappuheilaa tästä ei nyt ehkä enää ehdi saada, mutta jos uskot suomalaiseen vanhaan sananlaskuun, jonka mukaan kesähellu on parempi löytää Helluntaihin mennessä, niin tässäpä olisi mistä valita!

Ilmoituksia saapui nimittäin yhteensä hurjat noin 70 (menin jossain kohti sekaisin laskuissa, sähköposteja oli tullut 80, mutta muutamat olivat mailanneet useampaan kertaan ja yksi roskapostikin mahtui mukaan). On tässä läpikäymisessä kuulkaas ollut yhdelle nörttitytölle vähän vappupuhdetta…

Ilmoituksien valtavan määrän vuoksi päätin jaoitella ne kategorioihin sukupuolen ja maantieteellisen alueen perusteella. Tehtävä osoittautui tosin haastavaksi, sillä kaikki kirjoittajat eivät määritelleet kovinkaan tarkasti, millä maantieteellisellä alueella rakkautta etsivät. Päin vastoin monet erikseen totesivat olevansa valmiita matkustamaan rakkauden perässä kauemmaksikin. Kannattaa siis ehdottomasti tsekata oman maantieteellisen kategoriansa lisäksi ne muutkin. Jotkut ilmoitukset ovat myös päällekkäin useammassa kategoriassa. Lisäksi jouduin luomaan kategorian niille, jotka hakevat rakkautta tuntemattomalla maantieteellisellä alueella.

Aika yllättäen kaikki kirjoittajat eivät myöskään ilmaisseet omaa sukupuoltaan ilmoituksissa kovinkaan selkeästi. Huomasin omasta biseksuaalisuudestani huolimatta olevani sitä mieltä, että sukupuolella on seuranhaussa jotain väliä, joten olen ryhmitellyt kaikki seuranhakijat jomman kumman sukupuolen edustajiksi vaikka sitten rivienvälien perusteella. Mikäli joku on tullut laatikoiduksi vääriin tai ehdottomasti haluaa laatikointia välttää, ottakaa minuun tai pääkirjoittajiin pikimmiten yhteyttä niin korjaan tilanteen.

Seuranhakutekstejä ei ole editoitu lukuunottamatta sitä, että lisäsin tekstiin luettavuuden vuoksi summaavia väliotsikoita. Lihavoidut pätkät ovat siis omia “tiivistelmiäni”, toivottavasti niistä ei kukaan ota nokkiinsa. Kopioitaessa tekstiä lähteestä toiseen menivät rivitykset myös jossain kohti vähän sekaisin. Olen koittanut korjata tilanteen, jos jossain kohti ilmenee fiboja, ilmoitelkaa niistäkin.

Lopuksi todettakoon, että päätin hyvin poikkeuksellisesti jättää nämä postaukset kokonaan kuvittamatta. Pyysin alkuperäisessä postauksessa kirjoittajia liittämään mukaan kuvitusta, mutta vain pari kirjoittajaa oli niin tehnyt. Yhtenäisyyden vuoksi (ja kieltämättä osittain omia vaivojani säästääkseni) päätin lopulta jättää kuvitukset kokonaan pois. Pahoittelen turhaa vaivannäköä niiden osalta, jotka olivat kuvitusta mukaan pistäneet.

Eipä sitten muuta kuin itse asiaan! Tässä yhteenveto kaikista ilmoituskoosteista. Muistakaa tosiaan, että muidenkin kuin omimman alueen kategorioita kannattaa vilkaista, sillä monet rakkauden kaipuiset nörtit tuntuvat olevan valmiita matkustamaan rakkauden perässä.

Aloittakaamme hyvien tapojen mukaan naisväestä:

Nörttinaiset etsivät rakkautta pääkaupunkiseudulla:
https://geekgirls.fi/wp/?p=4353

Nörttinaiset etsivät rakkautta Pirkanmaalla:
https://geekgirls.fi/wp/?p=4393

Nörttinaiset etsivät rakkautta muualla Suomessa,
eli Turusta, Keski- ja Itä-Suomesta sekä Pohjanmaalta: 

https://geekgirls.fi/wp/?p=4397

Nörttinaiset etsivät rakkautta
tuntemattomalla maantieteellisellä alueella:
https://geekgirls.fi/wp/?p=4391


Sitten onkin aika siirtyä miesnörtteihin:

Pääkaupunkiseudulla rakkaudenkaipuisia nörttimiehiä oli niin paljon, että jaoin heidät kahteen satsiin (ehkä olisi pitänyt jakaa kolmeenkin, koittakaa jaksaa lukea.)

Nörttimiehet etsivät rakkautta pääkaupunkiseudulla 1:
https://geekgirls.fi/wp/?p=4351

Nörttimiehet etsivät rakkautta pääkaupunkiseudulla 2:
https://geekgirls.fi/wp/?p=4355

Nörttimiehet etsivät rakkautta Turun seudulla:
https://geekgirls.fi/wp/?p=4378

Nörttimiehet etsivät rakkautta
Pirkanmaalla, Päijät-Hämeessä ja Satakunnassa:
https://geekgirls.fi/wp/?p=4366

Nörttimiehet hakevat rakkautta Keski- ja Itä-Suomessa:
https://geekgirls.fi/wp/?p=4361

Nörttimiehet etsivät rakkautta Pohjanmaalla ja Lapissa:
https://geekgirls.fi/wp/?p=4382

Nörttimiehet etsivät rakkautta
määrittelemättömällä maantieteellisellä alueella:

https://geekgirls.fi/wp/?p=4385

Lopuksi Nörttitytöt haluaa esittää tarpeellisen varoituksen: Uudet nettituttavuudet kannattaa aina tavata ensimmäistä kertaa julkisella paikalla. Valitettavasti Nörttitytöt eivät voi taata, että kaikki seuranhakuilmoituksensa jättäneet todella ovat sitä, mitä väittävät.

Älkää silti peljästykö, vaan ryhtykää innokkaasti tutustumaan toisiinne! Nörttitytöt toivottaa kaikille onnea ja menestystä seuranhaussa. Mikäli vuosisadan rakkaustarinoita syntyy, ilmoitelkaahan niistä toki meillekin päin vaikkapa osoitteeseen toimitus(at)geekgirls.fi!