Nörttitytöt

– eli pariutumista nörttien tyyliin

Aina Nörttitytöt-blogin perustamisesta lähtien niin mies- kuin naislukijamme ovat säännöllisin väliajoin toivoneet, että Nörttitytöt järjestäisi nörteille jonkinlaista pariutumista edistävää toimintaa. Samaa on toivottu niin naisnörttien paikallisryhmiltä kuin viimemmäksi vasta perustetulta Nörttitytöt ry:ltä.

Copyright licensed by
Creative Commons

Monet nörtit kokevat ilmeisesti pariutumisen vaikeaksi – ehkä koska nörtit ovat eksentrisiä ja usein enemmän tai vähemmän introventteja. Virtuaalinen kohtaaminen sopii varmaankin ajatuksena useimmille nörteille hyvin, mutta elämänsä nörtin metsästäminen perinteisiltä deittifoorumeilta voi turhauttaa.

Nyt Nörttitytöt tarjoaa kaikille rakkauden janoisille nörteille ainutlaatuisen tilaisuuden etsiä kaltaistaan seuraa – Nörttityttöjen kautta! Nörttitytöt-blogissa vieraili maaliskuussa 2013 yli 8000 uniikkia kävijää – ehkä sinun tuleva nörttirakkaasi oli yksi heistä!

Julkaisemme vappuna 1.5. nörttinaisten ja -miesten anonyymeja seuranhakuilmoituksia. Oman hakemuksensa voi jättää osoitteeseen sinkut@geekgirls.fi lauantaihin 27.4. klo 11 mennessä.

Mikäli haluat antautua nörttiamorien rakkausnuolisateeseen, seuraa ohjeita:

KIRJOITA KIRJE TULEVALLE NÖRTTIRAKKAALLESI

Osallistuaksesi sinun on luotava oma anonyymisähköpostiosoite (onnistuu kätevästi esim. Gmaililla), johon vastaanotat mahdolliset vastauslähetykset. Osoite julkaistaan ilmoituksesi lopussa. Suosittelemme persoonallista sähköpostiosoitetta, joka kertoo jotakin sinusta. Mikäli haluat säilyä anonyyminä myös Nörttityttöjen suuntaan, voit lähettää ilmoituksesi tarkoitusta varten luomastasi anonyymistä osoitteesta.

Ideana on kirjoittaa lyhyt “rakkauskirje” vielä tuntemattomalle tulevalle nörttiystävällesi. Tekstin suosituspituus on noin 2500-3500 merkkiä. Pyri vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

1. Millainen nörtti olet? Mitkä ovat nörteimpiä harrastuksiasi, entä luonteenpiirteitäsi? Mitä nörttiys sinulle merkitsee? Suosittelemme, että kerrot myös sukupuolesi ja ikäsi.

2. Millaista nörttiä haet? Mitä nörttiominaisuuksia arvostat muissa? Mitä nörttiaktiviteetteja toivoisit voivasi jakaa elämäsi nörtin kanssa? Suosittelemme, että määrittelet myös minkä ikäistä ja sukupuolista nörttiä preferoisit seurustelukumppanina.

3. Mitä toivoisit seurustelusuhteelta nyt? Sopisiko sinulle parhaimmin ihan vaan virtuaalideittailu, muu kevyt ja kaverihenkinen tapailusuhde tai ihan vaan puhdas seksisuhde – vai haaveiletko eläväsi onnellisena elämäsi loppuun saakka kuin juuri sinulle luodun nörttipuolison kanssa?

4. Millaiset olisivat romanttisimmat nörttitreffit, jotka voit kuvitella? Mitä siellä tehtäisiin, missä se tapahtuisi, mikä siitä tekisi täydellistä?

5. Millaisesta arjesta fantasioit? Mitä haluaisit tehdä tulevan nörttiystäväsi kanssa illalla sohvalla pitkän ja raskaan päivän päätteeksi? Millaisia haaveilisit ihan tavallisten päivien olevan, jos löytäisit rinnallesi elämäsi nörtin?

6. Millä maantieteellisellä alueella voisit käydä treffeillä mielenkiintoisen nörtin kanssa?

7. Mitä muita asioita haluaisit paljastaa elämäntilanteestasi tai itsestäsi?

(Tekijänoikeus rauennut.)

Keksi vielä itsellesi nimimerkki, jolla allekirjoitat kirjeesi. Voit myös liittää mukaan jotain mielenkiinnon kohdettasi tai sinua itseäsi tavalla tai toisella kuvaavan kuvan. Sinulla on oltava kuvaan tekijänoikeus. Kuva ei ole välttämätön.

Pyri kirjoittamaan niin hauskasti ja mielenkiintoisesti kuin osaat. Tärkeintä on kuitenkin, että teksti heijastaa omaa persoonaasi ja sinulle luontaista ilmaisutapaa.

Nörttitytöt ei julkaise (edes söpöysfiltterillä suodatettuna) ilmoituksia, joissa esiintyy kiroilua, uhkailua tai muuta asiatonta kielenkäyttöä. Ilmoitukset julkaistaan editoimattomina eli emme korjaa kirjoitus- tai kielioppivirheitäsi.

Suosittelemme osallistujia lukemaan omaa anonyymiä vastaanottajaosoitettaan ainakin kuukauden ajan sen jälkeen, kun ilmoitus on julkaistu Nörttitytöissä. Onnea onnen tavoitteluun!

 

PS. Postauksen erikoinen nimi viittaa Google-hakuun “nörttitytöt hei pojat”, jonka perusteella joku on löytänyt tiensä blogiimme maaliskuun aikana.