Nörttitytöt

Nörttitytöt ylpeänä esittää: Nörttitytön Opas Piireihin, uutuuskirja ZombiePressiltä.

Nörttitytöiltä on jo pitkään toivottu omaa kirjaa ja nyt voimme vihdoinkin kertoa sen julkaisun saapuneen! Koska nörttiys ja erityisesti nörttityttöys on niin muodikasta, halusimme tarjota käytännön oppaan siitä, miten päästä kunnolliseksi nörttitytöksi.

Terminologia

Nörttiyteen liittyy paljon erilaisia erikoistermejä ja jokaisen kunnon nörttitytön pitää osata erottaa toisistaan TOS ja BSG kuin myös monia muita termejä. Tämän takia ensimmäinen kolmannes kirjasta on omistettu nörteille olennaisen sanavaraston rakentamiseen ja olemassaolevan sanavaraston laajentamiseen. Tämän kirjan avulla puhut pian sujuvaa nörttiä!

Vinkkejä ulkoasuun

Koska ulkonäkö on yksi merkittävimmistä nörttitytön mittapuista, on tärkeää löytää itselleen sopiva nörtti-ulkoasu. Oman nörttilookin löytämiselle ja rakentamiselle onkin omistettu yksi kolmannes tästä kirjasta. Käsittelemme laajasti niin fandom svagia kuin hyväksyttäviä meikkejä ja muita asusteita. Kirjamme kattaa laajan valikoiman eri nörtti-identiteettejä, joista omimpien valitsemiseen on kirjoitettu:

Nörttiyden monet kasvot

Kuten Nörttitytöt-blogista on helposti havaittavissa, nörttejä on jokaiseen lähtöön: musiikkinörteistä tietokonenörtteihin ja kaikkea siltä väliltä. Tämä liittyy tottakai oleellisesti ulkoasun valintaan ja käsittelemmekin laajasti myös muita kuin hipstereille tyypillistä rillit-ja-Atari-paita-lookkia.

Huomio

Kaikkihan toki tietävät, että huomion kerääminen on nörttitytön tärkein tehtävä. Näin ollen tottakai Nörttitytön Opas Piireihin käsittelee tätä aihetta monilta eri kannoilta; miten huomiota saadaan, miten se pidetään, mitä kaikkea sillä voikaan saada aikaan. Tutuin versio tästä on tottakai peleissä tapahtuva oman tyttöytensä jakaminen, jolla saa varmasti osakseen erityistä huomiota, mutta tämän yleisesti tunnetun strategian lisäksi neuvomme useita muita toimivaksi todettuja toimintatapoja huomion saavuttamiseen ja hallinnointiin.

Jos kiinnostuit, Nörttitytön Opas Piireihin julkaistaan syksyllä!

Hipsternörä

Hipsternörä

Ps. Hyvää Aprillipäivää!