Kommentointi

paakirjoitukset_thumb2 kopio tvleffa_thumb2 kopio tiede_thumb2 kopio kirjat_thumb2 kopio
larprpg_thumb2 kopio norttiysjatyttoys_thumb2 kopio pelit_thumb2 kopio muut_thumb2 kopio


Kuka tahansa saa kommentoida Nörttitytöissä julkaistuja kirjoituksia ja meitä kiinnostaa kuulla teidän mielipiteenne! Huomaathan kuitenkin, että kaikki ei-kirjoittajien kommentit tarkastetaan ennen julkaisua ja vaikka pyrimme tarkistamaan kommentit useita kertoja päivässä, joskus viesti saattaa viettää pidemmän aikaa tarkistusjonossa.

Pidäthän kommenttisi asiallisena ja toisia kirjoittajia ja mielipiteitä kunnioittavina.

Kaikki epäasialliset viestit kirosanoineen, haistatteluineen ja vihapuheineen laitetaan ns. söpöfiltterin läpi, jonka jälkeen ne julkaistaan. Söpöfiltteriä käytetään myös asiattomiin nimimerkkeihin. Söpöfiltteröidyt viestit merkitään “[Viestiä on muokattu. T: Nörttitytöt]” merkillä.
Mikä on söpöfiltteri? Esimerkki: “[haistattelua]” -> “Minä rakastan koiranpentuja. <3 ”
Jos sinulla on ongelmia söpöfiltterin kanssa, pidä viestisi asiallisina, niin et koskaan joudu sitä kokemaan.

Jos joku toistuvasti ja suurissa määrin trollaa tai lähettää epäasiallisia kommentteja Nörttityttöihin, saatamme tehdä päätöksen, ettei hänen viestejään päästetä läpi.

Spämmiviestejä ja muita käsiteltävään asiaan liittymättömiä mainosviestejä ei julkaista. Jos haluat mainostaa Nörttitytöissä, ota yhteyttä toimitukseen.

Huomaathan, että viestejä käy läpi useampi henkilö ja joskus meillekin tapahtuu virhearviointeja. Jos huomaat viestin, joka sisältää asiatonta kieltä, otathan meihin yhteyttä niin korjaamme asian jos siihen on tarvetta.

Kaikissa kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä toimitukseen osoitteessa toimitus(a)geekgirls.fi.