Nörttitytöt

Lisätietoja

Yhteystiedot:

email: toimitus(a)geekgirls.fi

Nörttitytöt:

Mikä ihmeen Nörttityttöblogi?

Mitä kaikkea nörttiys ja tyttöys voi olla? Keitä ovat nörttitytöt ja -naiset, sekä mikä heitä kiinnostaa? Sitä pohditaan Nörttityttöblogissa joka maanantai ja torstai. (Joskus myös muulloin.)

Kirjoittajina toimii vuorotellen kirjava joukko erilaisia nörttejä, jotka kertovat harrastuksistaan ja ammateistaan, kirjoittavat asiatekstejä, arvosteluja ja tapahtumaraportteja sekä paljon muuta.

Haluatko kirjoittajaksi?

Nörttityttöblogin kirjoittajaksi pääsee lähettämällä sähköpostia toimitus(a)geekgirls.fi-osoitteeseen. Kerro kuka olet ja mistä aiheista haluaisit kirjoittaa. Nörttityttö-blogin kirjoittajille on oma ryhmä Facebookissa, josta löytyy myös blogin julkaisuaikataulu. Listasta voi varata oman kirjoitusvuoron editoimalla dokumenttia ja lisäämällä itsensä listan jatkoksi. Kirjoitusvuoron lähestyessä kategorian päätoimittaja ottaa kirjoittajaan yhteyttä.

Kategoriat ovat:

  • TV & Elokuvat
  • Tiede & teknologia
  • Kirjat & sarjakuvat
  • Larp & Rpg
  • Nörttiys & tyttöys
  • Muut pelit
  • Muut aiheet

Mikäli et ole Facebookissa, voit liittyä kirjoittajiemme joukkoon myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus(a)geekgirls.fi. Muista mainita viestissäsi jos et ole Facebookissa.

Hyväksymme kirjoittajiksi kaikki jotka haluavat kertoa nörttiydestä ja tyttöydestä tekstin, sarjakuvien, videoiden, valokuvien tai muiden tuotosten kautta. Sukupuolellasi tai iälläsi ei ole väliä!

Nörttityttöblogiin voi kirjoittaa joko kertaluontoisena vierailijana tai säännöllisemmin ehtimisen ja mielenkiinnon mukaan.

Päätoimittajat

Nörttityttöblogin vapaaehtoisina ja palkattomina päätoimittajina ja yhteisömanagereina toimivat Vehka Kurjenmiekka, Ida-Maria Martti, Emilia Uusitalo, Tuuli Veteläinen, Katinka Sarjanoja, Tanja Koivula, Nita Mäenpää, Jenni Hatakka, Riikka Riihiniitty ja Ella Luoma. He vastaavat Nörttityttöjen sähköpostiin, keskustelevat kirjoittajien kanssa aiheista, editoivat ja kommentoivat tarvittaessa kirjoittajien tekstejä kirjoitusprosessin aikana sekä päivittävät sivustoa yhdessä kirjoittajien kanssa. Päätoimittajat vastaavat Nörttityttöjen viestinnästä.

Päätoimittajat tavoittaa sähköpostiosoitteesta toimitus(a)geekgirls.fi.