Perinteinen Nörttityttöjen vuodenvaihtumispostaus, eli lupaukset, suunnitelmat ja tavoitteet on jälleen täällä!

Viime vuonna lupailtiin neuleohjeen kirjoittamista, larppaamisen kokeilua, opiskeluihin keskittymistä ja sitä, että ei syödä enää homeista ruokaa. Tänä vuonna kantavana teemana tuntuu olevan oman hyvinvoinnin lisääminen, mikä ei ole ollenkaan huono tavoite. Toki Nörttitytöt tavoilleen uskollisina lupaavat jälleen kerran lukea vielä vähän enemmän.

Vuoden ensimmäisten päivien valoa Iso-Syötteen huipulta kuvattuna.

 

“Lupaan pitää itsestäni parempaa huolta. Minulla on taipumus tehdä töissä ja kotona niin paljon asioita, että unohdan oman itseni. Olen loppuvuodesta 2018 ajanut itseni niin lähelle burn outia, että kaikki varoitusmerkit ovat ilmassa. Nyt lupaan pysähtyä, laittaa happinaamarin ensin itselleni. Löysin viime syksynä hyvän terapeutin ja sain Kelan tuen. Lisäksi omasta itsestäni huolehtimiseen vuonna 2019 kuuluu säännöllinen liikunta ja riittävästi lomaa ja vapaailtoja töistä.”

“Lupaan pyytää ainakin kuutta eri tyyppiä treffeille vuoden aikana. Jos päädyn seurustelemaan, niin kaksi kuukautta seurustelua vähentää aina yhden tuosta lukumäärästä. Wish me luck.”

“Lupaan opetella käyttämään aikani paremmin, ja etenkin kiinnittämään huomiota nukkumiseen. Lisäksi lupaan lukea enemmän, ja notkua läppärillä vähemmän. Lupaan myös käydä kokeilemassa ainakin yhtä uutta urheilulajia – jenkkifutis kiinnostaisi kovasti!”

“Ei ehkä lupaus, mutta tavoite! Otan vuoden 2019 tavoitteeksi lukea mahdollisimman monta oman kirjahyllyni kirjaa.”

“Lupaan pitää enemmän yhteyttä ihmisiin. En odota, että minua pyydetään jonnekin, vaan yritän itse tehdä enemmän aloitteita tavata ystäviä ja perheenjäseniä.”

“Lupaan hillitä hiukan ulkona syömistä. Ei siksi, että ravintolassa käymisessä olisi mitään vikaa – mutta opiskelijabudjetti paukkuu ja pahasti tämänhetkisellä tahdilla! Haluan myös panostaa ruoanlaittoon kotona ja opetella uusia reseptejä.”

 

Näiden lupausten, suunnitelmien ja tavoitteiden myötä vielä kerran: erittäin hyvää, loistokasta ja upeaa uutta vuotta!