17078620_10155132967986473_233740068_n

Tämä postaus on osa nörttityttöjen vuosittaista deittipalstaa. Lue ensin pääpostauksen ohjeet ilmoitusten lukemiseen.

Kannattaa lukea myös alkuperäiset ohjeet ilmoituksen jättämistä varten täältä. 

Tällä kertaa ilmoitukset tehtiin hakemuksen muotoon ja ilmoituksilla sai hakea sekä ystäviä että kumppania. Lue aina ensin, mitä ilmoituksen jättäneet ovat hakeneet, ennen kuin vastaat ilmoitukseen.

Ilmoituksen jättäneet saivat ilmoittaa oman sukupuolensa (nainen, mies, muu, en halua määritellä), mitä etsivät (nainen, mies, muu, mitä vaan), minkälaista seuraa (ystävää, kumppania, mitä vain) ja miltä alueelta. Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain.

 


monkballz586@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen, 17 tai vähän vanhempi
Mistä: Itä-Suomi
Ikä: 17

ESITTELY

  Olen rento ja vähän laiska teini, joka on osa internetkulttuuria ja joka on jollain tavalla taiteellinen. Olen myös vähän ujo, mutta minusta tulee puheliaampi kun olen ystävysten seurassa. Käyn aika ajoin coneissa ja haluaisin valmistaa itselleni muhkean cossin. Saatan myös tehdä todella huonoja vitsejä.

KOULUTUS JA KOKEMUS

  Opiskelen nyt Savonlinnan Taidelukiossa toisella vuosiasteella kuvataidepuolella. Olen todella innostunut taideopinnoistani, mikä vaikeuttaa vähän muita lukio-opintojani. Aion tulevaisuudessa joko jatkaa taideopintojani tai aion opiskella psykologiksi. En ole mikään hirveän sosiaalinen persoona, enkä ole myöskään ujouteni ansiosta onnistunut löytämään itselleni seuralaista.

SUPERPOWERIT

  Olen kokenut videopelien pelaaja, jolla on kokemusta Zeldoista, LoLista, Smäshistä ja monista muista genreista. Erityisesti olen kokenut Pokemon pelaaja, mutta valitettavasti en ole Pokemon-mestari. Olen taiteellinen persoona, jolta luontuu lähes kaikki kuvataiteen toteutustavat(paitsi maalaminen ja hiilellä piirto). Street tanssia olen harrastanut yli 11 vuotta. Silti minusta uupuu tekniikkaa ja motivaatiota. Katson myös joskus animea.

MITÄ MINÄ ETSIN

 • Mukavaa ja hellää seuraa, jonka kanssa voisin keskustella ja viettää aikaa esim. pelejä pelaten
 • Seuralaista, jonka kanssa voisin luoda taidetta.
 • Jotakuta, jonka kanssa voisin väitellä animesta tai internet meemeista.
 • Jonkun, joka on valmis sitoutumaan

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • Tietotaitoisen taiteilijan
 • Huonoja vitsejä(jos niitä haluaa)
 • Auttajan cossin valmistukseen
 • Halittavan laiskiaisen
 • Seuralaisen, joka on avoin ja valmis puhumaan mistä vain

LOPPUTERVEISET

  Jos haluat tutustua minuun paremmin niin saa lähettää viestiä. Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian. Jos haluat vaikkapa tavata vain kerran vaikkapa kahvilassa niin se sopii minulle.

 

twistinylivoimaa@gmail.com

u2gRgJ0Olen: Mies
Etsin: Nainen. Viime vuosituhannella sinä eksyit tähän maailmaan.
Mistä: Itä-Suomi
Ikä: Reilu kolmekymppinen, pahasti vajaa nelikymppinen.

ESITTELY

  Olen nähnyt Tännhauserin portin ja C-säteiden kimaltelun pimeydessä samalla kun söin juustopalloja ja join pari kaljaa.

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Sanotaan, että tieto on valtaa. Näin ollen olen varmaan vallankahvassa, kun kerran lähdin opiskelemaan tietojenkäsittelytiedettä. Mikäpäs siinä, mukavaahan sitä on ykkösten ja nollien vilinää sivusta seurata. Ala tuntuu nyt täysin omalta, vaikka välillä sitä kaartelinkin kuin kissa kuumaa puuroa.

Jokainen haluaisi aina osata piirtää, niin myös minäkin, vaikka en ole tähänkään mennessä sitä kovinkaan motivoituneesti jaksanut harrastaa. Mutta media-alan opintojen myötä jotain näkemystä löytyy taitosta, käyttöliittymistä ja yleensäkin graafisista ulkoasuista ja niiden käyttöliittymistä. Kykenen jopa vektoroimaan luomistyösi hedelmän ja muodostamaan siitä peedeeäffän CMYK-väreillä, vaikka paikalliseen ilmaisjakelulehteen, vautsi vau.

Vaikka hyvin usein aurinko rakastaa heijastaa säteensä naapuritalon ikkunasta suoraan silmämunaani, jopa sälekaihtimien välistä, en ole kuitenkaan koko elämääni kellarissa viettänyt, uskomatonta mutta totta. Erään pitkän taivalluksen päätteeksi minulle jäi vastuulleni tytär, siis tuleva nörttityttö junior, kunhan vaan ehdin opettaa hänelle kaikki pahat tapani.

SUPERPOWERIT

   Ja kyllä se ohjelmointi on rattoisaa puuhaa, vaikka teenkin sitä niin vapaa-ajalla kuin töissäkin. Jotain taikaa siinä täytyy olla, kun kerran omilla loitsuillaan on mahdollista saada tanssimaan muuten niin hengettömät laitteet. En ole kuitenkaan kovinkaan kiinnostunut itse laitteista, enemmän siitä mitä niillä voi tehdä. Hankin ensimmäisen älypuhelimeni vasta viime vuonna, olosuhteiden pakosta, ja surullinen ATK-laitteistoni työpöydällä muistuttaa joka päivä enemmän ja enemmän SER-jätettä.

Tiukkojen binäärisessioiden välissä on kiva ottaa kitara käteen ja kirjoitella lauluja ympäröivästä maailmasta. Kiinnostavien artistien lista lähtee Leevi And The Leavingsistä, kulkee Burzumin kautta päätyen Blind Guardianiin, ja varmaan omissa tekeleissä kuuluu nämä kaikki vaikutteet jossain määrin. Nykyisillä ankarilla mittapuilla tarkasteltuna en varmastikaan osaa laulaa, vielä vähemmän soittaa. Mutta en anna sen häiritä, koska jos joku idea saa vasemman käteni iholta karvat pystyyn, naurahtamaan ääneen, tai edes hymyilemään, niin silloin tiedän, että se idea on pakko toteuttaa ja saattaa myös jälkipolvien kärsittäväksi.

MITÄ MINÄ ETSIN

  Etsin mukavaa naisihmistä, jonka kanssa tulee juttuun, on kivaa ja joka pelaisi kanssani Heroes of Might and Magic kolmosta, ehkä vielä joskus vanhainkodissakin Baldurs Gate kakkostakin.

MITÄ MINÄ TARJOAN

  Rauhallisen ja lämpimän sylin joka vie sinut aamuun uuteen.

LOPPUTERVEISET

  Itsekritiikin kun heittää roskakoriin niin elämä on paljon helpompaa.

Snowyness, ssenewons@gmail.com

Olen: Mies
Etsin: Nainen, 22-36v, tosin vain karkea haarukka.
Mistä: Itä-Suomi. Itse asustelen Pohjois-Savossa tällä hetkellä, mutta hiljalleen käynyt mielessä myös muutto toisaalle.
Ikä: 30v

ESITTELY

 • Nörttityttöä etsivä nörttipoika
 • Kissa vanhuksen omistaja
 • Kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittämään asioita
 • Sopivan nörttimäinen huumorintaju höystettynä sarkasmilla
 • Pidän ukkosesta ja tähtitaivaan katselusta

KOULUTUS JA KOKEMUS

   Reilu viisi vuotta sitten valmistuin ohjelmistosuunnittelijaksi ja tehnyt alan töitä siitä lähtien. Mukavaa vaihtelua ongelmanratkaisun ja perus naputtelun välillä. Tulevaisuudessa tekesi mieli laajentaa kokemusta erinlaisiin ympäristöihin ja miksi ei vaikka kokeilla peliensuunnitteluakin. Toisaalta kiinnostaa jollain tapaa käsillä tekeminen, mutta ehkä ei ihan työksi asti tällä hetkellä ainakaan.

Nörttimäisiä asoita harrastanut yli puolet elämästä. Vanhanakin toivon vielä olevani nörtti ja nauttivan mukavista ja monipuolisista nörttäilyharrastuksista. Ajatuksissa olisi laajentaa kokemusta eri nörttäily asiosita. Coneissa tai muissa vastaavissa tapahtumissa olisi mielekiintoista käydä, kuten myös vaikka kokeilla larppaustakin.

SUPERPOWERIT

   Saatan olla vähän elokuvanörtti ja katsella paljon elokuvia laidasta laitaan. Hyllyssäkin muutamia sopivassa järjestyksessä. Viime aikojen suosikeista mitä nähnyt voisi vaikka mainita Arrival, Rogue One ja Hacksaw Ridge elokuvat. Nautin suuresti myös elokuvamusiikista. Mielelläni tutustuisin sinun kanssa uusiin elokuviin ja sarjoihinkin.

Pidän myös pyöräilystä sekä luonnossa pyörimisestä kameran kanssa tai ilman. Sateisina päivinä tai muutenkin voi taas pelailla erinlaisia lautapelejä, tuleekin pidettyä lautapeli iltamia kavereiden kanssa noin kerran kuussa. Nautin myös tarinavetoisista videopeleistä, esim Mass Effect ja Dragon Age sarjat ja silloin tällöin kavereiden kanssa Overwatchia. Uusimapana harrastuksen on pianonsoiton aloittaminen viime syksynä. Mielenkiintoista soittaa itse musiikkia mitä on aikaisemmin vain kuunnellut.

Uusille harrastuksille ja kiinnostuksen kohteille olen myös avoin mikäli vaikka sinulla sattuisi olemaan ehdotuksia mitä voisimme kokeilla yhdessä.

MITÄ MINÄ ETSIN

  • Etsin sopivaa savutonta naisnörttiä pidemäksikin aikaa.
  • Keskustelukumppania mistä vain asiasta johon voidaan yhdessä uppoutua.
  • Elokuviin tai lautapeli-iltoihin seuraa.
  • Eläinrakasta tai ainakin eläimiä sietävää.

Kokonaisvaltaista listaa ei oikein pysty tekeemään, koska kaikki ihmiset ovat uniikkeja persoonia ja persoona muodostuu niin monesta eri asiasta, jotka loksahtavat yhteen muodostaen kokonaisuuden, joka on kyseinen henkilö. Joten jos ainakin nuo täyttyy ja kiinnostaa niin ota vain yhteyttä ja katsotaan kuinka meidän persoonat sattuvat sopimaan kokonaisuutena yhteen ja mihin elämä meidät mahtaa siitä viedä.

MITÄ MINÄ TARJOAN

 • Luotettavan, rennon ja avoimen seurustelu- ja keskustelukumppanin
 • Intuitiivisen ja suorapuheisen introverttinörtin, joka on kiinnostunut monista asioista. (osaan myös olla sosiaalinen, mutta tarvitsen vain aikaa palautumiseen silloin tällöin.)
 • Hyvä ja kärsivällinen kuuntelija, joka myös osaa kannustaa ja tukea.
 • En tuomitse tai kumoa asioita ja ideoita suoraan vaan enemmin tutustun niihin ennenkuin luon omat johtopäätökset.
 • Pyrin katsomaan asioita positiivisesti, sen sijaan että keskittyisin ja uppoutuisin negatiivisuuteen.

LOPPUTERVEISET

  We are all just stardust, joten jos sattui kiinnostus heräämään lukiessa niin laita viestä ja katsomaan miten kauas matka vie.