Rakas joulupukki,

toivoisin turvallista joulua ihan kaikille, mutta on heitä, joille toivon sitä erityisesti.

Sekä meillä täällä Suomessa että koko maailmassa on ihmisiä, jotka valvovat myös jouluyönä ja pitävät huolen siitä, että meillä muilla on kaikki ainakin suurin piirtein hyvin. Poliisit, palomiehet, sairaanhoitajat, hätäkeskustyöntekijät, lääkärit, ensihoitajat, rajavartijat… Lista on pitkä, suorastaan loputon. Toivoisin, että jokainen heistä saisi tehdä työnsä rauhassa, ja että edes jossain vaiheessa jouluista työvuoroa heillä olisi aikaa istua alas ja syödä rauhassa. Toivon, että jokainen heistä pääsee työvuoronsa päätteeksi kotiinsa turvallisesti.

Ihan superia olisi, jos voisit toteuttaa toiveeni niin, että se koskisi koko vuotta, ei vain ainoastaan joulua.

10655387_827809480666014_2752055720504359909_o

Rauhallista joulua odottaen, Minna

P.s. Joskus, lapsena, kirjoitin sinulle ja sanoin haluavani ponin. Se olisi edelleen kiva. Vuohikin käy. Marsutkin on kivoja.

P.p.s. Valkoinen poni. Vuohen ja marsun värillä ei ole niin väliä.