(Tämä ei ole maksettu mainos. Nörttitytöt ovat aktiivisesti mukana järjestämässä kyseistä tapahtumaa. /
This is not a paid advertisement. The Geekgirls Finland are actively participating in planning the event.)
goh_banneri

Klikkaamalla kuvaa pääset suoraan GameOverHate:n kotisivuille.

Oletko kyllästynyt online-pelikulttuurin vihamielisyyteen? Oletko ihmisoikeusaktivisti, joka haluaa tutustua peliyhteisöihin? Oletko intohimoinen (online)pelaaja, jolla on kiinnostusta ihmisoikeuksiin? Oletko aktiivinen peliyhteisön jäsen, kiltajohtaja, bloggari tai muuten vain kiinnostunut aiheesta?

Jos vastasit yhteenkään näistä kyllä, olet etsimämme henkilö! Syksyllä pidettävä GameOverHate-pelityöpaja Budapestissa kaipaa osallistujia. Kyseessä on peleissä esiintyvään vihapuheeseen keskittyvä Euroopan komission rahoittama kuusipäiväinen tapahtuma, jossa pohditaan yhdessä muiden pelaajien kanssa tapoja tehdä pelimaailmasta avoimempi, ystävällisempi ja parempi paikka.

Ajatuksena on tarjota hedelmällistä keskustelua, mielekästä yhteisöllisyyttä ja ennen kaikkea toimintapoja pelikulttuurissa kytevän vihapuheen tunnistamiseksi ja kitkemiseksi. Tapahtuma sisältää luentoja, osallistuvaa ohjelmaa, erilaisia harjoituksia, keskusteluja, pelailua, elokuvanäytöksiä ja muuta mukavaa.

Kaikki kulut korvataan, lukuunottamatta 50 euron osallistumismaksua. Majoitus sekä ruokailu on osallistujille ilmaista. Hakemuksia tapahtumaan voi jättää 31.7.2013 asti täällä. Tapahtuma pidetään 23.-28.9.2013 European Youth Centerissä, Budapestissa.

GameOverHateen pääsee tutustumaan tarkemmin tapahtuman nettisivuilta
ja virallisilta Facebook-sivuilta. Alustava ohjelmakartta löytyy täältä.

Tervetuloa!

Lisätiedot: aino.harvola@geekgirls.fi

Are you part of the online gaming culture and tired of how hateful and violent it can be? Are you a human rights activist who never had the chance to talk seriously about gaming communities? Are you a passionate gamer with a strong interest in human rights? Do you run an online gaming community, write about videogames or develop them and feel curious about this topic?

If you said yes, GameOver Hate is just for you! GameOverHate is a six day event, funded by the European Commission, that focuses on hate speech in gaming. In GameOverHate we are to discuss and put into practice different ways to make the gaming world more open-minded, more considerate and all and all a better place.

Our mission is to offer productive discussion, enjoyable sense of community and most of all practices to identify and eliminate hate speech that is present in game culture. The event will include lectures, active participating, different kinds of excercises, discussions, gaming, movie screenings and other interesting and fun stuff. All expenses will be reimbursed, with the exception of a 50 euro participation fee.

Accommodation and food will be free to all participants. Applications are open until 31st of July in here. The event is held 23rd – 28th of September in European Youth Center, Budapest.

More information about GameOverHate on the event’s webpage and Facebook page.
Brief programme is found here.

You are warmly welcome!

Contact info: aino.harvola@geekgirls.fi