Tämä postaus on osa Nörttitytöt Hei Pojat -kampanjaa. Tässä osassa nörttimiehet etsivät rakkautta pääkaupunkiseudulla (osa 2)

Vajaa kolmikymppinen espoolaisnörtti Y-kromosomilla etsii kahta X-kromosomia omaavaa nörttiä ikähaarukasta 24-31 vierelleen tai jopa asuinkumppanikseen, yhteydenotot pckoodari84(at)databeaver.net

Hei nörttitytöt,

Olen vajaa kolmekymppinen espoolaisnörtti, jolla on Y-kromosomi.  Luonteeltani olen hiljainen, etenkin uusien ihmisten kanssa.  Vauhtiin päästyäni voin kuitenkin puhua mielenkiintoisesta aiheesta tuntikausia.  Olen myös älykäs, rehellinen ja luotettava.  En koskaan petä lupauksia ainakaan tahallani.  Mahdolliset konfliktit pyrin aina selvittämään ensi tilassa puhumalla, jotta ne eivät jää kytemään ja aiheuta isoja hankaluuksia myöhemmin.  Nörtein ominaisuuteni on ehdottomasti tietokoneharrastus.  Ne ovat olleen osa elämääni jo pienestä pitäen.  Ohjelmoinninkin aloitin jo ennen kouluun menoa.  Alustana on aina ollut PC, mutta tunnistan myös useimmat klassiset kotimikrot.  Kaikki tietokoneeni läppäreitä lukuunottamatta on kasattu itse komponenteista, ja tuskin ottaisin marketin pakettimikroa edes ilmaiseksi.  Paitsi ehkä myydäkseni sen voitolla eteenpäin.

Myös muut harrastukseni pyörivät tavalla tai toisella tietokoneiden ympärillä.  Minulla on tietokoneohjattu pienoisrautatie, ja käsittelen valokuvia ja sukelluspäiväkirjaa tietokoneella.  Jopa liikunnan saaminen hoituu tietokoneella, In The Groove -tanssipelin muodossa.  Pelaan muutenkin sekä PC:llä että konsoleilla.  Olen kuitenkin huono häviäjä, joten kaverien kanssa pelaan mieluiten co-oppeja.  Monet muutkin nörtähtävät asiat kiinnostavat, mutta kaikki ei mahdu tähän.

Etsin vierelleni mukavaa nörttiä, jolla on kaksi X-kromosomia.  Ikä saisi olla kohtalaisen lähellä omaani, sanotaan vaikka 24-31.  Sinun pitäisi olla kiinnostunut ainakin tietokoneista, mielellään myös pintaa syvemmältä.  Muut yhteiset harrastukset ja kiinnostuksen kohteet ovat luonnollisesti plussaa.

Kaipaan pitkäaikaista suhdetta, joka sisältää läheisyyttä, halauksia ja muuta hellyyttä.  Seksi ei minua juuri houkuttele tai kiinnosta, ja pidänkin itseäni lähinnä aseksuaalina.  Sänkypuuhat eivät kuitenkaan ole täysin poissuljettuja, vaikka tuskin itse teen aloitetta niiden suhteen.  Tietynlaista henkistä painetta geenien eteenpäin siirtämiseen kyllä on, mutta toisaalta epäilen taitojani lasten kasvatuksessa.

Treffien suhteen en ole kovin nirso, mutta pidän erityisesti elokuvista, musiikista ja hyvästä ruoasta, kotona tai muualla.  Myös pelaaminen ITG-arcadella tai kotisohvalla on mieluisaa tekemistä.  Yksi versio täydellisistä treffeistä voisi olla parin tunnin ITG-sessio, jonka jälkeen söisimme Classic Pizzassa.  Sen jälkeen olisi vuorossa elokuva tai jonkin chiptune-bandin konsertti (riittävän kaukana äänentoistosta kuulovaurioiden välttämiseksi), ja illalla vetäytyisimme pelaamaan Wiillä jotakin mukavaa peliä myöhään yöhön asti.

Arkeni koostuu pitkälti tietokoneen ääressä istumisesta, enkä siltä juuri muuta toivo.  Paitsi sitä toisen nörtin läheisyyttä.  Pelaaminen ja koodaaminen on kaksin verroin hauskempaa, jos voi jakaa tuntemuksensa jonkun kanssa.  Myös olisi kiva, jos joku muu laittaisi ruokaa välillä.

Toivon sinun joko asuvan pääkaupunkiseudulla tai olevan halukas vaihtamaan paikkakuntaa ennemmin tai myöhemmin.  Itselläni on sen verran paljon sidoksia Espooseen, etten voi lähteä täältä kovin kauas.  Etäsuhteet ovat kokemukseni mukaan hankalia, mutta jos luulet meidän olevan luodut toisillemme, voimmehan yrittää.

Suunnittelen vaihtavani asuntoa noin vuoden päästä, ehkä aikaisemminkin jos sopiva sattuu vastaan.  Jos olet ennakkoluuloton ja valmis muuttamaan yhteen hyvinkin pian, tässä on oivallinen tilaisuus päästä rakentamaan yhteistä nörtinpesää.  Lopuksi vielä varoituksen sana: pukeudun epätavallisesti, joten älä hämmenny nähdessäsi minut ensi kertaa.

– pc-koodari 84

 

Vähän päälle kolmikymppinen nörttimies etsii kumppanikseen säyseää ja hiukan intellektuaalisesti suuntautunutta naista, yhteydenotot piqueboeuf123(at)gmail.com

Olen hiukan päälle kolmekymppinen helsinkiläismies (172 cm, normaalipainoinen), rauhallinen ja materiaalisesti vaatimaton luonne – mihin sisältyy ekologisuus ja vegetarismi. Olen opiskellut yhteiskuntatieteitä kansainvälisellä orientaatiolla, vaikken matkustelekaan. Muita kiinnostuksen kohteitani ovat musiikki (esim. klasari, jazz, demoskene…), kielten opiskelu (français, español) ja filosofiaakin on tullut luettua. Lisäksi olen hiukan liikunnallinen. En jaksa heilua reaalisosiaalisessa todellisuudessa, vaan lueskelen, IRCcaan, säveltelen kotona.

Monet tyypilliset nörttijutut, kuten rooli- ja lautapelit sekä fantasiakirjat jäivät minulla lapsuuteen. Tietokonepelit ja sci-fi ovat niin ikään nykyään suhteellisen vähällä, joskin 1980-luvun koneet jaksavat ihmetyttää hiukan edelleen ja innostuin tilaamaan tämän uuden Skrolli-lehden. Maailmankirjallisuutta luin lukioiässä paljon, nykyään hiukan runoutta. Nörttiys voisi tarkoittaa minulle siis esimerkiksi “tietointensiivisten” harrastusten ja tietokoneiden ääressä viihtymistä.

Kumppaniksi kelpaisi nainen, jolla on säyseä luonne, hiukan intellektuaalista suuntautuneisuutta ja varmaan pitäisi olla myös niitä yhteisiä arvoja – siis tuota yllä mainittua vaatimattomuutta. Mieluiten kelpaisi piiiiiitkä suhde, mutta ottaisin kyllä mielelläni jonkun eksentrisen nörttinaisen syliini lyhyemmäksikin toviksi. Aikani on perinteisesti mennyt omien tekemisteni parissa, joten kauhean intensiivistä suhdetta en siinä mielessä etsi.

Laita viestiä, jos haluaisit tutustua paremmin. Ei haittaa, vaikka olisit vähän onnetonkin tapaus 🙂

nimimerkki Perro Zarrapastroso

 

Haetaan huumorintajuista ja avomielistä 24-30-vuotiasta nörttinaista auringonlaskukävelyille ja Game of Thornsin juonta ruotimaan, yhteydenotot tieteilija(at)gmail.com

Moikkelis! Olen 29-vuotias liikunnallinen nörttimies Espoosta. Nörttiharrastuksiin kuuluu scifi ja fantasia kirjoina ja leffoina ja myös videopelaamista on tullut harrastettua jo ennen Nintendon rantautumista, joskin nykyään kiinnostus on enemmän lautapelailussa. Tykkään nauraa nörttihuumorille ja innostun, kun scifikirjoissa puhutaan oikeita tiedejuttuja. Luonteeltani olen helposti innostuva eikä minua ole vaikea saada hymyilemään. Olen valmis kokeilemaan uusia juttuja ja fyysinen puolikin löytyy kissakuvien katselemisen vastapainoksi. Harrastan kamppailulajeja ja tykkään myös tanssista ja musisoinnista.

Etsin 24-30-vuotiasta nörttityttöä, jolta löytyy huumorintajua ja avomielisyyttä. Tärkeintä ei siis ole olla himokoodari tai Star Trek fanficin kirjoittaja, vaan että olisi yleisesti kiinnostusta muuhunkin kuin baariörvellykseen. Olisi hauska pohtia yhdessä Game of Thronesin juonenkäänteitä tai kulkea kohti auringonlaskua hassujen kävelytyylien ministeriön tyyliin. Kenties tykkäät pomppia tanssimatolla tai pähkäillä tiiminä puzzleja seikkailupeleissä. Lautapeliseura olisi oikein pop! Myös tanssiin ja lenkille saa lähteä mukaan. 🙂 Tykkään leipoa, löytyisikö sinulta Star Wars -keksimuottia?

Tavoitteena on löytää se prinsessa, joka on siellä toisessa linnassa. Häitä ei toki ole tarkoitus suunnitella heti ensitapaamisella, vaan luonnollisesti katsellaan ihan rauhallisesti millainen yhteys syntyy. Ei kuitenkaan voi jäädä vain sinne virtuaalimaailmaan.

Parhaat nörttitreffit sisältäisivät paljon naurua. Huumori on elämän suola, joten olisi mahtavaa huomata, että nauretaan samoille jutuille. Nörttifantasioissa olisi toki romanttista suudella painottomassa tilassa Maan kiertoradalla, mutta vielä joudutaan odottamaan avaruusturismin kehittymistä. Ehkä ennen sitä voitaisiin käydä vaikka Heurekassa, kenties sieltä löytyy jokin härveli jonka avulla tuon edellisenkin voi toteuttaa. 🙂

Ihannearjessa kumpikin piristää toista pitkien päivien päätteeksi. Sohvalla voidaan katsoa vaikka uusinta scifisarjaa tai söpöillä kuten muutkin parisuhteilijat. Arki on arkea, ja molemminpuolinen nörttiys luo tiettyä yhteensopivuutta, jota ei tarvitse aktiivisesti hakea. Kenties staattinen sähkö päästetään purkautumaan pikachu-äänien kera tai mikä milloinkin tuntuu luontevalta. Haaveena on, että molemmat voivat olla omia omituisia itsejään varmana siitä, ettei toinen tuomitse.

Toiveena olisi löytää seuraa pääkaupunkiseudulta, mieluiten Espoo-Helsinki-Vantaa-akselilta. Jos kiinnostus heräsi, niin laita toki viestiä ja tutustutaan paremmin.

T: Tieteilijä

 

Haussa 25-45-vuotias naispuolinen nörtti, yhteydenotot musamies75(at)yahoo.com

Sain kaverini kautta linkin osoitteeseen http://geekgirls.fi/wp/norttitytto-hei-pojat/ ja innostuin kirjoittamaan hieman itsestäni. Olen 37v mies Vantaalta ja olen muuttanut tänne Oulun läheltä eräältä pieneltä paikkakunnalta työn perässä. Vastaan tässä hieman mekaanisesti kysymyksiin mitä tuolla sivulla on kysytty.

1. Olen nörttinä suhteellisen sosiaalinen. Käyn joka viikko tietovisassa ja vähintään kerran viikossa kuntosalilla ettei ihan tule mökkihöperöksi 🙂 . Nörteimpänä harrastuksena näkisin valtavirrasta poikkeavien elokuvien katsomisen ja nautin kun saan katsoa myös erittäin huonoja elokuvia. Tavoitteena olisi käydä koko IMDB bottom 100 -lista läpi! Olen nyt vasta puolet käynyt listasta läpi ja olisi kiva saada se toinenkin puolisko katsottua. Ehkä sitten sinun seurassasi, joka tätä viestiä luet? 🙂 . Tykkään erityisesti tosi korneista leffoista, joissa dialogin on luonut 5-vuotias, erikoistehosteet ovat kengännauhabudjetilla luotuja sekä leikkaus on päin prinkkalaa 🙂 . Erityisen lähellä kyseistä kuvausta ovat 50-luvun kökköscifileffat <3

Luonteenpiirteeltäni olen puhelias ja varsinkin sellaisten ihmisten seurassa joihin tunnen vetoa ja tuo on oma tapani kai purkaa sitä jännitystä. Samalla saatan punastella aika paljon sellaisten naisten seurassa joihin tunnen suurta vetoa *blush* . En ole kuitenkaan mikään turparulla eli puhuisin koko ajan toisen päälle. Annan myös toiselle mahdollisuuden kertoa itsestään ja kunnioitan toisten mielipiteitä. Nörttiys merkitsee minulle lähinnä mielentilaa eli innostuu aina uusista laitteista. Nörttiys ei minusta välttämättä tarkoita sitä, että olisi kauhea guru joka asiassa, vaan sellaista loppumatonta innostusta uusien asioiden oppimiseen ja omaksumiseen!

2. Olen hakemassa naispuolista nörtti ikähaarukasta 25-45v. Olen hyvin anteeksiantava ulkonäön suhteen eli en hae mitään prinsessaa kun en itsekään ole mikään prinssi 🙂 . Tärkeintä olisi viihtyä toisen seurassa sellaisenaan ja olisi kiva kun voisi jaksaa samojen tv-sarjojen/elokuvien. Arvostan naisessa erityisesti sitä jos tiettyjen tv-sarjojen kuuluisia kohtauksia ja asioista voisi jutella kahdestaan ja mikäli niistä olevat vitsit naurattaisi kumpaakin, niin sitä parempi 🙂 . Olisi myös erittäin kivaa jos toinen osapuoli ei kritisoisi kovin pahasti jos hankkisin jotain muutakin kuin tietokoneisiin liittyvää laitteistoa 😀

3. Minulle sopii virtuaalideittailu, kevyt tapaaminen ja myös seksisuhde sopisi oikein hyvin. Mistä tahansa kolmesta edellämainitusta voi mielestäni kehittyä pitkä,kestävä suhde.

4. Minusta romanttisin nörttitreffi olisi kuunnella kahdestaan C64 -pelien musaa ja fiilistellä niitä muistoja hyvän seuran ääressä 🙂

5.  Minusta olisi ihanaa raskaan työpäivän jälkeen ottaa nörttinainen syliin ja vain levätä! Siitä saisi sitten voimaa seuraaviin koitoksiin. Toivoisin nörttinaisen jakavan minun kanssa arjen työt ilot. Olisi kiva vain monesti olla eikä liikkua mihinkään ja välillä olisi kiva lähteä käymään vain jossain viihteellä ja pitää naista samalla lähellä ja kädestä <3

6. Haluaisin tavata nörttinaisia pk-seudulla. Asun itse Vantaalla ja täällä olisi kaikkein helpointa liikkua.

7. Olen lähes kokematon naisten suhteen, painoa voisi olla vähemmän ja käytän maskia naamalla uniapnean hoitamiseen. En polta ja hyvin harvoin juon mitään alkoholia. Olen vastustamaton nallekarhu, jolla on riisuva hymy 🙂

Ps. Voisin myös mainita, että osoitteeni musamies75 pitää takana todella omistautuneen musamiehen, jolla on hieman “kiero” musamaku eli kuuntelen todella paljon freejazzia, kokeellista vanhaa konemusaa ja kaikkea muuta häröilyä!

musamies75(at)yahoo.com (Vastauksessa näkyy oikea nimeni. En halua peitellä sitä!)

 

25-vuotias nörttimies hakee saman ikäistä naisseuraa, yhteydenotot medhistori(at)yahoo.com

Olen 25-vuotias helsinkiläismies. Olen koko ikäni ollut nörtähtävä, voisi sanoa aika lähellä nk. klassista nörttiä – eli silmälasit on eikä koulukirjojen lukeminen tai tietokoneiden kanssa puuhaaminenkaan ole aivan vierasta (vaikka ei minusta ohjelmoijaksi ole). Ammattini on sosiaali- ja terveysalalla, ihmiskeho ja sen toiminta on aina kiehtonut minua. Luulisi, että aiheesta on saanut pitkien opintojen jälkeen tarpeekseen, mutta niin sitä aina jostain löytyy se uusi kipinä ja innostus. Toinen intohimoni on historia – lähes kaikki aiheeseen liittyvät dokkarit tulee Areenasta katseltua. Silloin tällöin tulee pelattua tietokoneella – viime aikoina lähinnä erinäisiä simulaatioita. Pidän myös klassisesta musiikista ja harrastan aika ajoin pianonsoittoa (tämä on  vähän on/off juttu, välillä tulee tehtyä enemmän ja sitten menee taas pitkään ennen kuin ehtii/jaksaa).

Toivoisin löytäväni tätä kautta samanhenkisen ja suunnilleen samanikäisen naisen (Helsingin) lähialueelta. En nyt tiedä voiko listaamiani mielenkiinnon kohteita “nörttiaktiviteeteiksi” sanoa, mutta kuuliainen nörtti yrittää noudattaa tehtävänantoa :). Olisi mukava, jos olet osin samoista asioista kiinnostunut, tai et ainakaan pidä niitä/minua puuduttavan tylsinä. Historiainnostukseni näkyy myös pukeutumistyylissäni, joka on ehkä keskimääräistä konservatiivisempi (tai sanalla sanoen vanhanaikainen) ja saattaa joidenkin silmään näyttää hassulta/oudolta.

Tarkoituksenikin on oikeastaan olla anakronistinen – ja miksei, kun se kerran näyttää hyvältä. Toivoisin, että tämä ei sinua häiritse ja pystyt tässäkin suhteessa hyväksymään erilaisuuden. Se, että pitää näyttää samalta kuin muut, ei ole oikein minun juttuni.

Ylipäätänsäkin ikävää, kun ihmisiä yritetään pistää muotteihin, eikö? (Tässä eksistentialismin huumassa rupeaa jo miettimään omaa nörttistatustakin uudelleen, mutta ehkä en sukella siihen nyt syvemmälle). Niin, ja pitkäaikaista parisuhdetta olisin hakemassa.

Syystäkin kirjoitan tälle palstalle – perinteinen treffailu on minulle aika vierasta. Keskustelun voisi mielestäni aloittaa online kaikessa rauhassa ja katsoa mihin se johtaa – toisaalta haluaisi sitä tavatakin kohtuuajassa, jos vaikuttaa hyvältä (ettei välttämättä vuotta pelkkää chattailua). Ja onhan Skypekin
keksitty…

“Tehtävänannossa” kehotetaan kuvailemaan romanttisimpia treffejä. En ehkä pelkistäisi tätä yhteen tilanteeseen/asiaan. Toki on klassisia, romanttisia asioita, joista silloin tällöin unelmoi. Kuutamokävely rannallahan on ihan älyttömän cliché, mutta sekin voisi olla mukava jossain vaiheessa kokea oman rakkaan kanssa. Pienet arjen asiat on kuitenkin minun mielestäni viime kädessä tärkeämpiä. Yhteiset ilta-ateriat työpäivän jälkeen, tv-elokuva kotisohvalla, suukko aamulla töihin lähtiessä. Nämä on ehkä enempikin asioita, joita kaipaa. Ja tietysti se, että saa jakaa kaikki ilot ja surut, pienet ja suuret.

Lämpöä tässä ajoin niin kylmässä maailmassa 🙂
Pidän tämän suht tiiviinä, kun vaklasin jo kommenteista, että ylipitkiäkin on tullut. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit.

Med_Histori

 

Haussa alle nelikymppinen naispuolinen nörtti, joka suhtautuu intohimoilla omaan erikoisalaansa ja on valmis intoilemaan muustakin, yhteydenotot delver(at)humanoid.net

Hei kaikki nörttitytöt!

Olen roolipelinörtti ja se on paras tekosyy olla kiinnostunut kaikesta. Luen paljon eri aiheista, sillä yritän ymmärtää miten asiat toimivat. Nörttiys on lupa uppoutua täysillä aiheeseen joka kulloinkin tuntuu tärkeältä, välittämättä siitä onko se ajankohtaista, muodikasta tai naurettavaa. Olen yli kolmikymppinen, lyhyt, luiseva ja androgyyni miespuolinen nörtti.

Etsin naispuolista, alle nelikymppistä nörttiä joka suhtautuu intohimolla omaan erikoisalaansa, mutta on valmis intoilemaan muistakin. Olet utelias, avarakatseinen, ja pidät niin taiteesta kuin tieteestäkin. Yhteisiä puheenaiheita ja harrastuksia voivat olla myös elokuvat, musiikki, sekä kirjat. Harrastan muitakin pelejä, mutta tietokone- ja konsolipelailu on jäänyt viime vuosina vähille. Kaikenlainen luova näpertely on aina hauskempaa kaksistaan. Hiusten värillä tai pituudella ei ole merkitystä, kuten ei silmien värilläkään. Täydellistä ihoa ei ole kuin mallinukeilla.

Kaipaan kosketusta ja läheisyyttä, mahdollisuutta jakaa saman tilan toisen nörtin kanssa ja viettää kasvoaikaa kahdenkesken. Tutustua voin virtuaalisestikin, mutta kaipaan myös fyysistä läsnäoloa. Mielestäni paras lähtökohta suhteeseen on ensin tutustua ja ystävystyä ja vasta sitten upota syvemmälle. Nörttiseksin ideaalina pidän “Kink Engineering”:iä, haluan jotain yhtä kekseliästä ja lystikästä.

Parhaimmat nörttitreffit ovat yksinkertaiset; TV, sohva ja yhteistä kikatusta tai jännäämistä elokuvan/sarjan varjolla. Ei mitään liian korkealle ja hankalaksi rakennettua kehitelmää.

Haaveilen yhteisestä arjesta jossa on mahdollisuus jakaa harrastukset ja kiinnostukset, niin kotona kuin keikoilla ja coneissa. Vaikka kumpikin puuhailisi omiaan saman huoneen nurkassa, molemmat ovat tietoisia siitä miksi juuri tuo projekti on siisteintä ikinä. Lisäksi kaipaan mahdollisuutta roikkua kotona ja olla samalla sosiaalinen ilman että yhteydenpito tapahtuu verkon välityksellä, sitä ettei tarvitse lähte erikseen ulos voidakseen puhua siitä mitä mielessä on.

Helpointa olisi treffailla pääkaupunkiseudulla. Jos olet aikeissa muuttaa tänne päin, voin tulla kauemmaskin tapaamaan.

 

Myöhäiskaksikymppinen mies etsii 22-33-vuotiasta viikinkivampyyriä, yhteydenotot lefanu(at)netti.fi

Hei Sinä,

Minä olen varhaisia myöhäiskahdenkympin vuosiani elävä mies. Ihailen 27-vuotiaana kuolleita rokkareita ja harmittelen etten vielä ole valloittanut maailmaa. Kiire alkaa tulla. Samaistun vahvasti Hellblazer-sarjakuvan protagonistiin John Constantineen: työväenluokkaiseen bi-seksuaaliin punkkarimaagiin. Elämäntapani ovat tosin huomattavasti paremmat. En tupakoi ja sitä toivon sinultakin. Teen tällä hetkellä maisteria entisessä TAIKssa.

Aloin larppaamaan lukion jälkeen, koska en päässyt Teatterikorkeakouluun. Nykyään joskus myös vähän ropetan. Viihdyn Nordic Larp scenessä ja Solmukohta kolahtaakin vielä Ropeconia enemmän. Nörttikaverini ostivat mulle pleikkarin. Mulla on siihen muutama Singstar. Game of Thrones, Dragonlance ja tietokoneella pelaaminen eivät kuitenkaan ole minun juttujani, mutta mut voi löytää lukemassa Arthur Rimbaudia tai Vertigon sarjakuvia, katsomassa Twin Peaksiä kahdettakymmenettä kertaa dvd:ltä, jonottamassa lipuja johonkin jännään ”taidelämykseen” tai viljelemässä nokkelia pop-kult-viittauksia (tässäkin tekstissä niitä on).

Ihannekumppanini olisi jossain Sandmanin Kuoleman, Twin Peaksin Donnan ja Jessica Rabbitin välimaastossa. Toisaalta oma viikinkivampyyrikin kelpaa aina. Mielummin kinkympi kuin geekympi 😛 Olen avoimin mielin liikenteessä, mutta toisaalta villien sinkkuvuosien jälkeen voisi jo vakiintua vähitellen. Olen jatkuvasti liikenteessä ja jonkinlainen pysyvyys olisi mukavaa. Kotirottaa musta ei saa. Ideaalitilanteessa olisit Muusani ja muusani.

Toteemieläimeni on urbanisoitunut myyttinen kettu. Matkustelen paljon ja retkilläni saatan seikkailla hämyisillä hautausmailla, slummeissa tai sukeltaa teatterin taikaan. Näitä toivon myös sinulta. Arvostat seikkalua ja olet avoin ja suvaitsevainen. Maailmassa on aivan liikaa kapeakatseisuutta ja ahdasmielisyyttä. Toivon myös että viihdyt kulttuurin parissa: museoissa, teatterissa, oopperassa ja keikoilla. Koska asun Helsingissä, toivoisin sinunkin asuvan PK-seudulla. Ikää sinulla saisi olla 22-33 vuoteen ‑ mutta en ole niin kranttu sen suhteen.

Romanttiset treffit tapahtuisivat jossain jännittävässä ja yllättävässä paikassa. Olisi mahtavaa keskustelun aikana huomata jakavansa toisen kanssa samantyylinen maku musiikin ja elokuvien suhteen. Pohtia mitä Mulholland Drivessa oikeasti tapahtuu tai menikö American Horror Storyn kakkoskausi jo liian överiksi. Ilmassa olisi flirttiä ja ehkä vähän vaaran tuntua.

Sinun,
Liir

 

Parikolmikymppinen herra IT-alalta tervehtiin nörttineitejä, yhteydenotot okaberintarou82(at)gmail.com

Tervehdys neidille! Onpa todella mukavaa, että pääsitte paikalle! Hei vaan myös muille satunnaisille ohikulkijoille. Istukaa toki alas, olkaa hyvä!

Tilaa on vähän rajallisesti, mutta emmeköhän me jotenkuten mahdu. Oho-, anteeksi! Ei ollut suinkaan tarkoitukseni teitä viereisen pöydän herraa huitaista kyynärvarrella kylkeen. Ai tekin haluaisitte tökätä minua tökätä kylkeen ja vihjailla jotakin, kuin mies miehelle. Kenties toivotitte onnea silmää iskiessänne, kenties jotain muuta. Varmuudelta kuiskaan, että olen ensisijaisesti kiinnostunut neidistä tässä, mutta kavereita voidaan toki olla. Toivottavasti olette myös neidin kanssa vain sitä, en en oikein sovi monimutkaisiin kuvioihin.

Ottaisimmeko jotakin juotavaa alkuun? Kenties lasilliset kuohuviiniä, vai tuntuisiko se liiankin kepeältä? Vaikka skumppahan on varsin tavallinen afterwork-juoma nykyään meidän pari-kolmekymppisten pääkaupunkiseutulaisten parissa. Tosin meillä IT-alalla laatuoluet ja viskit ovat  edelleen suosituinta, mutta monet kulttuurialoilla toimivat ystäväni taas suosivat viinejäkin.

Mahdatteko te kenties olla jommalla kummalla töissä tai opiskelemassa? Ei toki pakko ole kertoa,  viihdyn vain paljon itse niissä piireissä. Vaikka eivät suinkaan kaikki tuttavani sellaisia ole, monet parhaista kavereistani ovat jotain aivan muuta kuin yliopistokoulutettuja ja heidän seuransa on mitä mainointa.

Yhteiset kiinnostuksen kohteet yhdistävät aina, ja toisaalta en ole koskaan tehnyt hirveän suuria eroja matala- ja korkeakulttuurin välille –  kaikki hauska käy. Urheilua ei kyllä juurikaan tule seurattua, eikä kyllä harrastettuakaan. Hyötyliikuntaa sen sijaan enemmänkin, mutta työmatkapyöräilystä ei ole mestarien liigaa. Jos te harrastatte aktiivista liikuntaa, niin se on varmasti eduksi kansanterveydenkin kannalta, itse tunnustan, että rantakuntoon on vähän matkaa. Pientä elintasokumpua, josta syytän nautiskelijan asennettani ruokaan ja juomaan.

Ulkomittoihinne en tietenkään herrasmiehenä kommentoi, mutta jos nyt aivan suoraan kysytte, niin ihanteeni on normaalivartaloinen. Kuten useimmilla onkin, vaikka he
itse muuta usein luulevat.

Onpa teillä muuten hieno paita! Katseeni nyt hieman harhaili tämän äskeisen vaivaannuttavan hiljaisuuden aikana, mutta se oli kohteliasuus. Ihailin vain tuota sarjakuvahahmoa paidassanne, joka paitsi on yksi omista suosikeistani, myös antaa teille mukavan persoonallisen vivahteen. Tiesitte varmaan, että tuosta on myös elokuvakin olemassa, kummasta pidätte enemmän?

Itse olen sekä painetun että liikkuvan kuvan suuri ystävä, ennen kaikkea populaarikulttuurista. Pyrin olemaan tässäkin asiassa varsin kaikkiruokainen, taiteesta viihteeseen, kulttiklassikoista mainstreamiin,  Aasiasta kotimaahan.  Olemmeko kenties tavanneet ohimennen joskus jossakin näihin liittyvässä harrastajien tapahtumassa?

Mutta en kai minä pitkästytä teitä? Kertokaa toki itsestännekin, pidän ihmisistä, joilla on kiinnostavia harrastuksia ja jotka ennen kaikkea suhtautuvat innostuneesti niihin – oli kyseessä sitten tietokoneet, cosplay, videopelit, virkkaus tai chilinkasvatus. Arvostan muutenkin positiivista ja iloista asennetta elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen.

Itsellänikin kaikki puitteet onnelliseen arkeen ovat, mutta tämä tyttöystäväpuoli on vain ollut vähän aikaa taas hakusessa. Vaikka olenkin melko sosiaalinen, pieniä haasteita on uusien naisten lähestymisessä. Ainakin sillä tarkoituksella, jos ymmärrette.

Tämän virtuaalisen kahvilasimulaation toteutumista ja jatkoa voisimme kokeilla livenäkin jossakin Helsingin keväässä. Sen pidemmälle en mitään valmista projektisuunnitelmaa lähde vielä rakentelemaan, mutta lopuksi voisin vihjaista, että matkusteluakin harrastavana kaipaisin mukaan myös mukavaa matkaseuraa. Etelä-Amerikka ja Afrikka ovat vielä ainakin mantereista näkemättä.

– Rintaro

 

34-vuotias nörttimies etsii ystäviä ja rakkautta, yhteydenotot lryybj78(at)gmail.com

Olen 34-vuotias yrittäjähenkinen sosiaalinen introvertti nörttimies Helsingistä. Olen hyvin rauhallinen ja kohtelias. En nipota turhasti ja otan elämän rennosti. Olen kuitenkin järjestelmällinen ja työskentelen riittävän johtavassa asemassa yrityksessämme. Kotini on siisti ja huolehdin asioistani.

Olen hyvin kiinnostunut todellisuuden tutkimisesta sekä luonnontieteiden että ihmisen sisäisen tuntemuksen kautta. Intohimonani on avaruustutkimus, historia, sukututkimus, robotiikka, tietokoneet :), tekniikka, ohjelmointi, kulttuuri, matkailu, 80-luku. Pidän syvällisistä reflektoivista keskusteluista ja pohdinnasta. Vaikka koenkin olevani introvertti osaan myös olla sosiaalinen. Muodostan uusia kaverisuhteita helposti ja kaveripiirini onkin varsin laaja. Ai niin, ja hiukseni ovat todella pitkät :).

Työskentelen sosiaalisen median alalla startup-yrityksessä. Työni on varsin monipuolista. Johtotehtävien lisäksi työskentelen myynnin puolella sekä ohjelmoin asioita. Pienessä yrityksessä kaikki tekevät kaikkea. Minulla on LuK-tutkinto Helsingin Yliopistosta ja opiskelen diplomi-insinöörin tutkintoa viimeistä vuotta töiden ohella. Opinnot jäivät aikanaan kesken, kun perustimme yritystä joka lähti sitten menestymään. Palasin kuitenkin opiskelemaan koska haluan jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta.

Haluan tulevaisuudessa parantaa koko ihmiskunnan elämän laatua. Koen ihmiskunnan isona systeeminä, jonka takia meidän kaikkien tulisi tehdä töitä riippumatta tyyliin kansalaisuudesta tai uskonnollisista piirteistä. Yritänkin parhaani mukaan saada ihmiset iloisiksi ja hyvälle tuulelle. Koen pahaa mieltä jos saan jonkun ihmisen surulliseksi.

Musiikkimakuni on menevä. Tällä hetkellä tulee pääasiassa kuunneltua spotifystä discoa ja elektronista. Myös kaikki uusi musiikki kolahtaa, ja olenkin enemmän ja enemmän suuntautumassa ihmisten soittamaan musiikkiin päin.

Etsin vähän tähän omaan suuntaani olevaa suurinpiirtein omassa ikähaarukassani olevaa naista, jolla on jalat maassa ja osaa ajatella sekä haluaa kehittää. Haluaisin löytää ihmisen jonka kanssa tutkia tätä maailmaa, ja samalla mahdollisesti muuttaa sitä paremmaksi :).

Unelmatreffini olisivat paikassa jossa saisi olla rauhassa eikä ole kiirettä mihinkään. Helsingissä olisi hyvä tavata ja jutella ensin. Siitä sitten jomman kumman luokse katsomaan koneelta (tai kaivetaan läppäri/tabletti esiin) kumpaisenkin kiinnostuksen kohteita. Jossain kohtaa iltaa olemme lähellä toisiamme todella suuren nosteen vallassa innostuneena toisistamme ja suutelemme kuin automaattisesti….

Arkikysymykseen vastaten unelmaani olisi löytää yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja niiden kautta harrasteita. Miten esimerkiksi robotin rakentaminen, historian tutkiminen, ohjelmointi, ihmisen psykologinen tutkiminen, maailmankaikkeuden tutkiminen, avaruustutkimus, kaikki mahdollinen joka meitä molempia kehittää ja nostattaa :). Siinä ohessa kietoutuisimme toisiimme suuren hekuman vallassa :).

Olisi hauska tavata ja katsella vähän fiiliksiä, ja miten siitä lähtee eteenpäin. Jos ei natsaa niin ainahan meistä voisi tulla hyvät kaverit! :). Eli turha jännitys pois ja tavataan! Etsin elämänkumppania jollain aikataululla, mutta kaikenlaiset ihmissuhteet ovat aivan fantastisia!

 

85-syntynyt nörttipoika etsii nörttityttö, yhteydenotot ulle.nalle(at)gmail.com

”I’ve been looking for a lover
But I haven’t met her yet
She’ll be nothing like
I pictured her to be
In her eyes I will discover
Another reason why
I want to live
and make the best
of what I see.”

-Neil Young, Looking for love

Olen 85-syntynyt nörtin ja hipin sekoitus Espoosta. Mun harrastuksiin kuuluu nörttiharrasteita aika laajalla kirjolla: larppeja, pöytäroolipelejä, miniatyyrejä, lautapelejä, sarjakuvia sekä scifi- ja fantasiasarjoja, -kirjoja ja -elokuvia. Lisäksi seuraan jonkin verran tiedeuutisia, sillä “maailmassa on on ihmeellistä asiaa…” Hippipuolta edustaa muun muassa kasvissyönti, poliittinen toiminta ja yleinen partaradikaalin habitus.

Minulle nörttiys on ennen kaikkea asioista innostumista. Asioista jotka usein minulle sattuvat olemaan esimerkiksi fiktiivisten valtioiden sisä-/ulkopolitiikkaa, pikkusotilailla ja nopilla leikittäessä parhaat strategiat tai siitä kuka on paras tähtilaivan kapteeni.Luonteeltani olen pitkä pinnainen, lähestulkoon aina iloinen ja utelias optimisti. Koetan ottaa elämän huumorilla sillä pienten (ja useimpien keskikokoistenkin) vastoinkäymisten kohdalla, parasta on nauraa ja koettaa uudestaan. Ei maailma murehtimalla parane, vaan tekemällä. Tietysti osaan myös suhtautua vakaviin asioihin niiden tarvitsemalla vakavuudella.

Nörtteilyn ja hippeilyn lisäksi tulee harrastettua partiota sekä jousiammuntaa. Ruuanlaittoa minun on vaikea pitää harrastuksena, mutta olen aina ollut hyvän ruuan ystävä siksi sitä myös opetellut laittamaan. Se, yhdessä pikku-ukkojen kasaamisen ja maalaamisen kanssa on niitä juttuja joiden parissa ulkoilutan ajoittain sisästä perfektionistiani. Tämän kaiken ohessa koetan viimeistellä matematiikan- ja fysiikanopettajan opintojani Helsingin yliopistolla.

Etsin ensisijaisesti kumppania pitkäaikaiseen suhteeseen. Minulle unelma-arki on ennen kaikkea leppoisaa yhdessä oloa, hyviä keskusteluja (vaikka pöhköistäkin aiheista), toisen hellimistä ja pienillä herkuilla hemmottelua. Unelmieni nörttitytön luonteenpiirteisiin kuuluu positiivisuus, halu kokeilla uusia juttuja sekä turhan häsläyksen välttäminen. Minulle parisuhteen perusta on yhdessä sovitut rajat ja luottamus siihen että toinen pitää niistä kiinni, kyttääminen ja mustasukkaisuus ovat isoja miinuksia. Vaikka espoolainen olenkin niin en ole yksityisautoilija ja näin ollen kulkuyhteydet rajaavat etsinnän pääkaupunkiseudulle (tässä yhteydessä Espoo, Kauniainen, Helsinki, Vantaa, Kerava). Ikähaarukkana suuripiirtein 23-33 vuotta.

Minusta ihminen on omimmillaan puhuessaan aiheesta josta on aidosti innostunut, niinpä minun unelma treffeilläni keskiössä olisi juuri juttelu. Paikalla ei ole niin suurta väliä, baari, kahvila tai puistokävely aurinkoisena päivänä. Jos kiinnostuksesi heräsi, niin ota rohkeasti vaan yhteyttä ja katsotaan ollaanko samalla aaltopituudella.

Ulle-Nalle.

p.s. Kuvan saa vaihtarina.

 

 

37-vuotias nörttipoika etsii naista, jonka kanssa pallotella oivalluksia ja muutakin, yhteydenotot  transhum75(a)gmail.com

Pohjimmainen ohjelmointini:

Tavoite elämässä: Älä kuole.

Plan B: Älä kuole tällä planeetalla.

Sivutavoitteet: Opi jotain uutta joka päivä. Nauti jokaisesta päivästä.

Lisäys: Hyvässä seurassa. Jota olen nyt hakemassa.

Eihän ystäviä koskaan liikaa voi olla, mutta tällä hetkellä haen lähinnä läheisyyttä, hellyyttä ja/tai seksiä.

Voin luonnehtia itseäni aika monella tasapainotetulla vastakohtaparilla: läheisyydestä nauttiva introvertti, 37-vuotias fuksipoika, luontoa rakastava transhumanisti, kyyninen optimisti, sitoutumiskykyinen polyamoristi, vastuuntuntoinen anarkisti, (est)eettinen amoralisti, skeptinen okkultisti… Differences make good sparks, myös yhden mieli-keho-kompleksin sisällä.

Oma sisäinen nörttini ilmenee ainakin pelien (rope, larp, lauta, kortti, mind) harrastamisessa ja scifin ja fantasian suosimisessa fiktiovalinnoissa. Onko syvä mielenkiinto ihmismielen toimintaa kohtaan ja koko elämän näkeminen lähinnä kiehtovana opiskeluprojektina nörttiä? Ainakin minduploadit ja neural implantit ovat paitsi tyylipuhdasta cyberpunkkia, myös minun opintojani.

Kauniilla säällä ulkoilu on kivaa, mutta kuntosalia paremmin viihdyn nojatuolissa tai sängyssä – lukemassa useimmiten – ja kyllä se näkyy. Joogan eri muodot ovat minulle enemmänkin introspektion väline kuin kuntoilua.

Etsin naista, jonka kanssa pallotella oivalluksia, kokea ihmeitä, nauttia olemassaolosta ja ehkä joku päivä jakaa arkeakin. Eivätkä tajunnanräjäyttävät yöt miinusta ole 🙂

Tärkeimpiä ominaisuuksia minun kanssani viihtymiseen lienevät huumorintaju ja uteliaisuus – ja oma tahto. Jaetut mielenkiinnonkohteet ja harrastukset ovat toki iloinen asia, mutta kuka muka ei ole kiinnostunut mielensä toiminnasta ja nauti hyvistä peleistä?

Ainakin seuraavat pari vuotta olen sidottu pääsääntöisesti Helsinkiin, ellen sitten päädy syystä tai toisesta tekemään maisteriopintojani ulkomailla – robottien tanssittamista tai aivoalueiden magneettista sammuttamista ei stadissa näillä näkymin saa suoritettua. Muutenkin luontaisinta esiintymisaluettani ovat alueet joilla kaupat ovat
kivijaloissa ja julkinen liikenne kulkee usein ja raiteilla. Maaseudun rauha ja erämaat ovat toki kivoja paikkoja vierailla, joskus pidempäänkin.

 

Etsitään 19-23-vuotiasta nörttinaista pääasiassa vakavampaan suhteeseen, yhteydenotot kvanttikaivo(at)gmail.com

Hei maailma

Olen 22-vuotias nörttimies Espoosta. Etsin tällä hetkellä pääasiassa vakavampaan suhteeseen 19-23 –vuotiasta naista. Tutustun kuitenkin mielelläni uusiin ihmisiin, joten jos tunnet vetoa niin ota ihmeessä yhteyttä. Tapaamiset AFK onnistuvat Espoo-Helsinki –akselilla.

Oma nörttiyteni muodostuu kahdesta kokonaisuudesta, jotka osittain nivoutuvat yhteen. Ensimmäinen osa koostuu vielä hamaan tulevaisuuteen jatkuvista opinnoista ja työstäni. Tekniikka ja tiede ovat kiehtoneet minua niin pitkään kuin pystyn muistamaan ja tämän takia onkin luonnollista, että olen päätynyt alalle. Toinen puoli ovat harrastukseni. Suurin osa nörttiharrastuksistani pyörii tietokoneilla puljauksen ja pelaamisen ympärillä. Kasaan ja virittelen omia ja muiden koneita. Pääkoneeni ovat rakkaudella rakennettuja ja viimeisteltyjä. Raudan tuntemus juontuu kokemuksesta ja koulutuksesta. Teen paljon aivotyötä ja välillä saatan olla täysin omissa maailmoissani. Osaan kuutta kieltä, mutta näistä vain kahta voi puhua. Taitojani (video)pelaamisessa olen harjoittanut pienestä pitäen. Pelaan lähes kaikenlaisia pelejä, mutta olen kuitenkin PC-uskovainen. En ole täysin avuton konsoleilla, mutta en omista sellaista tällä hetkellä. Mielestäni kovimpiin peleihin kuuluvat esimerkiksi Kotor, BF2/2142 ja simcityt.

Lempielokuvani sisältävät jotain seuraavista: scifiä, cyberpunkkia, toimintaa tai tekniikalla fiilistelyä. Esimerkkeinä voisin mainita ikiklassikko Star Warsit ja Matrixit. Televisiota en juuri katsele, mutta sarjoja kyllä. Odotan Breaking Badin uusia jaksoja ja aloitin juuri The Americansin. Seuraan myös The Big Bang Theoryä vähän kuin työn ohessa.

Haluaisin jakaa osan elämästäni ihanan nörttitytön kanssa. Voisimme keskustella mieltä askarruttavista asioista, tehdä ruokaa yhdessä, rentoutua pelaamalla ja katsomalla elokuvia, toisinaan taas hiljentyisimme vain kuuntelemaan toistemme hengitystä.

Mielenkiinnonkohteiden ei tietysti tarvitse täysin täsmätä, voimme tutustuttaa toisiamme uusiin aiheisiin. Listaan nyt tässä hieman ominaisuuksia joita itse arvostan. Akateeminen koulutus on plussaa. Luultavasti harrastat pelaamista jollain laitteella. Suosin puuceetä, mutta voin kyllä pelata myös konsoleilla. Toivoisin jotain liikunnallisuutta, koska itse liikun säännöllisesti.

Arrandale

 

Kolmikymppinen nörttimies kaipaa aivojensa kalibroimista mukavaan resonanssiin nörttitytön kanssa, yhteydenotot angelietdaemones(at)gmail.com

Rorchach’s Jorunal, 2077

War… War never changes…

It has been hundreds of life cycles body to second. From life to life. Avatar to other. Cursed with circling for ages, endlessly looking for something to put an end to it all. I have tried to stop it. I have tried. But no matter how many times you try to fight fire with fire, it ends up striking back. But this time, it will be different. This time, the weapon will be kindness. Humans have already endured two great wars. Third one…
Will be the last one. Ironically, people love trilogies.Here I am, scrounging for scrap metal and electronics, gathering bottle caps before either the machines or the humans will start the war. And I find my letter.
It was from 2013.

I was an Asian boy, 32-years-old, 4 in years of cats. You’d think that I had decent grades at school, nose stuck on video games, cooking or doing martial arts on free time, interested in arts or classical instruments. To make it all ridiculous, I made sure none of the stereotypes went untrue. It was freaking sad.

At that age, the family would be curious if the son from the head of the family line has already created a steady life with long term job and had a family with kids. I had to disappoint them all. Just for the sake of disappointment. And because that wasn’t me. No, I had to rule my own life with my own way. Was I some bohemian hippie then? I took the third path, a weird, twisted one. I had to become single, freelancer cook who, like in words from Quest for Glory, is “overworked, underpaid, no control of life”.

I started to remember more about this life, this person back then. Living in Finland, metropolitan area, for 30 years already, looking for someone to calibrate frequencies of minds with, even if they would’ve been train ride away. But who could ever be in sync with those kinds of thoughts? A person who reads enough comics to stand out of a crowd as a geek, but not enough to know who is Magneto’s grandchild. A person who owns over 30 PS3 games, but doesn’t often have time to play them, thanks to owning himself too much for his work and RPG campaign. A person, who’d recognise some of the internet memes, but doesn’t hang around media enough to know who’s Justin Bieber. Where could that person find a girl somewhere in Finland?

I flip few pages forward, only to find them resembling his dreams. Burned. Lost. Forgotten. What were the thoughts that were dug deep in his mind, somewhere in darkness that sheltered his inner self from the prying eyes?

Did he planned to change the world with major discoveries of how to end wars or end world hunger? Did he wish to be hidden in mass and just mind his own business? Probably not. He probably was just a basic nerd who gets lost once in a while into his own imagination. A world where time to time he has lead armies, saved men and women from corruption and genocide, seen landscapes nobody ever imagined would be touched by photoshop, crowned to guide Dunmer, Khajiit, Argonians, Nords, and whatnots on their path, taught wisdom to Espers and Vorlons, went as far as necessary to save his child from an Origami Killer, escaped Vault 101, or hiding in a shadow of a colossus, discover a mutating gene that gives superpowers, or fighting along side of Lord of the Thundercats, just to mention some. He was probably just a soul who didn’t wanna worry too much, let the good deeds journey on towards others, and share a smile on other people’s faces, so that he could learn what the smile truly meant for himself.

I looked at envelope to whom the letter was addressed for. Single geek girls. A lonely soul among others. What made him wander alone in this soon-to-be-radiated-wasteland? Didn’t he look well enough? Was he looking from wrong places? Didn’t he ever met people who were like him? Certainly there wouldn’t have had anything wrong with a simple of two people sharing a game with two controllers, flipping comic book pages together, or putting on 3-D glasses to venture towards the Misty Mountains Cold. Dressing up in rags and covering themselves once a year in fake blood and roam around capital area? Hear stories in his RPG campaign that pumps from the deepest depths of his heart and subconsciousness, that would make Howard Phillips lose the last sane pieces of his mind? Or willingly be his test subject with restaurant level culinary dishes time to time? I guess the way to woman’s heart might lead through her stomach, but it didn’t keep him from sitting alone on couch watching cartoons and wondering why there’s no one on his side. It is illogical. It didn’t make sense.

The letter ended here, and I kept puzzling like an FBI agent in Twin Peaks. There must be an answer for this. Images of my past life started to fill my empty mind that was still overdosing from mixture of Stimpaks and Mentats.
Who was I? Who was this person? I crumbled the paper in my pocket and looked for my next checkpoint on my Pib-Boy. As I disappeared into the shadows of post apocalyptic ruins like the Dark Knight, I had a hunch.

Because he was something that people deserved… But not something that they needed…

-From the tales of Angeli et Daemones

PS. Sama sitten suomeksi.

 

Kolmikymppinen nörttimies etsii nörttityttöä samasta ikäluokasta, yhteydenotot  kender.problem(at)gmail.com

Source: Nörttipoika
Target: Nörttityttö
Area: PK-seutu
Oma ikä: Kolmekymppinen
Kohteen ikä: Siinä noin kolmenkympin paikkeilla, ei niin metrin päälle.
Henkinen ikä voi olla huomattavasti pienempi.

Outside the box ajattelu ja elämäntapa on kivaa, mutta ei menestyksen vuoksi vaan puhtaasti for the lulz and for the derps sekä conien ja partyjen tahi muun Oikeasti Tärkeän(tm) asian toteuttamiseen. Coneissa ja partyissä jouksemme toki kaikisssa, nakitettuna tietenkin ja asenteella “We live for the one, we die for the one!”

Conien ja partyjen väleissä pelailemme lauta- rooli yms. pelejä tahi maratonoimme väliin jääneitä scifi-/fantsusarjoja ynnä muuta kivaa.

Koulutus on “ihan kiva” olla olemassa, mutta oikealla asenteella voi mundisten koulutusmetodeille viitata kintaalla ja oppia asiat nöräilemällä jotain kivaa.

Duunikin on sarjassa “ihan kiva”, mutta jos viihtyy ilmankin ja vähemmällä toimeentuleminen pikemminkin kihelmöittää nörävaistoja kuin aiheuttaa stressiä niin sopii liittyä seuraan.

— Kender Problem

 

26-vuotias (ehkä) Y-kromosomaalinen henkilö etsii tyttöä tai naista ikähaarukassa 20-33-vuotta, yhteydenotot hyvin.anonyymi.osoite(at)gmail.com

Hei rakas,

en oikeastaan tiedä, odotanko löytäväni sinua tällä tapaa, sillä aiemmat seurustelusuhteeni ovat enimmäkseen kehittyneet olemassaolevista ystävyyksistä. Olen muutaman kerran tavannut ihmisiä deittipalstoilta, mutta tilanteen ”onkohan tämä sellainen ihminen jonka kanssa haluaisin seurustella”-konteksti on aina tuntunut vähän oudolta. Mutta kokeillaan nyt kuitenkin, sillä kuten englantilainen sanoisi, toivo versoaa ikuisesti. (Sanontojen liian suora suomentaminen on kivaa, vaikkei se olekaan kaikkien kuppi teetä.)

Haluanet tietää minusta jotain. Olen 26-vuotias, Helsingissä asuva… poika? Mies? Kumpikaan nimitys ei tunnu ihan omalta, mutta kehostani pitäisi joka tapauksessa löytyä liuta Y-kromosomeja. (En tosin ole käynyt testaamassa.) Sinun kuvittelisin olevan tyttö tai nainen, kumpaa nimitystä nyt haluatkaan käyttää, jonka ikä vuosissa löytyy avoimelta väliltä 20-33. Kaukosuhteet eivät ole minun juttuni, joten PK-seudulla oleilu olisi toivottavaa.

Itse olen, muinaista Geek Codea lainatakseni, ”Geek of All Trades”. Vahvin osaamiseni painottuu jonnekin psykologian, tietojenkäsittelyn ja filosofian välimaastoon. Sekä luonnon- että ihmistieteet ovat sydäntä lähellä, humanismistakin välitän ainakin tarpeeksi pysähtyäkseni miettimään, onko Deus Ex: Human Revolution enemmän kyber- vaiko postkyberpunkkia. Enimmäkseen tosin tiedän kaikesta vain tarpeeksi tietääkseni, miten vähän tiedän mistään. Tiedetään, tämä on klisee ja siksi huono laittaa tämänlaiseen ilmoitukseen, mutta jotkut asiat ovat kliseitä koska ne ovat tosia.

Elämäntehtäväni on olla osaltani rakentamassa maailmaa, jossa yhdenkään olennon ei enää tarvitsisi kokea kärsimystä. Tämä saattaa toki olla mahdotonta, mutta sitä kohti on silti hyvä pyrkiä. Rehellisesti sanottuna en usko saaneeni hirveän paljoa aikaan tällä saralla – osittain koska energiani on usein vähissä, osittain koska on vaikea selvittää, miten asiaa parhaiten ajaisi. Vähintäänkin haluaisin, että olemassaoloni saa aikaan enemmän hyvää kuin pahaa. Parasta lähestymistapaa etsiessäni olen ollut sekaantuneena niin politiikkaan kuin kehittyvien teknologioiden riskien ennaltaehkäisyynkin. Viimeisimpänä olen alkanut perehtymään mahdollisuuteen luoda opetuspelejä, jotka olisivat aidosti yhtä miellyttäviä pelata kuin hyvät viihdepelit.

Koen itseni enemmän poly- kuin monoamoriseksi, joskaan en periaatteessa pidä ajatusta suljetustakaan suhteesta täysin mahdottomana. Tällä hetkellä minulla ei kuitenkaan ole muita suhteita, ja mieluiten löytäisin syvän ja sitoutuneen suhteen. Toisaalta tapaisin ihan mielelläni uusia ihmisiä puhtaassa ystävystymistarkoituksessakin, ja mikä tahansa noiden väliltäkin voisi olla mukavaa. Millaisesta arjesta fantasioin? Sellaisesta, jossa herätään aamulla

vierekkäin ja käperrytään vielä hetkeksi sylikkäin ennen kuin tarvitsee nousta. Mikäli kumpikin sattuu tekemään töitä tai opiskeluita kotona, tehdään rauhassa omia asioita, mutta käydään aina välillä vaihtamassa toisen kanssa pari sanaa tai halausta. Kun ollaan vapaita päivän velvollisuuksista, saatetaan lähteä yhteisten kaverien luokse tai jäädä kotiin – filosofoimaan, uskoutumaan, avautumaan, pelaamaan, kertomaan tarinaa, miettimään maailman pelastamista, rakastelemaan kuin pienet puput.
Tai vain olemaan kahdestaan, kaksi sielua suojelemassa toisiaan pahalta maailmalta, kuin kaksi kynttilänliekkiä keskellä öistä autiota kaupunkia.

– Hyvin Anonyymi Nimimerkki

 

Avoimessa suhteessa elävä mies etsii nörttityttöseuraa, yhteydenotot availablegeek(at)gmail.com 

Moro,

Voihan kristus – unohdin mainita että etsin seuraa lähinnä PK-seudulta ja lähimaastosta. Onnistuuko tämän tiedon ujuttaminen vielä ilmoitukseen? 😀

Kiitos ja anteeksi.

27. huhtikuuta 2013 23.49 Geek Available <availablegeek@gmail.com>kirjoitti:

Mo,

Alla ilmoitus sinne teidän “sinkkupalstalle” – vaikka en nyt sinkku olekaan, vaan avoimessa suhteessa. Maininta löytyy ilmoituksesta!

****

Heippa,Eli, nörttityttöseuraa hakeepi avoimessa suhteessa elävä nörtähtävä mies – seuran laatua en halua rajoittaa, eli kaveriseura sopii, mutta en laita pahakseni jos löytyy myös ns. friends with benefits-seuraa, vaikka jälkimmäinen kuulostaakin vähän hölmöltä termiltä, ihan niinku joku ostos-tv:n tuote.

Mutta, minä: 26-vuotias, reilut 170 senttiä lyhyt ja reilut 70 kiloa kevyt. Itse olen nörtti lähinnä harrastuksia katsoessa: vietän aikaa pelikonsoleiden parissa, lukien ja muutenkin kuluttaen paljon viihdettä. Innostun myös tekniikasta ja tietokoneista. Taidan vastata myöskin sosiaalisen elämän osalta nörttiä: vaikka seurustelenkin ja olen varmasti monen mielestä seurallinen niin oikeasti olen ennemmin introvertti kuin puhtaasti extrovertti. Lyhyesti sanottuna: oon enemmänkin “geek” kuin “nerd”, vaikkakin ne tunnutaan molemmat niputtavan nörtti-termin alle.

Mutta, niin, mitä haen? Hakusessa olisi mieluiten sellaista omanhenkistä seuraa – plussaa siitä että ymmärtää videopeleistä ja omaa jotakin leffafriikin taipumuksia, myöskin tietokoneista saa tykätä. Oikeastaan ehkä hakusessa on sellaista seuraa joka vähän enemmän arvostaa aivoja kuin sixpackia eikä ihan joka viikonloppu hingu Tigerin VIPpiin (vissiin jonkin yökerhon “takahuone”, oon kuullut huhuja, en ole käynyt). Plussaa myös nörttimäisestä huumorintajusta (lue: huono huumorintaju) ja kyvystä nauraa itselleen.

Me voitais yhdessä vaikka… kattoa leffoja, pelata tai jotakin. Väitän myös osaavani tehdä ruokaa, en pelkästään tilata, joten sitäkin voidaan kokeilla. Viiniäkin juon joskus. Punkkua lähinnä. En kauheasti, vaikkakin ajoittain tulee otettua sellaiset nousuhumalat, älykkyysosamääräkin nousee hetkellisesti kun tulee sellainen “olen ranskalainen intellektuelli”-olo.

Mutta niin – unohdin varmasti jotakin, en tiedä että mitä. Jos kuitenkin kiinnosti niin laita viestiä, saa kysyäkin lisää, ihan mitä mieleen tulee. En oleta että jokainen viesti on kosinta, se olis muutenkin elämäntilanteen kannalta vähän epäkäytännöllistä.

Viestit osoitteseen: availablegeek@gmail.com

 

Nörttimies etsii täysi-ikäistä naista, joka suostuu käyttämään korkokenkiä edes vuosipäivänä, yhteydenotot  arel(at)hotmail.fi

Hei,

Voin sanoa olevani se jätkä, jota ei löydy Seppo Koskisen luomista ravintolakohteista. Kundi, josta jääkiekko, (reality-)tv ja Paolo Coelho ovat käsittämättömän kaukana. Mies, jota lähellä ovat mitä erityisemmät kiinnostuksenaiheet ja harrasteet kaupunkimatkailusta urheilun kautta tarinankerrontaan (lue: roolipelaamiseen).

Tämän vuoksi arki-illat sohvalla television ääressä pikkunaposteltavineen ovat itselläni harvassa. Mutta, ei se mitään, sillä näin on toivottavasti myös omalla kohdallasi.

Mielekästä olisi, jos sinä, täysi-ikäinen nainen, hyväksyisit tai ainakin olisit hyväksyvinäsi myös tilanteet, joissa siemailen intohimoisesti single malttia, nautin sisäfilettä tai selitän tunnepitoisesti sinulle ja ystävillesi jostain ikivanhan TV-sarjan ATK:lla tehdyistä avaruuslentokoneista.

Liikunnallinen elämäntapa, tupakoimattomuus ja terveelliset ruokailutottumukset olisivat tervetulleita ja tokihan vastauksesi laittomista päihteistä on ehdoton: “Ei”.

Mitä tyyliisi ja makuusi tulee, saadessasi valita verhoat vartalosi jakkupukuun tuulipuvun sijasta, hankit mielummin kassisi LV:n lippulaivakaupasta, kuin muovisena Alepasta ja suostut sonnustautumaan korkokenkiin (edes vuosipäivinämme).

Lisäksi, puhuthan valtakielistämme ainakin englantia.

Vastineeksi hieron hartiasi keskustelujemme lomassa, keitän hunajateet ja avaan sinulle ovet sekä viinipullot.

Romanttisimmat nörttideittimme tapahtuisivat Burj Khalifan kattoravintolassa, jossa vaihtaisimme parit sanat harrasteistamme nauttiessamme samalla siitä, mitä kaikkea maailma voi meille tarjota. Alkuun toki pääkaupunkiseutumme on kasvokkain tapahtuvien deittiemme osalta ihan hyvä lähtökohta.

Tästä kaikesta voi tulla sellainen kuva, että kirjoittaja olisi joku thirtysomething ex-virkamies. Suoranainen perinteitä kunnioittava kotimainen rontti. Mutta, niinköhän sellainen voi pitää paikkaansa?

Otetaan selvää. Niin sanomme kaikki.

Awaiting your response mon amour,

Arel